~37~

10.5K 297 2
                                    

Chris

V očích měl překvapení, ale to brzy nahradil vztek.

Dravě jsem jej políbila a posunula se nad něj. „Bože!" Zachrčela jsem, byl stále konsternovaný, byť naštvaný a já se na něj nabodla. Vítězoslavný úsměv a několik dost tvrdých pohybů.
Než jsem mohla začít pořádně vzdychat, stáhl mě za sebe a zadek mě bolestně zaštípal.

„Ty mě můžeš šukat jen, když ti to dovolím, rozumíš, koťátko?" „Ne! Budu tě šukat, kdy budu chtít. Stejně jako ty mě. Fuck me, baby!" Zavrčela jsem mu do tváře, ale spokojeného zakřičení, kdyby do mě zasunul, jsem se nedočkala. Dostal mě pod sebe, držel mi hlavu nad vodoua drsně mě líbal. On mě tím chtěl trestat a mě to jen vzrušovalo víc...
Svíral mi prso v dlani, bolelo to a přesto... Rozevřela jsem nohy, když jsem ucítila jeho ruku, jak putuje po mém těle. Drze se usmál a skousl mi ret.
„Malá, nadržená kurvička, která chce jen šukat." Vzdychla jsem mu na souhlas do rtů a s menší dávkou spokojenosti, jsem zakřičela.
Usmál se, políbil mě něžně a zakousl se mi do rtu. Slabě jej tahal, sál a já utlumeně křičela.

Přivodil mi orgasmus a se spokojeným úsměvem se vytáhl z vany. „Pojď ke mně." S ublíženým výrazem že mi toto i přes silný orgasmus nestačilo, jsem mu omotala ruce kolem krku a nechala se stáhnout k němu.
„Klekni si." „Proč?" „Chceš být potrestaná?!" „Ano." Přejel si jazykem po rtech a sklonil se.
„Koťátko, klekni si. Máš pravdu, chybělo mi šukání, které jsme prožili první den. Víš, že umím být něžný, ale teď takovej nebudu. Nechci ti ublížit tak, abys třeba plakala a pak se mě začala bát. Klekni si a vykuř mi!" „Co dostanu za odměnu?" Zavrčel. Moje hraní si s ním jej iritovalo a zároveň vzrušovalo.
Pobaveně jsem se usmála. Násilím mě k sobě přitáhl a donutil na špičky. Šeptal mi do ucha a já mu pomaličku začínala honit. „Klekni si, Christie, ukaž mi, co umíš." Zamumlal zoufale, po další minutě, kdy jsem se ke kleknutí neměla a on si jen s útrpným výrazem nechal honit.

„Ale mně to nestačí, já chci-" Zapištěla jsem, na celou koupelnu. Pohár trpělivosti přetekl a mě v klíně tlačil jeho penis. Narazil mě na komodu, o které jsem si pomyslela, že snad musela být udělaná na míru, protože výškově byla dělaná velmi dobře.
Ve tváři mu seděl výraz hajzla, držel mě pod koleny a já se zvedla na loktech. Dívala jsem se, jako do mě jeho penis zajíždí a spokojeně sténala.
Zvedla jsem oči a setkala se s jeho. „Nikdy se tě nebudu bát. Rozumíš? Nikdy! Všechno tohle... Je to dobrovolný a já to chci." Zakřičela jsem. Byl ve mně celý a chytal mě na páteři, nutíc do sedu.

„Miluju tě, Christie! Teď to tak asi nevypadá, když se chovám jako hajzl, ale jsi moje princezna." „Ne koťátko?" „To taky, koťátko... Jsme zmrd, vím to. Ty i já... Mám rád dominanci a nesnáším zlobení, jenže... Miláčku, to jak jsi zakřičela," Drsně mě políbil a na zádech mě zastudila chladná zeď. „Ty ze mě toho zmrda schválně děláš." „Ne! Jen... Chtěla jsem to podobné tomu, jako poprvé." Usmál se a vysunul se. „Tak si klekni, jinak tě maličká bude opravdu velmi bolet." Vytáhla jsem se na špičky a našla jeho ucho.

„Chci, abys to ale udělal do mě." „Neboj se, dostaneš, co si zasloužíš. Ale tuhle várku spolykáš." Chytila jsem jej za tvář, s pokřiveným úsměvem se ke mně sklonil a znovu důrazně zašeptal, ať si kleknu. Pak mi dal pusu a povýšeně ke mně shlédl. Klečela jsem mu u kolen a nechala jej, aby mi teda ukázal, kdo tu velí.

Little SecretWhere stories live. Discover now