ll

22.4K 878 4
                                    

Ajunse in parcarea clubului de lux, presimtirea ca ceva rau se va intampla nu imi da pace insa hotarasc sa o ignor si sa incerc sa ma bucur de aceasta seara impreuna cu prietena mea. Ea purta o rochita putin mai scurta ca a mea, rosie cu un decolteu generos ce ii punea in evidenta sanii. Cum am intrat in club, muzica rasuna in toate colturile acestuia, iar tinerii se distrau consumand bauturi scumpe si fumand. Unii preferau sa danseze pe ritmul muzicii provocatoare ce a inceput de cand am intrat. M-am asezat pe scaulul liber de la bar unde am cerut un cocktail barmanului care mai degraba prefera sa imi studieze decolteul decat sa imi ia comanda. Am primit in cele din urma ceea ce comandasem dupa ce acesta incercase in zadar sa ma cucereasca, trecand la alte domnisoare mai sociabile decat mine.
Prietena mea disparuse de mult din peisaj cand intalnise un tip dragut si sexi din punctul ei de vedere. Dupa 15 minute isi face aparitia usor ciufulita si rosie in obraji semn ca isi facuse de cap cu acel blond.
-Scuze ca te-am lasat singura dar am avut...ceva....ceva treaba.. Spune aceasta printre pauze deoarece arata epuizata.
Eu incep sa rad de felul in care vorbeste ceea ce o face sa se incrunte.
-Am nevoie la baie! spun si aceasta da din cap intelegator dupa care ma urmeaza.
La oglinda, imi retusez machiajul si incep sa rad in hohote de prietena mea care ofta ca o adolescenta indragostita dupa printul ei pe cal alb. De odata din cabina unei toalete se aud gemete, apoi un zgomot, si o bruneta, mica de statura decat noi dar cu un bust generos si un fund cat Canada,iese din cabina, rusinata de gestul ei, fuge cat ii permit tocurile de 15 cm ca sa nu se faca mai tare de ras. Noi ne vedem de discutia noastra unde Sarah se bonsunfla la gestul pe care l-am facut si imi taie din elan cu o replica.
-Ce n-as da sa te vad pe tine, Scarllet Carter, indragostita lulea si oftand invinsa dupa o partida nebuna de sex! Dupa care o aud pe ea razand in hohote.
-Stii ca nu ai sa vezi asta niciodata, nu?
-Sa nu spui ca ai de gand sa te calugaresti si sa mori virgina!
La auzul cuvintelor ii pun mana la gura!
-Șșșhhhhh.....
-Ce e? Ma intreaba ea dupa ce ii dau drumul.
-Te-ar putea auzi cineva... Spun eu cu o urma de rusine in glas.
-Sa nu imi spui ca tie, Scarllet Carter, iti este rusine cu faptul ca inca esti virgina!? tipa ea in gura mare.
-Normal ca nu ,dar nu s-a gasit barbatul care sa ma merite si nu va exista unul! Toti sunt la fel! Niste PORCI!
-Acum tu faci referire la Alex, fostul iubit care a stat cu tine pentru un pariu care consta in dezvirginarea ta? Ma intreaba prietena mea pe un ton afectat.
-Da, oarecum.. Spun stiind  ca am dreptate si parasim baia...

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now