XVIII

16.8K 738 2
                                    

In trei ore am luat la rand toate aparatele posibile, unele chiar si de doua ori. Masinute, montaine ruse, topogane, roata, aruncatul sagetilor, impuscat de ratuste, castigat de papitoaie, am facut poze strambandu-ne in toate felurile, ne-am luat chiar si cate un suvenir: doua turturele.
-Imi e foame! Se plange scorpia de langa mine.
-Ce vrei de mancare?
-Hmmm...Ma apuca de mana si ma trage dupa ea pana la o toneta.
-Serios? Inghetata?!
-Mhm...da din cap afirmativ in timp ce zambeste cu mainile puse la gura.
-Bine, fie! Spun si ii dau vanzatorului bani pentru doua inghetate. Ce aroma vrei?
-Vanilie cu topping de caramel.
-Dati-mi doua! Spun vanzatorului. Parca ai fi un copil! Ii spun de data aceasta ei. Ea nu face decat sa sara in sus de bucurie  cand isi primeste inghetata ca mai apoi sa imi scoata limba. Gestul ei ma face sa rad. Mergem incet spre iesirea din parc.
-Vreau sa aflu cate ceva despre tine! Stii tu, sa am ca povesti in caz ca ma intreaba ai mei. Ii spun dupa ce ma priveste sceptica.
-Ce pot sa iti spun?!
-Ce ai spune de TOT? Spun, iar ea nu face decat sa rada.
-Pai m-am nascut si crescut in Seattle,  am  niste parinti minunati care nu au lipsit din viata mea nici-o clipa fiind singurul lor copil, liceul l-am facut aici, facultatea la New York, am niste prietene fantastice, am avut un job la firma tatei, m-am maritat cu un bosorog de care culmea, am fust dezvirginata. Spune si accentueaza ultimele cuvine. Afirmatia ei m-a facut sa rad.
-Tu? Care e viata ta? Ma intreaba curioasa.
- Nu sunt multe de zis, m-am nascut si crescut in New York pana la varsta de 17 ani, apoi m-am mutat cu familia aici in interes de serviciu pentru tatal meu. Liceul si facultatea le-am facut aici, apoi am inceput sa lucrez la firma tatei. Mai am un frate si o sora, mai mici ca mine, Mark avand 25, iar Bella 22. Mark este logodit, urmand sa aiba un copil, iar Bella are un iubit de doi ani pe care nu il agreez. Parinti au fost langa noi cat au putut. Eu mai nou m-am casatorit cu o scorpie pentru a nu pierde firma, pe care de altfel am dezvirginat-o si care apropo, mi-a placut la nebunie, si urmeaza sa fac un copil cu ea. Spun, iar la ultima fraza ma loveste cu pumnul in mana.
-Auuu! Ma prefac ranit.
-O taci ca n-ai nimic! Spune ea ofticata.
- Ti-a ramas inghetata pe buze spun ironic.
-Unde? Ma intreaba ea speriata.
-Aici! Spun si o sarut tragand-o spre mine si cuprinzandu-i talia in brate, invartind-o.
Vrea sa tipe dar profit si imi var limba in gura ei, adancind sarutul. Tresare dar imi raspunde intr-un final, limbile noastre ducand un duel pe care il castig, desigur. O tin in brate pana cand din cauza sarutului ramanem fara aer. Ii dau drumul si nu face decat sa ma priveasca urat, eu la randul meu zambindu-i draceste.
Ne urcam in masina si pornim spre casa. Pantalonii clar s-au strans considerabil pe mine iar eu nu pot decat sa o vreau din nou in patul meu.
Ajungem acasa si ea urca sus cu papitoaiele ei si  plasa in care se afla rochia impachetata. Vreau sa o ajut dar imi trage o privire urata. O las in porcii ei si ma asez pe canapea dand drumul la TV. E ora 5 jumatate, deci pana la ora 8 mai e destul timp. 
 
Perspectiva Scarllet.

Nu m-am mai distrat asa de mult si mai ales cu cineva antipatic mie. Urc in camera cu plusurile primite, le asez in pat cu grija, lasand si rochia si ma intrept spre baie. Imi fac un dus relaxant timp de un sfert de ora, iesind doar in lenjerie intima neagra. Imi iau din camera halatul scurt si subtire, de vara si ma pun in fata oglinzii pentru a ma unge cu crema. Stau si rememorez toate cele intamplate azi.
A fos o zi incarcata, mai ales ca hiena nu mi-a dat pace deloc, m-a sacait si enervat intr-una. M-a atins si sarutat fara sa ii dau voie.. E un nesuferit. Oh..Ce l-as omorî... Il vad cum intra in camera degajat si fara nici-un stres si pleaca spre baie tragand usa dupa el. Nu trece mult si dusul se aude curgand. Eu continui sa imi fac de lucru. Dupa cinci minute usa se deschide si pe ea iese un Ethan la bustul gol acoperit doar de un prosop. As mintii daca as spune ca nu e un barbat frumos. Stropi de apa se preling pe abdomenul lui cu patratele si pentru prima data as vrea sa fiu in locul lor. Imi musc buza de jos la acest gand holbandu-ma in continuare la el ceea ce remarca pentru ca incepe sa zambeasca arogant.
-Lasa-ma pe mine sa o musc! Spune si nici nu mi-am dat seama cand a ajuns langa mine.
- S-o crezi tu... Soptesc eu dar prea tarziu ca ma saruta obligandu-ma sa ma ridic. Ma ridica astfel incat sa ii inconjor talia cu picioarele si ma lipeste de zid. Nu pot rezista si ii raspund la sarut, ratiunea fiind pierduta de mult.. Ma saruta pe gat, apoi coboara spre sani  si ma aseaza in pat. Imi desface halatul pentru a avea acces cat mai bine dar usa se deschide si Alfred intra in camera dregandu-si vocea. Ethan ma inchide la halat si se intoarce furios pre el. Ratiunea sa pare ca a revenit caci vreau sa ma ridic. Ethan se da jos de pe mine si il intreaba furios.
-Ce este Alfred?
-Imi cer scuze domnule dar au venit pozele! Spune si ii inmaneaza niste un plic. Eu nu fac decat sa ma indrept spre masa de toaleta unde aveam telefonul. Constat ca este 6 si un sfert.
-La cat trebuie sa plecam? Il intreb pe barbatul furios care imi este sot.
-La 8 jumatare trebuie sa fim acolo. Spune neluandu-si ochii de la Alfred care se simtea stanjenit.
-E in regula Alfred, te poti retrage spune pe un tot taios. Acesta incuvinteaza din cap si paraseste incaprea. Ethan inchide usa cu cheia. Eu nu fac decat sa imi pieptan parul.
-Asa, unde ramasesem? Spune acesta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. A, da! Spune in timp ce ma ia in brate de pe scaun si ma duce spre pat. In drumul nostru scap peria si tip.
- Da-mi drumul Ethan! Nu! Lasa-ma! Intarziem! Ethan! Dar se pare ca totul e in zadar caci ochii lui sclipeau de dorinta.
Ma intinde in pat si...incape da ma gadile??? Incep sa rad atat de tare incat nu ma pot opri..
-Stop! Stai... La...las..lasa...ma.. Opreste-te...Spun printre rasete. Se opreste si se uita frumos la mine zambind. Este urcat peste mine si nu ma deranjeaza. Sunt constienta de ce fac si il trag spre mine pentru a-l saruta. Imi andicipeaza miscarile si se apropie de mine lent ca apoi sa ma sarute usor, tandru si dulce.
Dupa cateva minute rupe sarutul, se da de pe mine si imi ofera mana pentru a ma ridica.
-Haide! Trebuie sa ajungem la o petrecere totusi, iar tu trebuie sa te faci si mai frumoasa. Spune si imi face cu ochiul. Se duce spre dresing si isi ia de acolo o pereche de boxeri si o pereche de pantaloni de trening dupa care intra in baie pentru a se schimba. Eu incep sa imi aranjez parul intr-un coc bucle, parul fiind tapat in partea de sus a capului, facandu-mi o scurta carare in fata pana la parul tapat. Parul din fata prinzandu-l intr-o parte si in alta. Las cateva suvite ondulate pentru a arata mai bine coafura. In timp ce fac asta, el vine la spate si imi ia cate o suvita de par pe o rasuceste doar pentru a ma enerva. Ma intorc furioasa spre el maraind.
El nu face decat sa se dea in spate si sa rada. Ma lasa sa imi termin coafura. Trec la machiaj folosind fard nude cu umbre de maro si negru, tus negru,  fond de ten, blash, si un ruj rosu inchis.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now