XV

16.4K 776 2
                                    

Intru in cafenea unde o vad pe Sarah si pe fete la o masa de la fereastra care da in strada. Le salut si ma asez langa Kelly, Sarah si Bonnie stateu pe partea cealalta.
-Ce faceti? Le intreb eu vizibil vesela.
-Te asteptam, ia zii, am auzit ca te-ai maritat, asa e? Ma intreaba Kelly direct. Mereu a fost o persoana directa si de asta o agreez. Ma uit stupefiata la Sarah, Sarah de asemenea la mine si decid sa sparg linistea.
-Da, m-am maritat! Spun si scot telefonul din geanta pentru ca imi tot suna. Fetele observa inelul scump de pe degetul meu si raman placut surprinse. Eu de altfel le las sa admire si raspund.
-Da?
-In 15 minute sunt la tine, se pare ca fotograful trebuie sa plece la o nunta mai devreme. Imi spune el cu vocea lui sexi si ragusita.
-Ok! Dar cu masina ce fac?
-Soferul e cu mine, ti-o va duce el acasa.
-Bine! E tot ce spun inainte sa inchida.
Las telefonul in timp ce un chelner tanar vine sa ne ia comanda. Imi iau o limonada rece.
-Si cum arata? E bun? Ai pe ce pune mana? Ma intreaba Bonnie curioasa. Sarah incearca sa schimbe subiectul pentru a ma salva, insa i-o iau inainte si spun cu zambetul pe buze:
-Pentru mine e destul de bun atata timp cat e al meu. Sarah ramane surprinsa de raspuns. Chelnerul tanar ne aduce bauturile comandate si imi face cu ochiul. Din nu stiu ce motiv gandul imi zboara brusc la Ethan.
-Si tatal tau ce mai face? Ma intreaba Sarah compatimitor.
-E mai bine! Maine vreau sa ma duc sa il vad. Ii spun acesteia.
-Oooo Doamne...ooo Doamne! Uitati ce tip bun! Ce muschi, ce fund! Spune Bonnie incantata. Urmarim asa-zisul tip pana la intrare in cafenea. Prefer sa tac.
Fetele aproba specificatile lui Bonnie. Intra in cafenea, se uita parca ar cauta ceva, apoi se indreapta spre masa noastra. Toata populatia feminina intoarce capul dupa el dar merge de parca nu ar avea ochi.
-O Doamne, vine incoace! Tipa Kelly fericita. Eu nu fac decat sa zambesc vinovata lasand capul in jos. Sarah vede gestul meu si ma priveste suspicioasa... Era imbracat in niste blugi negri care ii veneau tunati si o camasa albastru deschis, care avea manecile suflecate, iar primii doi nasturi erau deschisi. Purta o pereche de ochelari de soare dandu-i un aer de bad boy.parul ii era ravasit dar sexi. Pe mana avea un alt ceas Rolex. Tipul sexi pentru ele, dar un taifun pentru mine, se opreste la masa noastra dandu-mi un sarut cast pe buze pe care nu il pot opri. Ar da de banuit fetelor. Stie de asta si profita din plin. Eu iau un servetel si il sterg de rujul de pe buze.
-Buna iubito! Esti gata sa mergem? Ma intreaba tipul sexi care se numea si Ethan.
-Da, stai sa platesc! Dau sa ma ridic dar imi aduc aminte de ceva. A, uitasem! Fetelor, el e Ethan, sotul meu! Spun iar gurile lor probabil ating podeaua acum.
-Stai aici, ma duc sa platesc eu! Imi ordonaEthan si pleaca incat nu ma lasa sa reactionez.
-Tu esti nebuna???? Asta este sotul tau? Ma intreaba Bonnie de parca nu-i venise sa creada.
-Dar cum ca....da Sarah sa spuna dar o intrerup.
-Sarah, el e John Ethan More .
-Acel Ethan More? Ravnitul burlac al Seattle-lui? Intreaba Kelly uimita. Dau afirmativ din cap, iar Kelly se topeste toata.
-Dar...dar.. Eram acolo.... L-am vazut pe... Si el nu e...
-Sarah, ce ai vazut tu, ce am vazut toti a fost ceea ce a vrut el sa vedem. Iti explic alta data. Si plec lasand-o cu mintea vraiste probabil. Ethan ma ia de mana si in drum spre iesire, il intreb:
-De ce ai platit tu? Puteam sa o fac si singura.
-Nu am voie? Doar esti sotia mea, nu? Spune acesta si pot sa observ un zambet șmecheresc in coltul gurii. Doar imi dau ochii peste cap si ies pe usa dupa ce el o deschide si imi da voie sa trec.
-Wow, avem maniere. Spun ironica.
-De seara vreau sex pentru asta daca vad nu iti convine. Imi spune el la ureche.
-Ha ha ha.. Viseaza tu, frumosule, in continuare.
Nici nu facem doi pasi ca Ethan se apropie de mine si imi spune la ureche:
-Vezi ca ne au in vizor paparazzi. Sunt aici de cand am venit asa ca nu face figuri, poarta-te ca si cum am fi un cuplu si nu te da de gol.
-Te urasc! ii spun si afisez un zambet fals in toata splendoarea lui.
-E bine ca macar simti ceva pentru mine! Incepem sa facem progrese! Spune zambind si imi face cu ochiul.
Ajungem la masina lui unde soferul ne astepta. Ii inmanez cheile, acesta dand din cap in semn de salut si pleaca, iar eu raman singura cu "tipul sexi".

Căsătorie Înșelătoare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum