V

20K 848 11
                                    

Era el, cel pe care il intalnisem in club, cel care aflase intimitatile mele. Pare la fel de surprins ca si mine, deoarece i se putea citi in ochi surprinderea. Incerc sa nu il bag in seama. Murmur un "mulumesc" si incerc sa ma fac nevazuta dar vocea lui ma opteste din a face tot ceea ce faceam pana atunci, chiar si sa respir.
-Ne intalnim din nou, domnisoara Scarllet! Nu credeam ca va fi atat de curand, dar ma bucur sa o am in fata pe viitoarea mea mireasa.
Raman impietrita la cuvintele lui, insa ma redresez, ma intorc pe calcaie si dau de un Adonis in toata splendoarea sa care zambea șarmant spre mine. Incep sa rad in hohote, insa pe el nu il deranjeaza asta,apoi replic:
-Ce te face sa crezi ca daca mi-ai aflat numele si intimitatile, voi fi sotia ta? Auzind raspunsul meu, rade si el la randul lui. Se apropie de mine incet si sfidator, ma dau doi pasi in spate dar ma lovesc de peretele de langa mine. Imi maigaie fin obrazul stang, ajungand la maxilar si apoi la buze la care aplica acelas tratament. Parfumul lui scump barbatesc ma imbata si ma face sa imi pierd ratiunea.
-Mai vedem noi. O saptamana te las. Atat.Vei fi a mea! Si cu asta pleaca lasandu-ma in ceata totala.
Perspectiva Ethan.
-Da sefu'! Imi raspunde vocea din telefon.
-Vreau sa aflii tot ce stii despre Scarllet Carter si sa imi trimiti totul prin e-mail!
-Imediat domnule! Si cu asta am incheiat convorbirea intrand in sala.

Perspectiva Scarllet.

Mii de intrebari imi bantuie capul dar doar doua sunt cele mai importante acum: "Ce a vrut sa spuna prin asta?" si cel mai important,"Ce cauta aici?"
Incerc sa nu ma mai gandesc la cel care mi-a tulburat gandurile in ultimul sfert de ora si intru in sala de sedinte.
Acolo insa, norocul nu pare sa fie de partea mea caci se pare ca el este seful tuturor celor care fac parte din comisie. Auzind asta, parca cerul mi-a cazut in cap si il pot vedea cum zambeste draceste pe sub mustati. Se pare ca va fi o zi lunga...
...
Se pare ca totusi obsesia lui pentru mine a fost un lucru bun caci a mai amanat datoria firmei noastre cu o luna. Ajung acasa extenuata deoarece toata ziua mi-am petrecut-o numai prin sala de sedinte sub privirea patrunzatoare a lui. Imi las cheile si geanta si gasesc un bilet pe masuta de la intrare. Se pare ca ai mei au plecat cu afaceri, din nou. Ma intind pe canapea sa ma relaxez un pic dand drumul la televizor. Nu mare mi-a fost mirarea sa il vad la stirile de scandal pe el, Ethan More iesind din acelasi club la brat cu doua domnisoare alaturi de care petrecuse cu o seara in urma.
Ceva in interiorul meu mocneste si nu imi dau seama ce, dar prefer sa imi vad de ale mele si o sun pe Sarah.
-Alo?!
-Ce faci? Intreb eu cand imi dau seama ca a raspuns.
-Te-ai gandit sa mai dai semne de viata? Tipa aceasta la mine.
-Am fost ocupata cu firma tatei, spun eu pe un ton obosit.
-Te iert, dar numai de data aceasta. Spune aceasta cu un mic suras in glas. Apropo, il mai stii pe baiatul blond din club?
-Da, de ce? Intreb si deja simt ca regret ce are sa spuna.
-Ma intalnesc cu el!!! Tipa aceasta fericita de sunt nevoita sa mut telefonul cativa centimetri mai departe de ureche pentru a nu surzi!
-Al catelea e pe saptamana asta? Intreb eu curioasa caci le pierdusem numarul de mult. Dupa cateva secunde, de gandire probabil, imi raspunde.
-Al saptelea, cred... Incep sa rad in hohote de faptul ca nici ea nu mai tine minte numarul lor. Hotarasc sa inchei apelul cu promisiunea ca dupa munca, sa iesim la o cafea.
Saptamana trece repede iar eu nu imi mai vad capul de treburi. Gandul ca acel mascarici se va intoarce, a disparut de mult. Intr-o dimineata, cand parintii mei sosisera cu o seara inainte, in timp ce luam micul dejun, se aude soneria. Merg la usa de la intrase si nu mare mi-a fost mirarea cand l-am vazut pe Ethan, cred ca asa il chema, in fata mea cu un buchet de trandafiri rosi.

Căsătorie Înșelătoare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum