XL

13.9K 719 8
                                    

Perspectiva Ethan.
Sunt nervos, deprimat. Nu dau deloc de Scarllet, iar acum ma mai enerveaza si secretara mea tampita. Deschid usa biroului meu in care am stat inchis o saptamana fara a vrea sa vad pe cineva. O strig pe Hallen in timp ce imi trec mana prin par. Sunt obosit. Inclin privirea spre stanga spre o tipa ticnita ce se certa cu usa care nu se deschidea. Ma uit mai atent si observ ca tipa ticnita e de fapt tipa mea ticnita si ca Dumnezeu sa tina cu mine pana a ajunge eu la ea, i se rupe cheia. Ii infasor talia de la spate, ea amutind si o iau dupa mine in biroul meu asezand-o pe birou, eu pozitionandu-ma intre picioarele ei. Purta o rochita mulata rosie, peste care avea un sacou crem. Imi starng coapsele apetisante in maini fapt ce ma excita, o aud si pe ea cum geme usor printre buzele ei apetisante intre-deschise. Se pare ca semnase un contract cu firma mea pe un nume fals. Amalia Broun.. Imi place tipa din ce in ce mai mult.
-Deci doamna Amalia, sa inteleg ca lucrezi pentru mine.
- Desfa-mi contractul Ethan!
-Sau ce pisicuto?
-Nu voi venii la munca!
-Nu ai de ales daca nu vrei sa te dau in judecata unde as iesi castigator. Stii ca am dreptate. Spun in timp ce o vad cum isi incruciseaza mainile la piept si se uita urat la mine. Ma aplec spre ea si ii dau un sarut cast pe buze. Lucru care o nemultumeste si se uita si mai urat facandu-ma sa rad.
-Lasa-ma sa intru iar in viata ta, te rog!
-...
Da sa spuna ceva dar suntem intrerupti de Hallen care intra cu dosarele in mana. Ramane surprinsa de pozitia in care ne aflam eu si Scarllet. Ma dau la o parte, Scarllet dandu-se de pe birou si iesind val-vartej din incapere.
-Multumesc ca apari in cele mai nepotrivite momente! Mi-ai speriat sotia!
-Ma scuz... Dar doar atat apuca sa spuna ca eu trec pe langa ea si o urmaresc pe Scarllet.
O vad cum intra in lift spre parter. Iau liftul de langa care s-a deschis imegiat cum s-a inchis celalalt si o urmez. Pleaca spre parcare unde o astepta un Range Rouver negru. Imi place tot mai mult schimbarea ei. Urca la volan. La fel fac si eu. O vad cum some indreapta spre un complex de apartamente. Intra intr-un apartament luxos. Cred ca aici are pe cineva de nu ma vrea inapoi. Il sun pe directorul care a angajat-o.
-Ce stii despre noul avocat?
-O cheama Amanda Broun.
-Stiu si eu asta.
- E casatorita si sta intr-unul din apartamentele oferite de firma. 
-Stiu ca e casatorita! E sotia mea! Vreau copia cheii de la apartament!
-Imediat domnule.
Perspectiva Scarllet.
Am ajuns acasa si vad ca micuta mea inca doarme.
Nu stiu ce sa fac in legatura cu slujba mea.
Imi fac o cafea si dau drumul la tv. O sun pe bunica si aflu ca va mai sta la cumparaturi. Isi intalnise cateva prietene.
Aud usa deschizandu-se dar nu bag de seama crezand ca e bunica incercand sa imi faca o farsa. Ii incalzesc biberonul celei mici si plec spre camera lui Evelin.
-Bunico, stiu ca esti tu! Sunt in camera mea cu Ev!
-Cine e Ev? Intreaba o voce de barbat cunoscuta atunci cand usa se deschide. Era Ethan!
Evelin incepe sa planga si eu nu fac decat sa raman muta de uimire.
Perspectiva Ethan.
O aud cum striga catre bunica ei care era plecata. Spune un nume necunoscut si simt ca turbrez. Deschid usa si o gasesc pe Scarllet imbracata lejer si cu un biberon in mana.aud un planset de copil. in patut, langa Scarllet, se afla o fiinta mica si blonda cu ochii albastrii si mari. Semana cu es dar mai ales ....cu mine. Sunt pur si simplu bulversat si uimit in acelasi timp. Scarllet se pune in fata mea dar o dau la o parte si trec in fata patutului.  Cand ma vede,  copila se opreste din plans si ma studiaza atent. o iau usor in brate si nu zice nimic. se uita in continuare la mine. Scarllet vrea sa protesteze dar ii fac semn din mana sa ma lase, lucru pe care il si face imediat.
 -Cum o cheama? Intreb neluandu-mi ochii de pe cea mica. ii ating usor degetelele, fata, arul moale si ondulat. Imi zambeste si chicoteste semn ca ii place.                                                                        -Evelin. Imi spune ea intr-un final oftand.

-Are 2 ani, nu?

-De unde stii ca e a ta?

-Inima nu ma inseala. Plus ca seamana mai mult cu mine. De ce nu mi-ai spus de existenta ei? Aveam tot dreptul. Sunt tatal ei.

- Cui sa ii spun? Unui tradator? se revolta ea.

- Nu te-am tradat nici-o secunda!

-Ba da, ai facut-o! Tu si familia mea idioata!

-De maine te muti la mine! Ii replic fara a o mai baga in seama. Cea mica manca linistita cu capul ei micut pe umarul meu. Era atat de dulce. Era copilul meu... Scarllet ii daduse biberonul.

-Nu! spune ea rastit.

-Ba o vei face caci altfel o voi lua pe Evelin cu mine. Nici sa te gandesti sa pleci din nou cu ea!

-Sa nu idraznesti sa faci asa ceva!

-Ba voi face tot ce e nevoie ca Evelin sa creasca cu ambii parinti...

-Ba nu e nevoie! Oricum esti trecut mort in actele ei!

-Ce ai facut?  Tip nervos dar mai mult ranit de spusele ei.

-Ce-ai auzit! spune rautacius incrucisandu-si bratele.

-Deci tu chiar vrei sa ma indepartezi de tine luand-o si pe cea mica, nu?

-Daaa.. tipa ea la mine.

-Nu ma iubesti deloc? intreb cu inima sfasiata.

-Nu! spune ea incet evitandu-mi privirea.

-Prea bine! Peste  2 zile vei avea actele de divort la usa.  Spun invins si o vad cum tresare uimita. Nu te voi mai stresa de acum incolo. Dar voi lupta pentru copilul meu.

-Sa nu te prind! spune nervoasa...Dar nu o bag in seama ci las copilul jos si plec fara sa ma mai uit in spate...



Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now