XXXII

14.1K 682 3
                                    

Am pregatit masa impreuna. Ameteala inca persista, avand ghinionul sa cad o data.
-Iti esti bine? Ma intreaba Ethan lasand farfuriile pe blat si venind spre mine imediat cum vede ca ma sustin de partea opusa a blatului.
-Da, sunt bine! Cred ca este de la faptul ca nu am mancat nimic ieri...si alalte-ieri! Spun mai mult pentru mine ultima fraza.
-Ce? Nu ai mancat nimic de doua zile? De ce? Ma intreaba caci se pare ca auzise clar ultima fraza.
-Nu stiu. Pur si simplu nu am avut pofta de mancare. Poate de la stres. Spun eu cautand o scuza plauzibila nestiind ce se intampla cu adevarat cu mine. Aleg sa cred ca este de la stres si incep sa mananc.
-Clatitele sunt delicioase! Spun eu dupa ce mananc prima clatita pe nerasuflate. Ethan face doar sa rada de mine aproband usor din cap.
-Cred ca tie chiar ti-a fost foame! Spune dupa cateva minute cand imi observa farfutia goala.
Mancasem patru clatite cu finety, doua oua prajite, o portie de cartofi prajiti, si trei feli de baken plus o banana si un pahar mare de suc de portocale. 
Termina si el de mancat si iau farfuriile si le spal. Mancase mult mai putin ca mine.
-Ma duc sa ma schimb! Spun plecand dupa bagajele din sufragerie. Imi aleg o rochita alba de plaja. Imi iau pe sub un costum de baie albastru inchis din doua piese pe care nici macar nu stiam ca il am si care mi se potriveste. Imi dau sema ca Ethan mi-a umblat la bagaj adaugand costume de baie si rochite noi. Imi iau o pereche de ochelari, parul periindu-l si strangandu-l intr-un coc dezordonat.
-Ethaaaaaan! Strig furioasa la el.
-Da iubito! Imi raspunde senin. Isi luase un tricou albastru inchis pe el care, cu pantalonii scurti negrii se potrivea perfect.
-De ce mi-ai cumparat haine? Tip furioasa.
-Ca nu aveai suficiente costume de baie? Spune el mai mult ca pe o intrebare.
-Si de unde imi stii masurile, ma rog? Spun punand mainile in sold.
-Pentru ca te-am vazut dezbracata si pentru ca m-am uitat la etichetele celorlalte costume. Apropo, ai niste sani mari, iar o vanzatoarea mai batrana cand m-a vazut ca ma uit la un costum de baie pentru femei, a zis ca sunt gay si ca ce imi trebuie mie un numar asa mare la cupe ca nu am ce sa bag in ele. 
Auzind astea raman muta cu mainile pe langa corp incepand mai apoi sa rad in hohote.
....
-Daca te-as fi intalnit in alte circumstante, nu ar fi fost nimic schimbat.Imi spune Ethan in timp ce ne plimbam pe plaja.
-De ce crezi asta? Il intreb oprindu-ma si privindu-l. Soarele deja incepuse sa apuna.
-Pentru ca sentimentele mele pentru tine ar fi fost aceleasi si tot as fi incercat sa te fac a mea.
-Esti foarte posesiv! Stiai asta? Ii spun continuand sa ma plimb cu picioarele in apa, avand papucii de plaja in mana.
-Nu e vina mea ca nu imi place sa impart sau sa pierd. Imi spune si imi face cu ochiul. Zambesc la auzul cuvintelor.
-Totusi, mi-a placut faza cu perna! Imi spune si eu chicotesc. Ne-am tinut de mana tot drumul. -Chiar aveai de gand sa ma inseli? Il intreb cu o urma de tristete in glas.
-Daca nu veneai, o dadeam singur afara. Imi spune si ma face sa rad.
- Cate iubite ai avut?
-Ahhhhh....Se fastaceste in timp ce probabil gandeste. Vreo trei sau patru in liceu. Imi spune frecandu-si ceafa. 
-In liceu? Dar cu cele agatate pana acum, cum ramane? Intreb uimita.
-Acelea erau doar aventuri de-o noapte. Imi spune rusinat de situatie.
- Si daca eu, sa zicem ca iti cadeam in plasa, si ma culcam cu tine, ce faceai?
-Sa fiu sincer, nu am mai fost pana acum cu o virgina, iar chestia aia m-a legat de tine. Sa stiu ca eu sunt primul, a fost ceva ciudat intr-un mod placut. Si nu cred ca te-as fi lasat sa pleci. M-ai atras din prima clipa. De cand te-am vazut in baie.
-Dar de ce nu ai ales-o pe Sarah? Il intreb curioasa.
-Tu mi-ai cazut cu tronc. Spune si da din umeri. Uite o toneta. Vrei ceva?
-Vreau un hot-dog si o inghetata.
-Ok. Ma intorc imediat! spune si fuge spre acea toneta. In timp ce eu il privesc cum se indeparteaza.

Perspectiva Ethan.

O las singura pentru cateva momente pentru a lua ceva de mancare. Ma uit la ea si ea se uita la mine zambind. Sunt la o distanta de 5 metri de ea dar mi se pare foarte departe. Imi astept cuminte comanda ca celelalte persoane de langa mine cand un tip cu gluga se apropie de Scarllet si pune mana pe ea. Aceasta riposteaza dar in zadar. Din doi pasi sunt langa cei doi, dandu-i un pumn tipului. Acesta cade lat la pamant. O duba neagra apare de nicaieri si o baga pe Scarllet in ea. Ii lovesc pe cei din spatele meu dar totul din fata mea se vede in ceata, ploapele le simt grele, incerc sa rezist, dar nu pot. Somnul incepe sa ma cuprinda. Tot ce mai pot vedea este cum Scarllet tipa si vrea sa ajunga spre mine dar este tinuta de doi tipi din duba. O siringa inca se afla in bratul meu. O scot cu greu si ma prabusesc.
.....
Ceva imi deranjeaza ochii. O lumina puternica. Imi aud numele...
- Ethan! Ethan! Trezeste-te, te rog!
Decid sa deschid ochii la auzul numelui meu si o vad vag pe Scarllet. Este plansa si speriata. Sta pe un scaun legata de maini. Ma uit la mine ai constat ca sunt la fel de legat ca si ea.
- Scarllet! Esti...esti bine? Rostesc cu greutate cuvintele.
-Sunt bine dar imi e frica Ethan! Spune cu o voce sfasietoare ultima parte. Nu am mai vazut-o niciodata asa speriata.
-Unde suntem? Ma intreaba dupa o pauza scurta.
- Nu stiu inca. O sa fie bine Scarllet! Iti promit! O sa iesim de aici. Ii spun incercand sa o linistesc dar niste aplauze  se aud imediat dupa ce rostesc cuvintele. Nu pot sa vad nimic in camera asta intunecata, mai ales cu lumina indreptata spre noi.
-Vai.... Ce romantic! Printul pe cal alb salveaza printesa cea frumoasa de la ananghie si traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Vedeti voi, aici nimeni nu salveaza pe nimeni. Eu sunt cosmarul vostru! Spune iesind in lumina orbitoare a lampii.
-Iarasi tu? Intreb enervat. Du-te si cauta-mi un adversar pe cinste, nu un papa-lapte ca tine. Ii replic eu, ceea ce il enerveaza.
-De ce ne faci asta? Intreaba Scarllet furioasa.
-Vezi tu, draga mea... Daca eu nu te am, atunci nimeni nu o sa te aiba. Spune scotand un pistol si indreptandu-i-l spre tampla.
-Nici sa nu indraznesti! Sobolan de apa ce esti! Sa nu te atingi de sotia mea! Tip si ma zmucersc incercand sa scap.
-Ca altfel ce? Ma vei bate din nou?  Spune in batjocura incepand sa puna mana pe picioarele lui Scarllet urcand tot mai sus. Aceasta uitandu-se la mine si incepand sa se zbata.
-Ia mana de ea! Tip nervos si turbat din cauza ca nu pot interveni. Franghia e rezistenta, mainile ma dor dar trebuie sa scap de aici.
-Alex de ce nu ma lasi in pace? Intreaba Scarllet speriata vrand sa amane momentul.
-Pentru ca sotul tau, aici de fata, spune aratand spre mine cu arma, m-a umilit in fata  celor prezenti la petrecere. Sa nu mai vorbim de bataia pe care mi-a dat-o.
-Le meriti din plin! Ingrat nenorocit! Marai eu la el.
-Si de asta am sa iti omor sotia in fata ta, dar nu inainte de a ma juca un pic cu ea... Spune uitandu-se la ea si mangaindu-i fata cu teava pistolului.
Nu mai suport. Incepe sa o mangaie tot mai mult, Scarllet opunandu-se tot mai rau.
-Nu ai sa ii faci nimic sotiei mele. Nemernic ce esti! Spun si ma fortez rupand manerele scaunului de care eram legat.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now