Epilog

25.7K 1.2K 146
                                    


Perspectiva Scarllet

  Am ramas fara cuvinte in mijlocul camerei. Nu stiu cum sa fac sau cum sa reactonez. Mi-a pus in maini libertatea mult dorita. Libertate care de mult semnifica totul pentru mine. Oare mai vreau asa ceva sau prefer sa stau langa el? Ma duc la fereastra si il vad cum se urca in masina si pleaca. Afara incepuse sa ploua tare. Decid sa las inima sa decida de data asta. imi iau o bluza de trening in graba. Cobor scarile , strigand la bunica sa aiba grija de cea mica, iau cheile de la masina si ies val-vartej din casa. Conduc ca o nebuna pe straziile Seattle-ului in cautarea lui, a barbatului care cu toate ca mi-a ruinat viata si mi-a distrus visele, m-a facut fericita si implinita, mi-a oferit tot cand nu aveam nimic, m-a imbratisat cand am fost trista, mi-a oferit umarul sau cand am plans, mi-a sters lacrimile si m-a ridicat, facandu-ma sa continui, m-a iubit asa cum stia el mai bine chiar daca fizic era un as al iubitului, iar sufleteste un incepator. Exact ca si mine de altfel in ideea sufleteasca.... Am invatat impreuna sa iubim si sa ne construim lumea noastra, lumea nebunilor, dar care se iubesc. Desi eram diferiti, ne asemanam in felul nostru si ne completam. Fiecare era "capacul" celuilalt. Ne apartineam inca de la inceput.                                    Imi intrerup visarea si trec printre masini si oprindu-ma exact in fata unei coloane intregi. Cobor din aceasta fara a-mi pasa ca afara e rece si ploua, iar eu as putea racii... Masinile incep sa claxoneze, oamenii devin nervosi si incep sa tipe, altii incearca sa ocoleasca dar mie nu imi pasa... eu doar ma pozitionez in fata masinii de culoare neagra.  Geamul coboara usor, iar o voce ragusita se aude.

-Da-te!

-Nu!

-Da-te din calea masinii!

-Am spus ca nu ma dau! Vii acasa cu mine!

-Cucoana, esti nebuna? Pleaca din drum!!! tipa un barbat la mine.

-Daca vrei sa mai ai masina intreaga, mai bine nu te amesteci! spun eu nervoasa, incordand pumnii de furie si aruncandu-i o privire rautacioasa. Toti incep sa rada si pot observa si pe fata lui Ethan un zambet siret chiar daca are doar putin capul scos pe fereastra masinii.

-Scarllet pleaca acasa, o sa racesti!!! Nu-i faci bine copilului! Eu nu vin acasa.

-Nu-mi pasa daca racesc! Nu-mi mai pasa de sarcina! Oricum fac avort! Tip eu spre el. Nervos, coboara din maina si se apropie de mine apucandu-ma de umeri si scuturandu-ma tare.

-Sa nu te prind ca renunti la sarcina!

-De cand iti pasa tie? Tu oricum plecai, iar eu sunt o femeie libera, nu? Spun eu ca sa il atat.

-Ogggggghhhhhh.....Scrasneste nemultumit din dinti. Te vei duce frumos acasa si vei sta cuminte langa foc cu o cana de ceai langa tine.  Eu plec! trebuie sa prind avionul. Spune si se vrea sa se intoarca spre masina dar il prind de umar si il intorc spre mine.  Nervoasa si cu hainele ude leoarca, parul fiind la fel si el, ii dau o palma bine-meritata. Toti oamenii care stateau in trafic dupa noi si care, devenisera spectatori fara voia lor, raman muti de uimire. Ethan ramane la fel si el...

-Am spus ca vii acasa cu mine! Acum!!!!! Nu-mi pasa de mofturile tale de baietel prost. Ai un copil acasa care te asteapta, unul care e pe drum, iar tu vrei sa pleci. Iti place sa fugi de responsabilitati??? Ei bine, afla ca nu ai cum! Vei ramane sotul meu pana cand vei murii! Fie ca iti place sau nu, ma vei suporta si imi vei suporta toate toanele, inclusiv pe cele de grav....Tip eu amenintandu-l cu degetul aratator, in tot acest timp aducandu-i contractul in fata doar pentru a-l face bucatele. Lumea se uita. Unii exclamau... altii filmau...unii comentau.

-Oooo frate, ti-ai gasit nasul cu tipa!

-Nu mai scapi! Te mananca de viu!

Fara sa stiu ca apropii suficient de mult, el profita de neatentia sa si ma trage in bratele sale sarutandu-ma cu patima. Ma lasase fara cuvinte! 
Rupe sarutul si imi zambeste dulce, avand un licar in ochii sai albastrii. Incepe sa rada in hohote mai apoi in timp ce ma ridica de la sol invartindu-ma. Toata lumea aplauda si fluiera. Uralele sunau de pretutindeni.

-Te iubesc!!!!! ii spun eu dupa ce se opreste din a ma invarti.

-Si eu te iubesc! In sfarsit a spus ca ma iubeste!!!!!! De 3 ani ma chinui sa o fac sa imi spuna cuvintele astea!!! Tipa el in gura mare, dupa care ma saruta cu foc de cateva ori. Imi ia cheile de la masina parcand-o undeva prin apropiere dupa care ma baga in masina sa, conducand spre casa. La un moment dat, soseaua dispare si apare un drum de tara care ducea la marginea unei paduri.

-Ethan, ce facem aici?

-Ai sa vezi! imi spune si conduce mai departe spre un luminis  unde se afla o cabana. Opreste si se intoarce spre mine. Hai pe bancheta din spate.  Imi spune cu un suras pervers in voce.

-Nu, sunt suparata pe tine. spun incrucisandu-mi mainile la piept.

-Ok, tu ai vrut-o! spune incet coborand din masina si luandu-ma pe sus. Ma lipeste cu spatele de masina, sarutandu-ma provocator, inainteaza spre gat in timp ce imi tine mainile la spate, imi
baga mana pe sub fusta ce o purtam mangaindu-mi usor coapsele si inaintand spre zona intima. Ploaia incepea iarasi. Ma trage peste el pe bancheta din spate a mainii.
 Ma pune astfel incat sa stau cu picioarele de o parte si de alta a lui. Baga mana pe sub fusta din nou, de data asta cuprinzandu-mi fundul cu ambele palme si tragandu-ma mai aproape de el si de zona lui intima in timp ce contiua sa ma sarute.
 Incepe sa se excite, lucru care mi se intampla si mie de altfel...                                                                       Imi da usor bluza jos, scapand mai apoi si de sutien. Nu mai rezist si decid sa iau si eu parte la aceasta nebunie. Ii deschei camasa care era lipita de corpul sau sculptat si ii desfac usor pantalonii, tragandu-i in jos, urmand a scapa de boxeri. Scapa si el de lenjeria si fusta mea si incepe sa ma mangaie. Imi saruta tot corpul si incepe sa ma patrunda usor. Pielea, ce acum cateva minute imi era inghetata din cauza ploii, acum arde. Ma las purtata in mrejele iubirii si aple placerii provocate de singurul barbat pe cae il iubesc si il voi iubii mereu. Dupa ceva timp
intram in cabana si continuam ce am inceput in masina pana ce 4 dimineata ne gaseste imbratisati sub asternuturi.

-Te iubesc! Ii replic e stiind ca aceste cuvinte vin din inima.

-Iar eu te iubesc inca din prima zi copil capos ce esti! spune zambindu-mi si mangaindu-mi usor barbia. Aveam capul asezat pe bratul sau drept. In bratele sale ma simteam acasa. 

-Chiar aveai de gand sa pleci si sa ne lasi?

-Iti dai seama ca eu plecam doar pentru 2 zilei ntr-o calatorie de afaceri, nu?

-Ceeee????? Si eu am facu tot tam-tamul ala degeaba??? Il indreb revoltata ridicandu-ma in fund si trantindu-i o perna in cap. 

-Nu, ai facut asta fiindca ma iubesti! spune si ma saruta.

Dupa cateva luni...

-Ethan!!!! Te omor! Numai tu esti de vina pentru starea in care ma aflu!!!! Tu ar trebui sa fii aici in locul meu sa vezi cum e! Tip la el transpirata si extenuata in timp ce il prinsesem de gulerul camasii pe care mai aveam un pic si o rupeam.

-O sa fie bine iubito! Ai sa vezi! imi spune el pe un ton dojenitor incercand sa ma calmeze.

-Am sa vad pe dracu! Tu esti de vina! Stai sa te prind si sa vezi de nu te castrez sa vad cum ma mai poti asa insarcinta! Tip pentru ultima data caci ma eliberez de toata durerea provocata. Nascusem un baietel care, dupa spusele medicilor, era perfect sanatos. Evelin isi astepta fratiorul foarte cumintica alaturi de bunica si de parintii mei si ai lui Ethan. Ma impacasem cu ei, la fel facuse si Ethan cu ai sai si cu ai mei.  Fusese langa mine in fiecare clipa. Lasase firma pe planul doi. Stateam impreuna si imi indeplinise toate poftele, de la friptura la micul-dejun, la ciocolata de la 3 dimineata. Fusese un tata bun si un sot bun. Pana la urma oamenii se schimba dupa alti oameni, iar in cazul de fata, noi ne-am schimbat unul pe altul in bine prin iubrea noastra. Cu toate ca aceasta casatorie a fost una inselatoare, am invatat ca iubirea poate aparea cand te astepti mai putin ca si in cazul nostru, unde iubirea, indiferent de cate obstacole i-ai pune, va iesi invingatoare. Casatoria inselatoare, nu a ramas decat o iubire nemarginita...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va multumesc pentru vizualizarile, stelutele si mesajele primite din partea voastra. Voi mai posta o carte, in curand sper eu, care se va intitula:"Nu te juca, cu focul! " Astept parerile voastre despre ultimul capitol si chiar despre intreaga carte! Sfaturi sau pareri, sunt bine-venite! :* :)

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now