XXXIX

13.7K 720 4
                                    

Incepe sa ma mangaie pe talie, pe brate pana baga mainile sub mine si imi desface rochia si sutienul.
-Ethan nu e bine! Opreste-te! Spun incercand sa par dura dar gemetele de placere ma tradeaza. El nu face decat sa zambeasca draceste pe gatul meu stiind prea bine ce efect are asupra mea.
-Esti a mea pisicuta! Spune zambind siret dupa care ma saruta patimas. Ma ridica usor in fund in pat dandu-mi rochia jos. Scapa si de sutien si sandale si cand se intoarce spre mine, ramane uimit.
-Tu ti-ai pus silicoane? Ma intreaba surprins ceea ce ma face sa rad.
-Nuuu...
-Atunci nu stiu ce le-ai facut ca sunt mai mari si mai fermi!
Si spunand asta continua sa ma  mangaie si sa ma sarute pana ajunge la ei. Ii ia in maini si ii dezmiarda cum stie el mai bine. Incep sa pun mainile pe spatele sau bine lucrat si mai solid decat imi aduc aminte. Apoi  pe pieptul care este la fel ca spatele si cobor usor spre fundul sexi pe care il strang usor. Gest la care el geme.
Ratiunea imi dispare, iar eu ma las in bratele sale puternice si mari. Imi da lenjeria jos si incepe sa ma atinga si sa ma sarute patimas.
-Ah... Ethan..... Lasa-ma!
-De ce iubito? Ah...te doresc atat de mult... Imi spune si imi saruta flamand gatul, gest care ma inebuneste.
-Te iubesc Scarllet! Imi marturiseste, iar eu nu pot decat sa raman uimita. Profita de neatentia mea si ma patrunde adanc.
Si eu te iubesc Ethan! Spun asta in minte in timp ce ma bucur de placerea oferita.
Ah...cat ma bucur ca sunt din nou in bratele tale ...chiar daca doar pentru o noapte....
A doua zi.
Perspectiva Ethan.
Ma trezesc odihnit si satisfacut. Dau sa o iau pe Scarllet in brate dar partea pe care dormise ea era goala... In schimb, gasesc un bilet.
"A fost frumos sa imi petrec noaptea cu tine dar trebuie sa ma uiti... Nu ma cauta! Voi pleca departe de tine! Adio!"
-La dracu! Spun in timp ce ma ridic gol din pat mototolind biletul si arucandu-l pe podea.
De ce a trebuit sa plece? Nu ma parasesti iarasi cand stii ca te iubesc precum un orb vederea! Am sa te caut si in gaura de sarpe si am sa te gasesc! Telefonul imi suna.  Nervos, raspund.
-Da! Spun nervos.
-Buna ziua domnule! Avocatul a semnat contractul. Maine dimineata va fi la noi la firma in calitate de reprezentant al nostru.
-Foarte bine! Spun rigid si inchid telefonul.
Se pare ca este ora 1 p.m.
Of... La dracu!!! Oare unde ai putea pleca?
Perspectiva Scarllet.
Am plecat dis-de-dimineata lasandu-l pe fat-frumos al meu sa doarma linistit. E atat de chipes, atat de frumos, atat de linistit... Nu vreau sa ma tradeze iarasi... Ajungand acasa, bunica era treaza. Statea in bucatarie cu o cana de cafea in mana. Era ingandurata...
Nici nu intru bine caci ma si ia la intrebari.
-Unde ai fost? Petrecerea s-a terminat de mult, iar tu nu te-ai mai vazut deloc de la ora 10 jumatate.
-Am fost.. Aaaa... L-am... L-am intalnit.  Spun cu greu.
-Pe Ethan?
-Da bunico.
-Si eu nu l-am vazut pe fat-frumos?  Spune bunica revoltata lucru ce ma face sa rad. Apropo, de ce esti asa de ciufulita? Ma intreaba cu un zambet cu subinteles ceea ce ma face sa rosesc si sa las capul in jos. Nu fac decat sa ma rotesc pe calcaie si sa plec din bucatarie, lasand-o in urma pe bunica razand in hohote. Intru in camera micutei mele Evelin. Era in patutul ei. Se pregatea de somnul de dupa-amiaza. O iau in brate si o sarut pe obrajori. Ochii ei mari, albastrii, imi aduc aminte de tatal ei.
Dupa o saptamana...
Lucrez la firma aceasta cu drag. Imi place ca am un program scurt, iar pauzele mi le petrec acasa, langa micuta mea. L-am intalnit iarasi pe directorul adjunct.  Un tip de treaba. Mi-a aratat biroul si ce aveam de facut. Am semnat un contract pe 2 ani. Pana atunci, nu imi pot da demisia in primele 6 luni, iar el nu ma poate da afara. Am un birou exact langa cel al proprietarului firmei. Nu l-am cunoscut deloc. Nu am avut ocazia. Tot ce trebuie sa semneze,  primeste prin secretara. Pe Ethan nu l-am mai vazut de atunci. Cred ca a incetat sa ma caute. Gandul la asa ceva face ca o parte din mine sa moara de durere. E vineri si am pauza de masa. Programul meu nu e foarte incarcat azi. Mi-am permis sa stau mai mult cu o jumatate de ora. Pornesc spre firma. Mai am doua ore de lucru. Bunica pleaca la cumparaturi, iar cea mica v-a ramane acasa pana vin eu.  A adormit si nu se va trezi timp de 3 ore. Asa face mereu. Ajung in fata biroului meu si ma chinui sa il deschid. Asa patesc mereu cu el.
-Of... fir-ai tu sa fi de usa afurisita! Spun in timp ce ma chinui sa o descui.
Din biroul sefului, usa se dechide si il aud cum tipa dupa secretara. -Hallen! Ai zis ca imi aduci dosarele alea! Te grabesti azi?
Raman uimita cand il vad. Chiar daca doar pe jumatate. Isi da cu mana prin par si isi intoarce privirea fugitiv spre mine doar pentru a se holba mai tarziu. Ma chinui sa deschid usa cat mai repede dar se pare ca e in zadar caci destinul nu tine cu mine astazi! Chieia se rupe, iar doua brate mari si calduroase ma cuprind de talie de la spate. Pieptul lipit de spatele meu imi da senzatia de protectie. Incerc sa scap dar forta e prea mare. Sunt luata pe sus si dusa in biroul de langa mine. Imi da drumul doar pentru a ma lipi cu fundul pe birou. Se posteaza intre picioasele mele.
-Ce cauti aici? Ma intreaba vizibil uimit.
-Aici lucrez... Tu ce cauti aici? Il intreb iritata. In schimb primesc un zambet viclean si stiu ca am intrat singura in vizuina lupului. Era firma lui. Ma pacalise a doua oara in viata chiar daca de data asta nu isi daduse seama.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now