XXXI

14.6K 694 16
                                    

Perspectiva Scarllet.
Ma trezesc intr-un pat moale cu baldachin. Ma uit in dreapta mea, Ethan dormea la bustul gol, avand doar niste boxeri negrii pe el. Eu eram doar in sutien si lenjerie intima. Nu imi amintesc sa ma fi dezbracat sau sa fi facut altceva. Ma asigur ca Ethan doarme si ma indrept spre scaunul pe care isi pusese fumos camasa. Imi dau sutienul jos caci devenise incomod si iau camasa lui pe mine. Nu stiu unde sunt bagajele deci ma multumesc cu ce am. Dau de o oglinda in care ma privesc. Parul imi era ravasit si desprins, machiajul disparuse de mult dar imi statea bine in camasa lui deschisa la primii doi nasturi si cu manecule sumecate pana la coate. Imi venea ca o rochita acoperindu-mi doar fundul. Cercetez camera. Era zugravita in galben pai, tot mobilierul era maroniu inchis, patul avand asternuturile albe. Camera avea ferestre mari, cu rame albe, usi albe. Contrastul asta ma linisteste. Vad un perete din sticla care arata oceanul si nisipul. Ies pe usa din acel perete dand de o terasa frumos amenajata. Ma asez pe un scaun din nuiele si privesc oceanul. In jur sunt numai casutele de pe plaja, palmieri si plante exotice. Este mirific peisajul. Ma linisteste. Sunt scoasa din transa de o mana asezata pe umarul meu. Imi intorc privirea si dau de un Ethan la bustul gol purtand doar o pereche de pantaloni scurti si avand o cana de cafea in mana.
-Unde suntem? Il intreb linistita.
-In Hawaii... Imi spune scurt si imi saruta crestetul. Isi ia un scaun si trece langa mine.
-Hawaii?? Il intreb ca un copil mic.
-Mmdap...spune Ethan zambind si eu ii sar in brate bucuroasa, infarurandu-mi bratele in jurul gatului sau.
-Usor! Imi vei versa cafeaua! Eu alta nu mai fac! Spune razand. Ii iau cana si sorb o gura din cafea. Era buna.
-Te pricepi sa faci cafea! Ii spun avand cana lui in mana si continuand sa stau in poala sa.
-Asta a fost un compliment? Ma intreaba zambind.
-Doar pentru ca sunt bine-dispusa in dimineata asta. Spun zambind la randul meu si mai luand o gura de cafea din cana.
-Nu ai sutienul pe tine! Imi spune uimit.
-Dap... Nu il sufar si mai ales sa dorm cu el. Spun nemultumita obtinand un zambet minunat de la el. Nu ma pot abtine si ii dau un sarut cast pe buze. Ramane uimit.
-Asta pentru ce a fost? Ma intreaba nerevenindu-si din starea de soc.
-Daca nu ti-a placut, nu mai vezi altul. Spun zambind si facandu-i cu ochiul. El rade de ceea ce ii spun si se apropie cu fata de a mea. Teribil de mult.
-Stii ca esti sexy in camasa mea? Incepe el jocul.
-Da?? Nu stiam. Ma fac eu ca nu stiu continuandu-i jocul. Imi place sa ma joc.
-Da. Si imi place la nebunie cum iti sta. Spune si zambeste draceste aproape de buzele mele. Buzele sale ma ispitesc si inconstient, il sarut. Il sarut provocator si carnal. Imi era dor de buzele sale peste ale mele. Imi era dor de el.
Ma strange in brate dar nu indrazneste mai mult. Rup sarutul dar doar pentru a-l privi in ochi cu pofta si observ ceva ce nu am mai vazut pana acum la el
Dragoste.

Ma indrept spre gatul sau si depun cateva saruturi.
-Ce e cu tine? Ma intreaba nedumerit respirand scandat. Simt cum incepe sa se excite, fundul meu fiind sub umflatura lui.
-Nu stiu dar imi placi mai mult. Spun si il sarut pe buze el raspunzandu-mi imediat cu o pofta nebuna. Pune cana la piciorul scaunului si continua sa ma sarute.
Se ridica de pe scaun cu mine in bratele sale si intram in camera tragand usa dupa el si lasandu-ma usor pe pat. Se indreapta spre peretele din sticla si trage draperiile albe.
-Nu vreau sa te vada cineva dezbracata. Doar eu am voie, nu? Ma intreaba uitandu-se la mine dragastos indreptandu-se spre pat lent.
-Da, doar tu! Sunt doar a ta! Spun tragandu-l peste mine cand ajunge in dreptul patului.
Nu stiu de unde pofta asta nebuna de sex.
Incepe sa ma sarute tandru si incet, chinuindu-ma.
Imi da usor camasa jos, ramanand doar in lenjerie intima. Incepe sa ma sarute pe gat ajungand la sani pe care ii dezmiarda cum stie el. Este tandru si dragastos. Ii dau jos pantalonii scurti, el ramanand doar in boxeri. Pun mana pe peptoralii sai tari ca piatra cand se pune peste mine. Ma saruta cu foc dandu-mi si lenjeria jos.
Pentru prima data imi fac curaj si ii dau boxerii jos landu-i barbatia in mana frecand usor, el gemand excitat. Imi desfac picioarele si el intra in mine continuand sa ma sarute. Incepe sa se miste ridmat, eu simtind placere. Ne contopim corpurile pana cand ajungem amandoi la orgasm. Iese din mine si ma saruta apasat luaandu-ma in brate, respirand amandoi scandat.
Dupa ce imi trag suflul, ma ridic ca arsa, stand in fund in mijlocul patului.
-Noi nu am folosit prezervativ! Spun facand ochii mari intorcandu-ma spre el cat sa il vad.
-Nu am luat prezervative la mine! Spune zambind siret ducandu-si mainile sub cap si uitandu-se la mine.
-De ce?
-Ca am uitat! Oops... Spune prefacandu-se afectat ducand mana spre inima. Il lovesc peste brat ofticata de ceea ce s-ar putea intampla si acesta incepe sa rada. -Mergem pe plaja? Il intreb inca ofticata de situatie.
-Nu inainte sa mancam! Spune ridicandu-se.
-Unde sunt bagajele?
-In sufragerie! Spune incercand sa se îmbrace stand cu spatele la pat. Nu pot rezista tentatiei si ma asez in pat in genunchi, luandu-l in brate de la spate si sarutandu-i gatul. Il simt cum se relaxeaza dand capul pe spate.
-Stii ca ma exciti si in felul asta nu mai plecam de aici pana de seara, nu? Spune serios pe un ton ragusit si sexy care pe mine ma face sa rad.
-Hai sa mancam. Nu ai mancat nimic ieri! Spune ingrijorat.
- Daca nu mi-a fost foame! Spun dand din umeri si cobor din pat dar mare greseala caci ma ia ameteala si dau sa fac cunostinta cu podeaua insa, Ethan ma prinde la timp.
-Esti bine? Ma intreaba ingrijorat.
-Da sunt bine! Spun dupa ce imi revin. Hai sa mancam ca mi s-a facut foame. Spun luandu-mi lenjeria intima pe mine si camasa lui. El se imbracase in boxerii si pantalonii lui scurti care il faceau sa arate demential. Mie mi s-au urcat hormonii la cap sau ce?

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now