XIX

16.5K 742 3
                                    

Decid sa il provoc un pic si ma ridic de pe scaun, ma duc in fata lui si imi dau halatul jos, ramanand doar in lenjerie intima neagra. Il vad cum inghite in sec si face ochii mari, gest la care eu nu pot decat sa zambesc draceste. Plec de langa el stiind ca ma studiaza amanuntit. Ma duc la marginea dreapta a patului, ma intorc cu spatele la el, imi dau sutienul jos si astept o reactie. Imi intorc capul si nu il vad acolo unde il lasasem. Era chiar in spatele meu.
-De ce vrei tu sa ma chinui? Stii ca te-as putea avea aici si acum dar nu cred ca vrei sa stricam parul asta frumos aranjat si machiajul asta finut la care ai lucrat o ora, nu,? Ma intreaba el pe un ton ragusit ca mai apoi sa ma lipeasca de el si sa imi sarute gatul. Gest la care nu pot decat sa gem. Spatele meu gol, face contact cu pieptul lui cald si la fel de gol. Se simte asa de bine. Ceva ma furnica pe sira spinarii si pot jura ca nu este frigul. Imi scoate cutia cu rochia din plasa si mi-o inmaneaza. Desfac cutia si imi iau rochia pe mine cu grija pentru a nu strica machiajul si coafura. El se duce in dresing de unde scoate o camasa alba, un costum negru, pantofi de aceiasi culoare cu cea a costumului, cravata rosu inchis si sosete albe.
Se dezbraca de pantalonii de trening ca sa ii ia pe ceilalti de la costum. Arata ca un fotomodel masculin stand in fata mea doar in boxeri. Isi imbraca pantalonii la care nu se inchide deocamndata. Isi ia camasa, inchizand mansetele, apoi nasturii, la care ma duc sa il ajut si eu. Isi baga camasa inchizandu-se la pantaloni dupa care imi inmaneaza cravata.
-Ma ajuti? Ma roaga cu un zambet in coltul gurii. Iau cravata din mainile sale, ii fac un nod perfect dupa care ii asez gulerul camasii. Se duce la oglinda pentru a-si pieptana parul si pentru a-i da forma. Isi ia sacoul pe el, se incalta in sosete si pantofi. Imi iau si eu pantofii negrii cu toc in picioare si constat ca si pe tocuri sunt tot mai scunda ca el, dar doar cu putin. Isi pune ceasul la mana. Eu imi pun cerceii lungi si un lantic finut care completeaza tinuta. Imi iau plicul in care am telefonul, rujul, pudra, el isi ia si el la randul lui, portofelul, telefonul si cheile si plecam. Era ora 7:55 p.m.
Drumul a fost relativ scurt durand doar 20 de minute. In tot acest timp ne-am bucurat de muzica ce se auzea in difuzoarele masinii.
-Sa stii ca mananc orice, in afara de lamaie la care sunt alergic. Joc baschet, nu am nici-o echipa preferata, imi place cafeaua dimineata, nu fumez, fac sport de trei ori pe saptamana, imi plac cainii si inghetata de vanilie cu topping de caramel. Spune el rupand linistea dintre noi. Nu fac decat sa rad la ultimul comentariu stiind ca aroma aceia era si preferata mea.
Ajunsi la petrecere, un baiat vine sa ne ia masina ca sa o parcheze, deschizandu-mi portiera pentru a iesi. Ethan ii inmaneaza cheile dupa care imi ofera bratul sau si imi zambeste scurt!
-Arati minunat! Imi spune el in soapta.
-Multumesc! E tot ce pot spune, uimita de faptul ca nu a adaugat ceva prostesc pe langa. Dar ma insel.
-Abia astept sa dau rochia asta jos de pe tine! Imi spune in soapta la ureche si pot simti si zambetul lui pervers.
- Iar visezi cu ochii deschisi? Ti-am spus sa te comporti ca atare! Nu este decat o afacere! Dupa un an esti liber sa umblii cu cine vrei. Spun in soapta enervata dar pastrez zambetul pe buze caci ne apropiam de reporteri si ziaristi. -Deci nu te-ar deranja deloc sa ma vad cu alte femei si chiar sa ma culc cu ele in timpul relatiei noastre de afacere?? Ma intreaba el pe un ton soptit.
-Nu, chiar deloc! E fix problema ta! Si daca esti prins de reporteri cu altele, chiar mai bine! Scap mai repede! Ii replic eu stiind ca o parte din mine fierbea la foc mic dar sigur.
-Mai vedem noi! E tot ce spune si isi intoarce capul in fata, abordand mutra de om serios pentru a pastra aparentele.

Perspectiva Ethan.

Mergem incet pana in sala unde se va tine petrecerea. Ziaristii si reporterii incep cu intrebarile lor enervante.
-Domnule Ethan, va vedem la brat cu aceiasi domnisoara. Cum este posibil?
-Este iubita dumneavoastra oficiala sau doar o aventura? Intreaba unul.
Cand aud asta decid sa rup tacerea. Inspir si incep sa vorbesc.
-Domnisoara este doamna Scarllet More, sotia mea.
Tacere....toti raman cu gurile cascate la propriu. Dar rautatile incep.
-V-a impus-o tatal dumneavoastra?
Auzind asta ii pun mana pe microfon, astupandu-l ca nimic din ce voi spune sa nu se auda la T.V. sau in ziare.
-Odata sa mai spui asa ceva si ramai fara post. Il amenint subtil apoi ma intorc spre camere ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat si spun.
- De fapt, Scarllet este sotia mea pentru ca asa am hotarat amandoi, nu pentru ca mi-au impus-o parintii.
-Dar cum ramane cu toate aventurile? Auzind aceasta intrebare, raspund zambind siret.
-Acele aventuri au fost doar ce am vrut eu sa credeti. In realitate nu mi-am inselat niciodata sotia alaturi de care am o relatie de un an. Si spusesem adevarul in prima parte. Nu o inselasem deloc pe Scarllet de cand ne casatorisem, si ea stia asta pentru ca statusem mai tot timpul cu ea.
Si spunand asta, o iau de brat pe Scarllet care tacuse in tot acest timp. Dam sa inaintam dar o voce ne opreste
-O ultima intrebare pentru doamna Scarllet. Va iubiti sotul? Scarllet se intoarce spre ziarist si replica hotarata.
-Daca nu mi-as iubii sotul, m-as mai fi maritat cu el?
-Nu stiu, poate pentru bani.
Auzind asta Scarllet se inegreste la fata semn ca era furioasa. Eu in sinea mea rad pentru ca stiu ce va urma. Te iei de Scarllet, nu mai poti iesi bine din poveste.
-Domnule...cum te cheama?
-Don! O completeaza reporterul.
-Domnule Don, accentueaza ultimul cuvant, daca dumneata crezi ca ma iei peste picior cu intrebari stupide, afla ca iti pierzi timpul. Nu cred ca ti-am dat motive sa ma iei peste picior. Ma mir ca postul asta de televiziune platesc astfel de incompetenti ca dumneata. Crezi ca orice femeie isi doreste banii lui? Afla ca mai exista si femei care nu. Ar fi dat sa spuna mai multe si sa il jigneasca dar o opresc luand-o in brate pentru ca aproape incepuse sa planga de nervi, ceea ce ma infurie.
-Esti mort! Ii spun in soapta reporterului! Ma uit sa vad pentru ce post de televiziune lucreaza si nu fac decat sa ma bucur cand vad sigla atat de cunoscuta mie .
-Don! Hai cu mine! ii spun mergand spre un colt mai retras,el urmandu-ma fericit. Asteapta un pic! Ii spun in timp ce scot telefonul si tastez un numar de telefon, apeland. Dupa doua tonuri persoana raspunde.
- Hei Hemilton! Ce mai faci batrane? Il intreb pe acesta vesel stiind ca imi e prieten.
- Hai fustangiule, te-ai gandit sa vezi daca mai traiesc? Spune ce vrei! Rade acesta de mine.
-Am in fata mea un barbat... Cum ziceai ca te cheama? Il intreb pe reporter.
-Don Rashmor. Imi spune acesta bucuros nestiind ce il asteapta.
-...cu numele de Don Rashmor, lucreaza la tine la televiziune.
-Ce e cu el? Ma intreaba curios.
-Pai sa vezi si tu faza amuzanta! Mi-a hartuit sotia in direct! Spun incercand sa par amuzat dar nervii dau pe afara.
-Ceeee? Te-ai insurat fara ca eu sa stiu?
- Doar cununia civila... Nunta in sine o vom face peste o luna unde bineinteles ca esti invitat.
Omule, mai uita-te si tu la stiri! Ii spun in gluma.
-Felicitari baiete! Sper ca ai ales ce trebuie! Cat despre neispravitul ala, stai linistit ca il aranjez eu. Pune-ma pe difuzor, te rog! Eu facand intocmai.
-Don! La telefon seful tau! Spune acesta pe un ton oficial.
-Ddd...da sefu'! Spune reporterul speriat.
-Esti concediat!
-Dar de ce? Spune acesta revoltat.
-Pentru ca eu nu vreau sa pateasca ceva televiziunea mea din cauza unui incompetent! Mai ai si alte antecedente deci luni vii si iti iei lucrurile si te cari. Nu vei vedea nici recomandare! Tipa acesta la Don. La revedere Ethan! Poate vii cu sotia la mine la un gratar! Sunt sigur ca Margaret de abia asteapta sa o cunoasca avand in vedere ca te considera copilul ei.
- Pe curand batrane! As fi onorat sa vin si sa o cunosti pe Scarllet! Salut-o din patea mea pe Margaret! Cu astea fiind spuse inchide, iar eu plec lasandu-l ca un prost pe acel reporter.
O gasesc pe Scarllet ganditoare, stand si asteptandu-ma.
O iau de mana pe care o sarut, ii zambesc in semn ca totul e bine si intram.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now