Xlll

17.5K 796 3
                                    

Tresar cand isi strecoara un deget in mine facandu-ma sa gem. Ma saruta in timp ce degetul de la mana dreapta face miscari du-te vino in mine. Mai strecoara un deget si simt cum explodez. Nu mai rezist!
-Te rog, fa ce ai de facut dar nu ma mai chinui atat! Spun cu vocea ragusita de nici eu nu ma mai recunosc!
-Sa inteleg ca acum il vrei pe mosul ipotent, nu? Ma intreaba acesta arogant.
-Sa te ia dracu Ethan cu toata placerea ta cu tot! Intri azi in mine sau nu? Il intreb scoasa din sarite! Atat i-a trebuit ca isi scoate boxeri de pe el lasand la ivreala barbatia sa uriasa. Asta numai mos nu e! spun in gandul meu.
Se aseaza peste mine, departandu-mi picioarele. Ma penetreaza incet si cu grija la inceput. O durere isi face simtita prezenta inauntrul meu.
-Usurel iubito! Nu vreau sa te ranesc! Ma dojeneste el.
Sta cateva clipe nemiscat in mine penru a ma obisnui cu el inauntrul meu dupa care incepe cu miscari lente. Durerea mai persista putin insa dispare atunci cand isi accentueaza miscarile, iar placerea intervine.
Incepe sa se miste din ce in ce mai tare inauntrul meu ceea ce imi provoaca o placere de nedescris.
-Unde e prezervativul? il intreb speriata dupa cateva minute bune.
-Cu tine nu voi folosi prezervative! Imi spune acesta zambind viclean.
-De ce? Il intreb dar nu imi raspunde. Continua cu miscarile lui ritmatice pana simt ca nu ma mai pot abtine sa nu dau drumul orgasmului ce se apropie. Un val de caldura ne invaluie pe amandoi si la scurt timp il aud vorbind:
-Pentru ca vreau sa te las insarcinata, spune si isi da drumul in mine. Eu il urmez, eliberandu-ma de stresul acumulat, dar raman socata de ceea ce auzisem. Iese din mine si se aseaza in pat dandu-mi un sarut cast pe buze si tragandu-ma mai aproape de el, fetele noastre fiind la cativa centimetrii distanta.
-De ce ai vrea asta? Reusesc sa il intreb dupa ce imi gasesc cuvintele.
Se uita la mine dragastos si imi raspunde simplu.
-Pentru ca vreau un mostrnitor.
-Si daca iau pastila de a doua zi dimineata sau anticonceptionale de cum incolo cand vei mai vrea sa faci sex cu mine? Il intreb dar regret ce am spus dupa privirea furioasa pe care o are.
-Doar sa indraznesti sa cumperi asa ceva ca jur ca te voi pedepsi rau de tot!
-Nu ai ce sa imi faci! Spun eu sigura pe mine si ii zambesc.
-O nu? Dar ce zici de faptul ca te-as inchide in casa si m-as culca cu tine pana cand ai ramane insarcinata si nu mai ai ce sa mai faci. Nici avort, nici pastile, nimic! Spune el serios dupa care ma saruta pe frunte si incepe sa rada de fata pe care o facusem la auzul acelor cuvinte. Dupa cateva minute in care nu am mai zis niciunul nimic, decid sa rup taceea.
-De ce eu? Il intreb debusolata.
-Cum de ce tu?
-De ce m-ai ales pe mine sotia ta si mama copiilor tai?
-Pentru ca erai singura capabila pentru asa ceva!
-Dar nu esti cam tanar pentru copii? Il intreb si primesc din partea lui un raset.
-Parca mai devreme eram un bosorog burtos, iar acum sunt prea tanar pentru un copil? Am 27 de ani, deci nu, nu sunt prea tanar pentru copii, dar nici bosorog nu sunt.
-Am observat... Spun mangaindu-i pieptul tare si patratelele de pe abdomen lucrate din greu. Ma ia in brate si ma strange tare.
-Am nevoie de ajutorul tau! Imi spune acesta si eu il privesc confuza.
-Parintii mei vin in curand acasa. Tata nu mai are incredere in mine sa imi mai lase firma cu toate ca aceasta prospera de cand am luat-o in primire, pe motiv ca umblu cu prea multe femei, iar asta cica ar putea fi o distragere pentru mine.
-Pai si ce rol am eu in toata povestea asta? Intreb in aflarea unui raspuns.
-Tu vei fii sotia mea si ma vei ajuta sa il conving ca nu e asa. Te vei purta dragastos si afectuos cu mine in preajnta lor, dupa, cand suntem doar noi doi, te poti comporta cum vrei tu.
-Si eu ce castig din asta? Spun, iar el incepe sa rada.
-Stiam eu de ce te-am luat.
-De parca am avut de ales! spun mai mult pentru mine dar se pare ca a auzit si el asta deoarece se incrunta.
-Tu o sa fii libera peste un an de zile. Spune serios. Poti avrea o relatie cu cine vrei tu, cum vrei tu dar doar dupa ce divortam.
-Pe ce motiv vom divorta? Intreb curioasa.
-Neintelegeri. Spune simplu.
Se pare ca viata imi zambeste din nou pentru ca peste un an voi fii libera.
-Dar cum ramane cu faptul ca ti-ai dat drumul in mine?
-Oh... Nu ai cum sa ramai insarcinata asa repede. Imi spune el incercand sa ma linisteasca. Din noaptea asta vom dormi impreuna! Maine mergem sa facem poze sa dam credibilitate povestii.
-Dar unde ne-am cunoscut? Si de cat timp suntem impreuna? Il intreb eu.
-Simplu! Ne-am cunoscut in sala de sedinte, am umblat mult dupa capul tau pana ce m-ai acceptat si suntem impreuna de 5 luni.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now