XXVI

15.3K 784 3
                                    

Perspectiva Scarllet.
A trecut o saptamana de la cina cu parintii lui Ethan si tot de atunci ne evitam. El cu firma, eu acasa cu Hacky. Am ales ornamentele si invitatile impreuna cu mama, Sarah si viitoarea mea soacra. Ethan a fost doar la alesul mancarii pentru nunta. Nu il prea intereseaza de la un timp de vreme. Cred ca inca e suparat pe mine dar nici ca imi pasa. El nu conteaza pentru mine! Maine imi voi alege rochia. Mai sunt 2 zile pana la nunta, iar eu am lasat alegerea rochiei pe ultima suta de metri.
E seara, iar eu stau pe canapea, stil turceste in fata televizorului, cu un bol mare de floricele in brate asteptandu-l pe Ethan care a intarziat mai mult decat de obicei. Apare si el peste o ora suparat si trantind usa de la intrare.
-De ce esti nervos, ma rog? Il intreb la randul meu țâfnoasă ca mi-a disturbat linistea.
-Tu ce mai vrei? Ma intreaba rautacios.
-Vreau sa faci liniste sau sa te cari din viata mea! Tu alegi!
-Eu vreau sa taci!
-Eu nu vreau! Spun si imi continui filmul.
El vine si se aseaza langa mine desfacandu-si nodul de la cravata. Imi ia bolul si incepe sa imi manance floricelele.
-Hei! Sunt floricelele mele! Ma plang eu. Hacky vine si el si se aseaza in partea cealalta de langa mine cu capul in bratele mele. A crescut mult in ultima perioada.
-Acum nu mai sunt! Spune rece.
-De ce ai intarziat? Il intreb cercetatoare. A alcool nu miroase, a parfum de femeie nici atat.
-Ce-ti pasa tie? Nu e treaba ta!
- Asa e, nu-mi pasa dar imi trebuie motiv sa divortez inainte de nunta. Spun si ii fac cu ochiul zambindu-i.
-Oh.. Pentru un moment am crezut ca iti pasa. Spune prefacandu-se ranit si ducandu-si mana la inima. Am avut treaba in oras!
-Ce treaba? Il intreb curioasa.
-De cand esti asa interesata in legatura cu ce fac eu? Ma intreaba dandu-si sacoul jos dupa care urmand camasa. Isi da si pantalonii jos, ramanand doar in boxeri ceea ce ma face sa ma inec cu floricele. Se indreapta spre scari, ducandu-se la etaj. Se intoarce in 5 minute intr-un tricou alb si niste pantaloni de trening albastri inchis.
Nu imi dau seama ca ma holbam la el decat atunci cand se intinde pe canapea cu capul in poala mea.
- Ce faci? Il intreb un pic deranjata de pozitia lui.
-Stau, tu? Imi raspunde sarcastic. Se ridica in fund si imi ia iarasi bolul de floricele. Hacky pleaca la culcare in patutul lui.
-Hei! Le vreau inapoi! Spun si ma intind dupa bol peste el. Ma ia de talie cu mana dreapta si ma pune peste el cu picioarele de o parte se de alta, eu purtand doar un tricou alb cu Minie, larg lasat pe umar si o pereche de pantaloni rosii foarte scurti. Ma lipeste cu totul de el ceea ce face ca un fior sa ma cuprinda pe sira spinarii.
-Ethan ce crezi ca faci? Ce te-a apucat? Il intreb revoltata.
-Nu fac nimic...rau! Spune si o scantaie ii apare in privire urmata de un zambet dracesc ca mai apoi sa ma prinda de ceafa si sa ma sarute. Incerc sa ma zbat dar in zadar. Incet, incet, incepe sa imi placa sarutul lui posesiv si fac cea mai mare greseala: ii raspund la sarut bagandu-mi mainile in parul lui. Ratiunea dispare cu totul in acel moment.
Incepe sa ma sarute cu pasiune pe gat coborand spre sani pe care ii stange cu fermitate. Trezeste senzatii in mine pe care nu mi le pot explica dar un lucru e cert: vreau mai mult.
Imi trage tricoul in sus, eu ramanand in sutienul meu alb.
Imi saruta sanii, eu dandu-i tricoul jos. Se uita la mine cu dorinta ceea ce ma excita si mai tare.
-Esti sigura? Ma intreaba soptit.
-Da! Spun hotarata si il sarut.
Imi desface sutienul fara sa se uite continuand sa ma sarute. Se vede ca stie ce face. Imi cuprinde sanii in palmele sale mai bine acum fara sutien si incepe sa se joace in stilul sau. Ii mangaie, ii saruta si musca ceea ce ma provoaca si gem de placere dandu-mi capul pe spate. Incepe sa imi sarute clavicula si ma ridica dandu-mi pantalonii scurti si lenjeria intima jos. Face acelasi lucru si cu ale lui si ne reluam pozitiile pe canapea, eu stand tot peste el. Membrul lui erect este cald si imi atinge feminitatea ce ma face sa ma infior de placere. Imi mangaie si strange coapsele dupa care ma ridica putin, si ma lasa usor in poala lui membrul sau intrand usor in mine. Imi musc buza de placere, gest ce nu ii scapa lui pentru ca ma saruta salbatic. Incep sa ma misc peste el ceea ce provoaca placere atat mie cat si lui.
-Iubito, te vreau mai mult! Spune cu glas ragusit si plin de dorinta si imediat ma intinde pe canapea si incepe sa ma penetreze repede dar placut. Gemete de placere imi scapa din gura fara sa vreau dar Ethan are grija sa le acopere sarutandu-ma pofticios. Se vede ca nu se satura si ca este foarte posesiv. Jocul lui de du-te vino imi place al dracului de tare. Imi bag unghiile in spatele lui, strangand, el penetrandu-ma mai tare si imediat obtin mai multa placere. Ma intorc de sub el si ma asez peste deoarece incepe sa imi placa jocul asta al dominarii si al posesivitatii. Incep sa ma misc lasciv si ritmat ceea ce il inebuneste. Ii mangai peptoralii apoi abdomenul, el prinzandu-mi sanii. Ma intoarce in genunchi pe canapea, el fiind in spatele meu. Incepe sa ma penetreze din nou si cel mai ciudat este ca imi place, mainile lui fiind tot pe sani sau pe fundul meu.
-Nu ai idee cat te doresc in momentul asta! Imi spune si ma musca usor de spate, gest la care eu nu pot decat sa gem de placere. Se da de la spatele meu luandu-ma in brate, picioarele mele incolacindu-i talia acum. In bratele lui par un fulg. Ma lipeste de zidul rece, iar la contactul cu acesta, sanii mei fac cunostinta cu pieptul lui tare. Incepe sa ma sarute iar si iar, muscandu-ma de gat. Ma penetreaza usor si placut. Dupa cateva momente de placere, ne indreptam spre scari, directia fiind patul. Ma aseaza cu usurinta pe suprafata rece a acestuia el fiind peste mine si in mine. Incepe sa se miste si mai tare si ma uimeste cata energie are. Simt cum un orgasm incepe sa iasa la suprafata si chiar in momentul ala isi da drumul in mine, eliberandu-ne amandoi. Iese din mine si ne acopera pe amandoi cu un cearceaf fin si alb luandu-ma in brate, capul meu fiind pe umarul sau.
-Mai esti suparata pe mine? Ma intreaba pe un ton dragastos. Ciudat de dragastos pentru Ethan cel rece.
-Nu! Ii spun eu.
-Wow... Se pare ca stiu cum te voi impaca de acum incolo cand te voi supara si partea cea mai buna e ca imi place! spune si rade.
-Nu te obisnui cu asta! Ii spun eu razand.
-Atunci am sa profit din plin in noaptea asta. Spune si incepe sa ma sarute asezandu-se peste mine, membrul sau care "se trezise din nou la viata" simtindu-l la intrare in mine. Se pare ca o luam de la capat.

Căsătorie Înșelătoare حيث تعيش القصص. اكتشف الآن