X

17.5K 766 12
                                    

Perspectiva John.

-Sa-mi bag... Incep sa injur dupa ce Scarllet paraseste camera. Nu trebuia sa reactionez asa dar pur si simplu nu m-am putut abtine. Ah...de abia astept sa o pot avea in asternuturi. Nu mai am rabdare. Sunt prea excitat ca sa pot gandi limpede acum. Daca nu ma pot stapani, sigur am sa o vizitez la noapte si sigur nu va fi incantata. Trebuie sa am rabdare. Fac un dus relaxant dupa care ma imbrac cu o pereche de blugi negri si o camasa alba ale carei maneci le suflec, imi iau cheile de la masina, portofelul si parasesc camera avand grija ca Scarllet sa nu ma vada. Nu asa! Cobor scarile de la iesirea din fata si prefer sa nu ma intorc sa nu ma vada. Intunericul ma acopera suficient de bine incat sa nu isi dea seama cine sunt. Iau masina si merg spre firma pentru a lua niste dosare ce imi trebuiesc neaparat si incerc totodata sa ma adun din cauza ei. Ma tulbura de fiecare data cand o vad, cand o aud sau cand o simt. Sper ca plimbarea imi va fi eficienta.

Perspectiva Scarllet.
Stau la fereastra. Sunt suparata, trista si goala pe dinauntru. Sunt scoasa din transa de o silueta bine facuta, inalta, masculina care paraseste casa. Ceva ma atrage la acea persoana. Mersul impunator, hotarat, iti lasa impresia ca ai in fata un adevarat fotomodel masculin. Poate e vre-un angajat sau cine stie? Prefer sa imi vad de gandurile mele pana seara, tarziu. Se pare ca tata va fi externat peste o saptamana din spital. Totul decurge bine. Maine, la cununia civila ma vor insoti doar Sarah si mama. Oricum nu voiam multe persoane. Somnul incepe sa ma fure, iar eu ma las prada lumii viselor in care sunt libera.

Perspectiva John.

Este ora 2 a.m. si toata casa pare pustie. Merg spre dormitorul meu insa usa intredeschisa de la camera ei parca ma cheama. Parca in transa, ma strecor la ea in camera dupa ce m-am asigurat ca doarme. Este intinsa in pat, doar cu o camasuta de noapte care era ridicata pana la fund. Oh, Doamne...nu din nou! Spun in timp ce continui sa o admir pe fiinta ce imparte de azi casa cu mine. Sanii fermi, se pot observa cu usurinta prin decolteul generos al camasutei, picioarele lungi ca ale unui fotomodel iti lasa loc de fantezii. Se rasuceste de pe o parte pe burta, desvelindusi si mai tare fundul bombat care tipa de la distanta la cat de sexi este. Se mai rasuceste odata cautandu-si o pozitie mai confortabila dar care sa ma lase sa ii admir chipul angelic. Fara sa stau pe ganduri, imi ating buzele de ale ei. Geme infundat dar nu se trezeste. O mangai pe mana, coborand spre coapsele apetisante. As putea sta asa toata viata.
....
Perspectiva Scarllet.
Dimineata ma gaseste in pat. Cu toate ca am adormit tarziu aseara, ma simt odihnita. Ma ridic si pornesc spre baie. Imi fac rutina apoi fac un dus revigorant. Ma imbrac cu un halat de baie si pornesc spre masuta de toaleta. Imi ondulez parul, tapetandu-l si realizand un coc din bucle chiar reusit. Nu stiam ca pot face asta. Ma machez cu fard de pleoape roz culoarea pielii cu umbre maroni, tus negru, fond de ten, blash si la final un ruj roz pal. Imi imbrac rochia crem scurta cu maneci scurte, stramta in partea de sus a taliei si larga in partea de jos, cu doua dungi mov lila tot in partea de jos a acesteia, cu un decolteu elegant si sexi in acelasi timp si imi iau o pereche de pantofi crem. Cand sunt gata, un ciocanit se aude, iar dupa ce primeste un raspuns scurt din partea mea, pe usa apare un barbat tanar ce nu are mai mult de 28-29 de ani.
-Hei, tu trebuie sa fi viitoarea sotie a lui John, nu?
-Da, eu sunt. Spun cu un pic de retinere. Iar tu trebuie sa fi...?
-Eu sunt Chris, prietenul lui cel mai bun a lui John. Ridic o spranceana in semn de confuzie. Ce e? Ce ti se pare in neregula cu asta? Ma intreaba el usor amuzat de situatie.
-Nimic doar ca...
-Doar ca ti se pare absurd ca mosul are un cel mai bun prieten care ar putea sa ii fie fiu?
-Da, cam asa ceva. Dar nu ar trebui sa ma mire pentru ca si eu, viitoarea lui sotie, de asemenea, as putea sa ii fiu fiica.
-Ce pot sa zic? Se pare ca mosul inca se crede tanar. Spune el, iar eu incep sa rad. Tind sa cred ca ne vom intelege bine. Imi place tipul!
-Imi permiti? spune acesta intinzandu-mi mana. Il iau de brat si pornim spre masina care ma va duce la inchiderea libertatii mele. Am aflat ca vom merge cu masini diferite. E o usurare pentru mine sa aflu asta. Nu as fi suportat sa ii simt privirea arzatoare pe trupul meu, nu si azi. El ne astepta in capatul scarilor, cu aceiasi fata morocanoasa si cu aceiasi burta care ii iesea in evidenta chiar daca se chinuia sa o ascunda cu acel costum albastru inchis scump, cravata de aceiasi culoare ca si costumul, camasa alba, nelipsiti pantofi scumpi, dar maro de data aceasta, iar pe mana trona un ceas Rolex, ultimul model. Chris continua sa ma faca sa rad prin glumele sale ajutandu-ma sa cobor scarile.John ma privea de parca era incantat de ceea ce vede si totodata plin de dorinta. Ma simt ciudat cand face asta.
Perspectiva John.
O vad cum rade in prezenta prietenului meu, sunt un pic gelos caci eu inca nu o pot face sa rada. Coboara scarile cu grija si eleganta unei printese. Nu o scap din ochi nici-o clipa ceea ce observa pentru ca se tot fastaceste. Imi place cand o vad rosie in obraji, si nu, nu e de la machiaj. Nu stiam ca am farmecul asta imbracat chiar si asa.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now