XlV

16.7K 787 3
                                    

-Si eu te cunosc doar de una. Ii spun si acesta incepe sa rada. Continua sa ma tina in brate.
-Apropo, ii spun si ma departez tragand cearceaful alb, matasos, ce il pusese pe noi cand se terminase actul sexual, nu vom mai face sex. Face ochii mari de uimire cand aude asta.
-De ce? Intreaba calm.
-Pentru ca nu cred ca parintii tai vor dormii cu noi in camera sa stie ce facem si cat de adevarata este casatoria asta si in plus, nu vreau sa fiu dama ta de companie.
-Dar cine ti-a spus prostiile astea? Ma intreaba acesta revoltat.
-Nu vad rostul iubirii si al sexului in aceasta afacere.
-Afacere?! Ma intreaba acesta surprins ridicandu-se in fund in pat, astfel lasandu-ma sa ii vad muschii bine conturati ai spatelui.
-Da, afacere! Tu mi-ai dat banii necesari operarii tatalui meu, eu stau cu tine un an.
-Asta sa o crezi tu doamna More. Cum ai aflat cat te voi tine langa mine, cum te consideri libera.  Nu ai voie sa te uiti dupa alti barbati in afara de sotul tau, cand voi vrea sex, voi primi sex, cand vei vrea sex, vei primi sex. Nici eu nu am sa ma mai duc in cluburi cand am ce imi trebuie acasa! Nu ma fa sa pun in aplicare planul de a te tine in casa pana am sa te las insarcinata! Spune furios.
-Vorbesti de parca ai fi gelos! Exclam si eu la randul meu furioasa.
-Si daca sunt?
-Hai te rog frumos... Spun sarcastica in timp ce ma intorc cu spatele la el ca sa adorm.
...
Dimineata ma trezesc din cauza soneriei telefonului care suna ca nebunul. Raspund cu capul inca in perna. Era Sarah.
-Da?
-Ce faci? Cum te simti? Ti-a facut ceva babalacul?Ma intreaba  aceasta speriata. Simt o mica durere in zona intima. Da, numai babalac nu e! Imi spun in gand.
-Nu, nu mi-a facut nimic rau! Ii spun si o aud cum expira usurata.
- Ne intalnim azi  la cafenea la ora 12 p.m. si imi povestesti tot. Vezi ca vin si fetele! Spune facand referire la colegele din facultate. Vreau sa ii spun despre Ethan insa, o voce masculina o stiga pe prietena mea.
- Scarllet, trebuie sa inchid. Ma striga Bred. Iti trimit un mesaj cu adresa. Imi spune si imi dau seama ca este blondul de a cucerit-o.
-Ok! e tot ce spun inainte sa inchida apelul.
   Ma dau jos din pat si pot observa o mica pata de sange in pat, semnul puritatii mele. Nu regret ce am facut. Ethan era disparut de mult. Hainele erau aruncate peste tot prin camera sa. Se aude un ciocanit scurt. Imi iau cearceaful pe mine si invit persoana de la usa sa intre. Era o femeie de varsta medie, probabil menajera.
-Buna dimineata! Ii spun eu. Stiti cat este ceasul?
-Buna diminreata, domnisoara! Imi spune aceasta! Este ora zece jumatate.
-Ethan unde e?
-Este jos, in living.
-Multumesc! Spun si intru in baie. Imi fac un dus, ma spal pe dinti. Ma imbrac intr-o rochita albastra, mai sus de genunchi mulata in partea de sus a taliei si larga jos. Imi fac o impletitura larguta si imi dau cu un tus negru, rimel si ruj rosu. Imi iau sandale negre,  joase. Se facuse 11:30.Cobor scarile si il gasesc pe Ethan stand pe canapea, atent la televizor. Era imbracat in pantaloni de trening negri si o bluza albastra care ii scotea ochii in evidenta  si ii contura muschii.
-Unde pleci? ma intreaba acesta serios neluandu-si ochii de la televizor si rotind telecomanda in mana.
-Ma intalnesc cu Sarah si fetele! Ii spun eu rece.
-Voi veni sa te iau sa facem fotografiile la studio. Spune uitandu-se pentru prima data in dimineata asta la mine. Infumuratul, cat de frumos era.
-Ok! Iti voi da adresa printr-un mesaj! Mi-ai adus masina?
-E pacata in curte. Dau sa plec dar vocea lui ma opreste.
-Nu ai uitat ceva? Spune serios.
-Nu! Spun dupa ce verific daca am tot.
Scoate ceva metalic din buzunar. Erau cheile pe care  le flutura in fata mea si uitandu-se in continuare la stirile alea nenorocite.
Ma duc sa le iau dar le trage spre el.
-Da-mi-le! Spun si incerc sa le iau.
-Sigur nu ai uitat nimic? Ma intreaba la fel de serios. Imi dau seama ce vrea si ma aplec sa il sarut cu gandul de a lua cheile dar planurile mele nu coincid cu ale lui caci ma trage la el in brate, punand stapanire pe buzele mele. Ma saruta patimas, provocator si cu o dorinta nestapanita.
Cu greu ma ridic din bratele sale, scotand un servetel pentru a-l sterge si a ma sterge de rujul rosu intins acum.
-Mi-ai luat rujul! Spun ofticata. Drept raspuns mai primesc un sarut adanc.
-Iti voi cumpara zece numai ca sa le stric de fiecare data. Apropo! Scoate o cutiuta invelita in catifea din buzunar,se pune in genunchi si deschide cutiuta. Vrei sa fi sotia mea? Ma intreaba razand.
-Cam  tarziu, nu crezi? Spun ironica.
Iau cheile ii fac cu mana si plec. Urc in masina si imi refac rujul.
Plec spre localul indicat de Sarah.

Căsătorie Înșelătoare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum