Xl

17.3K 795 17
                                    

O ajut sa urce in masina destinata ei, iar eu pornesc catre masina mea, urmat in de-aproape de Chris.
-Frate, daca stiam ca e asa buna si cuminte si frumoasa si desteapta, o luam eu in locul tau! Replica prietenul meu, iar eu nu fac decat sa rad satisfacut. Oricum te-am scapat, intrase la banuieli cand a vazut "diferentele" dintre noi. Nu e proasta, ai grija. Ma avertizeaza Chris.
- Oricum sarada asta nu va mai dura mult, ei trebuie sa soseasca in curand deci nu ma vor vedea asa. Spun eu ganditor, mangaindu-mi barba cu, care incepusem sa ma obisnuiesc.
-Dar oricum e buna rau. Ai vazut ce corp are? De unde fac si eu rost de una asa ca ea? Spune prietenul meu concentrat pe situatie mimand formele viitoarei mele sotii.
Incep sa rad si imi intorc capul pe fereastra. Mama si prietena ei trebuie sa ajunga. Cred ca amandoua ma urasc ca le-am rapit de langa ele o fiinta draga insa, egoismul meu nu ma lasa sa o las. Ajung inaintea ei pentru a clarifica ultimele detalii din intelegere cu ofiterul starii civile. Ajunge si ea intr-un final si ii pot observa tristetea din ochi. Glasul ii e stins atunci cand rosteste juramantul.
-Tu, Scarllet Carter, nesilita de nimeni, il iei in casatorie pe John More?
-D..d...Da. Spune aceasta intr-un final, iar eu ma pot linisti ca si-a respectat partea ei de intelegere. Ofiterul trece la mine cu intrebarile.
-Tu, Face o pauza scurta in care se uita la mine ganditor pe sub ochelarii inramati, Doamne, tine-ma ca il omor, ocoleste, ocoleste, haide, hai,John More, nesilit de nimeni, o iei in casatorie pe Scarlett Carter?
-Da! Spun tare si ferm cum niciodata nu am mai facut-o.
-Acum trebuie sa semnati actele. Ea este prima, iar eu sunt transpirat tot, spre norocul meu, semneaza fara sa se uite, semnez si eu, fiind atent acolo unde trebuie.
-Acestea fiind spuse, va declar sot si sotie! Acum sarutati mireasa! Stiu ca nu-i place ce vede si ii dau dreptate, si mie mi-ar fi sila de mine asa cum sunt acum. Dar prima etapa a planului meu este dusa la bun sfarsit. Acum trebuie sa ii castig increderea. O sarut cum doar eu stiu. O vad cum tresare dar continua sa stea nemiscata. O trag mai aproape lipind-o total de mine, adancind sarutul. Geme in gura mea ceea ce ma face sa zambesc peste buzele ei. Sampania se deschide fiecare luand cate un pahar. Prietena lui Scarllet ma priveste cu ura. Stiu ca ii pare rau de ea, iar daca privirea ar putea ucide, as fi mort deja.
Chris vrea sa ne faca o poza ca sa ma ia peste picior insa nu ii merge. Pot vedea in ochii lui Scarllet lacrimi si sunt sigur ca nu sunt de fericire! Clarisa,mama ei o ia in brate si o linisteste. Aceasta plange tacut pe umarul femeii care i-a dat viata.
-Fara poze, spun si acesta ma ocoleste in timp ce vreau sa ii iau aparatul din mana. Ma dau aproape de el ca sa ii pot sopti.
-Tu nu esti sanatos? Daca ma vad asa ce vor spune?
-Clar ca ai inebunit! Spune si incepe sa rada.
Acasa, ea pleaca in camera ei fara a mai spune ceva, iar eu imi vad de treburile mele pana seara tarziu unde ma duc si ma inchid in biroul meu cu o sticla de Jack Daniel. Dupa 20 de minute si vreo 3 pahare luate la bord isi face aparitia Scarllet, plansa si furioasa pe mine.
-Of ca daca nu ai fi fost tu...
-Mmm???ridic privirea spre ea si o vad cum ia o carte din biblioteca si o arunca spre mine cu toata puterea ei dar las capul in jos si ma feresc la timp.
-Daca n-ai fi fost tu, acum eram libera!!! Ahhhhhh....si isi strange mainile in pumni. Ii dau un pahar din bautura mea. Prima data se uita urat dar pare ca se gandeste sa il accepte sau nu. Il ia din mana mea cu furie si se aseaza pe scaunul din fata biroului.
-Stii?spun eu rupand tacerea. Nici eu nu am vrut sa ma casatoresc dar nu am avut incotro. Se uita la mine cu o spranceana ridicata.
- Ce iti mai trebuia tie casatorie la varsta asta? Spune ea si dupa da paharul peste cap. Se vede ca nu e obisnuita pentru ca inchide ochii si se stramba dupa asta.
-Sa stii ca nu-s asa batran cum ma crezi! Se uita la mine sceptica, ca mai apoi sa rada.
Ma incrunt iar ea nu face decat sa ia sticla si sa isi mai toarne un pahar. Il ridica mai apoi ca sa spuna:
-Pentru noi si viata noastra de rahat! Noroc mosule! Sper sa nu traiesti mult! Si incepe sa rada din nou dar mai tare. Se vede ca o ia valul. La aceasta replica, ma face sa zambesc automat.
-Chiar atat de batran ma crezi?
-Mmdap....spune ea dintr-o data.
Pun pariu ca nici nu ti se mai scoala! Ceea ce e bine pentru mine. Cand o sa am pofta, apelez un "prieten"!Spune ea razand si gesticuland ghilimelele de rigoare la ultimul cuvant. Se vede ca e beata, insa ma infurie faptul ca mi-a pus barbatia la indoiala. Mai e mult pana cand "monstrul" nu se va mai trezi.
-Vrei sa incerci sa vezi daca se scoala? Decid sa o provoc eu.
-Ce sa fac? Prefer sa zbor cu porcii decat sa stau ani dupa scula ta moarta de secole!
-Se vede ca iti e frica! Spun eu ca sa o ațâț.
-Mie? Frica? De cine? De stafida ta? Spune aceasta, iar ultima fraza este picatura care a umplut paharul caci...

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now