XXIII

13.4K 760 2
                                    

Nu a mai zis nimic tot drumul. Am ajuns acasa pe la 10 si am spalat cațelul care dormise tot drumul. Ethan nu a facut decat sa se schimbe si sa se bage in pat. Dupa ce am terminat cu Hacky, aranjandu-i un culcus provizoriu in sufragerie, imi iau pijamalele din dressing si dau sa ies din dormitor pentru a ma duce in camera in care dormisem cu o noapte in urma.
-Unde mergi? Ma intreaba serios Ethan din mijlocul patului.
-Sa dorm. De ce?
-Din cate stiu, aici iti e patul....
-Din cate imi amintesc, eu nu vreau sa dorm cu tine.
-De ce?
-Pentru ca nu pot imparti patul cu un strain. Rabufnesc eu furioasa stiind ca va iesi cu scandal.
-Nu mai spune... Sunt un strain? In acte spune clar ca sunt soțul tau. Imi spune el si se pare ca e la fel de nervos sau poate chiar mai nervos ca mine.
-Da, dar esti doar in acte asa ca, nu ai decat sa iei actele si sa dormi cu ele. Si cu asta ies din camera nelasandu-l sa mai zica ceva..
Perspectiva Ethan.
-Sot doar in acte, hă? Stai ca iti arat eu tie! Spun dupa ce o vad cum pleaca trantind usa in urma ei. Ma dau jos din pat si merg spre camera in care am dormit amandoi noaptea trecuta. Ma rog, ea a plecat sa doarma singura, eu nu mai pot sa dorm singur. Vreau sa deschid usa dar e inchisa cu cheia. Imi aduc aminte ca mai am o cheie de la usa asta la parter. Cobor, iau cheia, urc si deschid usa. Te-ai pus cu dracu, fetito, nu mai scapi! Intru in camera si aprind lumina. Statea intinsa in pat pe burta si incerca sa para ca doarme.
-Nu stiam ca adormi asa de repede! spun si ma asez pe marginea patului.
-Nu stiam ca esti asa de nesimtit! Spune si ea intorcandu-se spre mine. Ce vrei Ethan? Ma intreaba dupa.
-Vreau sa treci in camera noastra si de ce nu, si niste sex..
Spun senin stiind ca nu voi primi nimic. Daca m-ar vedea Chris acum sigur s-ar tavali pe jos de ras stiind ca inainte, nici-o femeie nu a dormit in camera mea si de nici-o femeie nu m-am rugat sa faca sex cu mine.NICIODATA! Toate incercau sa primeasca o sansa pentru o relatie cu mine insa, nici una nu m-a atras asa de mult.
Sunt trezit din visare de palma pe care o primesc de la Scarllet.
-Niciodata dar niciodata sa nu crezi ca eu sunt una din curvele tale care se milogesc de tine pentru sex sau care accepta imediat cum le propui asta! Ai inteles?
Dar atat apuca sa spuna caci ma urc peste ea furios.
-Sa nu mai indraznesti sa mai ridici mana la mine. Spun furios aproape maraind cuvintele.
Ma dau jos de pe ea si se pare ca mai primesc inca o palma.
-Nu ma ameninti tu pe mine! Spune la randul ei furioasa.
Deja simt ca turbez. Nimeni nu a indraznit sa faca asa ceva. Sa ma palmuie... O ridic din pat si o lipesc de perete.
-Ia sa te vad ce mai faci acum! Spun si zambesc draceste.
-Lasa-ma! Nemernicule! Te urasc! Esti un nemernic! Nu esti bun de nimic!
-Zau? O intreb prinzand-o de fese astfel incat sa imi inconjoare talia cu picioarele. Ah, la dracu! Ma excita si mai tare. Imi place cand e furioasa.
-Da-mi drumul afemeiatule! Nu esti decat un fustangiu! Du-te la alte femei care te vor, nu la mine. -Deci asta vrei, aaa? Sa plec la altele? Mmmm...bine. Spun si ma departez un pic de ea insa nu ii dau drumul.
-Foarte bine! Acum da-mi drumul! Spune zbatandu-se la mine in brate. Mainile ei incercand sa ii elibereze corpul de bratele mele care o tin prizoniera. Ma excita al dracului de tare!
Nu ii mai zic nimic si o lipesc de mine sarutand-o pe gat.
- Lasa-ma! Ce faci?
-Imi sarut sotia! Sunt un sot fidel! Spun si continui sa o sarut, ea continuand sa se zbata.
-Acum ti-ai gasit sa fi un sot fidel? Fii pentru urmatoarea sotie! Nu pentru mine! Spune ea nervoasa.
-Bine! Spun nervos stiind ca nu are rost sa insist! Daca tu vrei sa te las in pace si sa nu te mai ating, foarte bine! De azi inainte ai cuvantul meu ca nu o voi mai face! Totul o sa se schimbe! Eu o sa imi vad de viata mea de "afemeiat", iar tu faci ce vrei! Intr-un an esti libera! Spun deja nervos si ii dau drumul. Ma duc in camera mea si trantesc usa cu putere. Ma imbrac in blugi negri si o camasa alba la care suflec manecile, e inca foarte cald afara. Trec o mana prin par pentru a-l aranja putin, ma dau cu parfumul meu obisnuit, imi pun ceasul si il sun pe Chris. E 10:20. E inca devreme.
-Ce faci frate? Ma intampina acesta vesel.
-In 20 minute sa fi la clubul nostru obisnuit. Spun serios.
-Bine frate! E ceva grav daca folosesti tonul asta. Spune Chris ceva mai serios.
Inchid apelul si parasesc camera, tantind usa in urma mea. Gest ce o face pe Scarllet sa iasa din camera sa vada ce se petrece.
-Unde pleci? Ma intreaba ea serioasa.
-Nu e treaba ta! Spun si dau sa plec dar isi pune repede bratul inaintea mea lipindu-l de zid pentru a nu ma lasa sa trec. Oftez enervat de gestul ei.
-Ba da, e treaba mea!
-Si de ce, ma rog, e treaba ta? O intreb enervat la culme.
-Pentru ca sunt sotia ta si am tot dreptul sa stiu unde pleci si ce faci! Spune ea serioasa ceea ce ma face sa rad.
- Mai intai indeplineste-ti indatoririle de sotie si apoi vei avea si drepturi! Spun si ii dau mana la o parte si plec.

Căsătorie Înșelătoare Donde viven las historias. Descúbrelo ahora