Vlll

17.5K 787 15
                                    

A doua zi eu si burtosul eram la notar sa semnam un contract prin care el imi da mie banii necesari, iar eu in schimb ma casatoresc cu el. Sambata vom face cununia civila, iar slujba religioasa, peste trei luni, asta daca mai traieste.. Tata intrase in operatie deja cand eu ajunsesem la spital.
-Doctorul Smith spune ca are toate sansele sa scape, imi spune mama cu ochii umezi. Tu esti bine? Si imi mangaie parul.
-Da, sunt bine. Spun si oftez. Burtosul se hotaraste sa vorbeasca pentru prima data de cand il cunosc.
-De maine te muti la mine acasa. Vocea lui e tinereasca si puternica, autoritara si posesiva. N-ai spune ca are 60 de ani.
-Bine... E tot ce pot spune.
Incepe sa ma calce pe nervi si stiu ca nu pot comenta nimic, nu acum.
...
Dupa ore de chin si clipe de cosmar, doctorul iese din operatie si ne anunta ca totul a iesit asa cum trebuie.
- Il puteti vizita maine, acum doarme. Ne spune, imi face cu ochiul si pleaca.
Este seara, nu stiu de cand am mai mancat si dormit cum trebuie. Casa a devenit un fel de hotel pentru noi. Venim doar sa dormim cateva ore, plecand inapoi la spital. Eu cu mama am facut cu schimbul in aceasta luna de chin. Pentru prima oara venim amandoua acasa sa ne odihnim. La masa, stam doar eu cu mama.
-Mama?
-Da, scumpo?
- Vreau ca tata sa nu afle de toata povestea asta.
-Dar...
- Nu vreau sa se ingrjoreze mai tare.Imagineaza-ti ce ar pati cand ar afla ca eu m-am vandut unui bosorog bogat! Nu as suporta sa il pierd.
-Atunci ce vom face cand va veni acasa si nu te va mai vedea? Ce ii vom spune cand va observa ca te-ai mutat?
-Simplu:Mi-am gasit un job bine-platit in cealalta parte a Seattle-lui. Spun hotarata gandindu-ma ca postul meu va fi de dama de companie si asistent social pentru un bosorog.
...
Hotarasc sa o iau pe Sarah la alesul rochiei pentru cununie. Nu ca m-ar interesa prea mult, dar asa vrea bosorogul. Nu am mai vazut-o de mult timp, ea fiind ocupata cu slujba ei, eu in spital, la tata.
-Doamne ce nemernic e John asta, imi spune prietena mea furioasa pe el.
-Eu sunt resemnata. Spun si hotarasc sa intram in alt magazin din mall.
-Daaaa...Sa te vad ce vei face cand te vei muta la el si va vrea sex... Rade prietena mea, iar eu sunt terifiata si scarbita in acelasi timp doar imaginandu-mi cum ar arata dezbracat: pielea zbarcita si lasata, burta mare, par peste tot. Sarah incepe sa rada si mai tare cand imi vede fata inspaimantata.

Perspectiva autor.

Ceea ce nu stia Scarllet era ca in cealalta parte a orasului, intr-o vila mare, i se pregatea viitorul. John avrea planuri cu ea.
Stand in biroul sau, cu draperiile trase, camera fiind luminata slab doar de veioza de pe biroul din lemn dur, John ii gandea viitorul fetei, isi planuia jocul, isi alegea cartile si isi ascundea asii in maneca.

Perspestiva John.

Oh, Scarllet, Scarllet... De ai stii tu ce te asteapta.... Ai cazut in plasa mea de unde nimeni nu te va mai scapa odata ce te vei indragosti. Monologul imi este intrerupt de soneria telefonului de pe birou.
-Domnule, fata a sosit! Imi spune Alfred, garda mea.
-Perfect! Pofteste-o in birou. Ah...si inca ceva Alfred!
-Da domnule?
-Sa nu va dati de gol.
-Am inteles domnule! Si cu asta inchide.
De-ai stii tu adevarul frumoasa Scarllet, m-ai ucide pe loc. Gandesc cu voce tare in timp ce imi scapa un suras. Usa se deschide si imi iau pozitia obisnuita, si anume, cea de om de afaceri. Scarllet intra in camera si ii pot citi dispretul din ochii ei verzi care ma atrag ca un magnet.Stau si o analizez: buzele ii sunt pline si parca te invita sa le saruti cu acel ruj rosu, pielea alba ca laptele, trasaturi fine parca scoase din cartile cu basme, destul de inalta, forme apetisante, bust generos, perfect pentru mine, fund bombat, atragator, picioare lungi ca ale unui fotomodel, poarta o rochita potrivita pentru luna iunie,parul lung si blond, liber alta data, acum este prins intr-o coada la spate. Arata minunat, sexi si pot spune ca o vreau doar pentru mine. Abia astept sa ma joc cu ea prin asternuturi. Am impresia ca ma indragostesc dar nu se poate asa ceva la varsta mea, mai ales ca trebuie sa imi duc planul la bun sfarsit.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now