XLIII

15.2K 677 15
                                    

Perspectiva Ethan.

O las usor jos, ea punandu-si mainile in san revoltata, batand din picior.

-Ok, e timpul sa ne comportam ca doi adulti. Sa lasam lucrurile puerile la o parte macar 5 minute.

-Bine! spune ea imbufnata.

-Sa o luam cu inceputul. Ce vrei sa stii mai exact?

-Pai sa zicem ca vreau sa stiu TOT! De cand ne-am cunoscut si pana acum!

-Prea bine! Vrei sa stii cum am aflat de tine?

-Da!

-Eram la bar cu prietenii in seara aceea. Primisem mesaj de la Sarah ca veti ajunge acolo imediat. Tatal tau imi facuse cunostiinta cu ea imediat dupa ce o implicase in plan. Urma sa te cunosc! Prietena ta mi-a dat mesaj spunandu-mi sa merg inainte pentru a te avea in vizor in cazul in care vine Alex. Ca sa nu merg singur, am luat o fata agatata la intamplare. Nu am vrut sa dau de banuit. Dupa ce am ascultat toata convorbirea voastra, te-am studiat amanuntit, erai sexy, atragatoare, pe placul oricarui barbat, dar ce mi-a atras atentia a fost inocenta ta combinata cu un caracter dur si o personalitate aparte. Stiam ca voi avea mult de munca pentru a te cuceri.   Dupa ce ati plecat din baie, am mers la masa baietiilor , neluandu-mi ochii de pe tine. Toti prietenii mei se uitau ciudat la mine pana au vazut incotro ma uit. Erati pe ringul de dans, dansand cu niste mascarici. Nu am mai rezistat si am venit spre tine. Aratai atat de bine in rochia aceea.

-Pffff...Da...sigur. Murmura ea dandusi ochii peste cap.

-Lasa-ma sa continui! Ma ratoi eu la ea.

-Bine! Bine! Continua! spune ea invinsa.

- Dupa ce am dansat cu tine, te-am dus la bar ca sa vad ce iti poate capul. Am incercat sa te santajez dar n-a mers.  Mi-am dat seama ca am parte de un adversar desul de dur, nu o simpla usuratica. Asta imi placea si ma incita.  Atunci am conceput planul cu tatal tau. Eu trebuia sa vin la usa ta sa te cer, iar el, sa se prefaca  bolnav. Apoi a aparut  John More. Stiu ca erai atrasa de el.

- Ba nu e adevarat! Incearca ea sa nege.

-Chiar? o intreb dupa ce imi plimb usor mana pe spatele ei lasand mici furnicaturi in urma. In semn de placere, inchide usor ochii, bucurandu-se de atingere. Mut mana pe coapse, apoi usor pe fund, unde zabovesc putin  strangand usor si obtinand de a ea un geamat infundat. Ma apropii incet de urechea ei soptindu-i provocator.

-Mai stii cand m-ai provocat pentru prima data? Cum ai incercat sa te joci cu focul dar mai tarziu te-ai ars?

-Ethan...inceteaza! Spune ea cu glas ragusit, dar eu imi continui jocul sarutand-o pe gat. Ma opresc pentru a continua povestea. Pare nemultumita si stiu de ce.

-Dupa ce m-am casatorit cu tine, am inceput sa fiu din ce in ce mai atras de tine, atat fizic, cat si emotional. Ajunsesem sa fiu dependent de prezenta ta. Aceasta casatorie trebuia sa tina de fapt pana cand il bagam in inchisoare pe nemernic.  Luna de miere era planuita  ca tu sa fii cat mai departe de acest tip pe care incepusem sa nu il agreez inca de cand il cunoscusem.  Dupa ce reusisem sa scapam de Alex, era prea tarziu, ma indragostisem de tine si nu mai voiam sa iti dau drumul. Am fost cel mai fericit barbat cand am aflat ca voi deveni tata. Mai ales tatal copilului femeii pe care o iubesc! In ziua aceia, totul s-a distrus. Tu ai aflat o parte din adevar, si nedandu-mi sansa sa iti explic, ai plecat... cu tot cu fiinta acea mica. Te-am cautat dar era in zadar, nu am reusit sa dau de tine.  Cand in sfarsit te-am gasit, tu m-ai respins si ai vrut din nou sa ma parasesti, cerandu-mi divortul. Ii povestesc iar ea nu face decat sa fie tacuta si din ce in ce mai trista.

-Cand ai venit la mine, trebuia sa iti dau o lectie. Asa ca am chemat-o pe Ileyn, o prietena veche ca sa ma ajute.  Ea s-a dat drept iubita mea. Tu trebuia sa te infurii ca de obicei insa nu ai facut-o. Doar ai semnat actele care erau unele false.  Atunci am inteles ca ai renuntat usor la mine! Ca nu ma iubesti, desi ai un copil cu mine, urmand sa vina si al doilea.
Spunand toate astea, o vad cum face ochii mari dand  intr-una negativ din cap. Lacrimile incep sa ii curga si isi duce mainile la gura.  Ma indrept spre noptiera de unde scot niste harti.

-Poftim, astea sunt adevaratele acte de divort. Citeste-le si vei vedea ca nu este nici-un truc! Iti redau libertatea chiar daca lumea mea se va sfarsi. Poti pastra copii, eu platindu-le pensia alimentara si vazandu-i de cate ori voi vrea. Poti sa iti refaci viata! Am inteles ca nu ma vrei, stai linistita, nu am cum sa nu inteleg. Am incercat sa te protejez de el dar am uitat sa ma protejez eu de iubire. Casa asta va ramane a ta. Daca vrei, o vinzi si iti iei alta, daca nu o pastrezi. Contractul tau a fost desfacut. Esti libera sa te angajezi unde vrei tu. Eu voi pleca.  Spun cu vocea stinsa de durere,incercand sa imi controlez lacrimile ce incepeau sa iasa. "Un barbat nu plange", "un barbat nu plange" asta era tot ce imi repetam in minte. Ma intorc spre dressing de unde scot un trouler mare si alte doua mai mici. O sunasem pe Margaret pe drum si o pusesem sa imi faca bagajele.

Se pare ca aici se va sfarsii povestea mea de iubire. Totul a fost in zadar desi nu regret nimic. Am iubit fara limite si o fac in continuare. Mi-am gasit adevaratul nas care m-a doborat dintr-o privire.  O las incremenita si inlacrimata in mijlocul camerei. Plec si inchid usa in urma mea, destinatia fiind New York. Pun bagajele in masina, uitandu-ma pentru ultima oara la casa care mi-a adus bucuri dar si dezamagiri. Urc la volan si pornesc spre aeroport.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragilor, voi publica si finalul cartii in curand. Voi incepe o noua carte dupa ce o sa termin "Casatorie Inselatoare". Inca nu m-am gandit la titlul viitoarei carti dar o sa gasesc eu ceva si il voi mentiona la sfarsitul ultimului capitol. Multumesc ca ati fost alaturi de mine si mi-ati lasat comentarii asa de dragute. Sper ca v-a placut cartea si stilul acesteia. Sper sa va placa la fel de mult si urmatoarea :*  :)

Căsătorie Înșelătoare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum