Xll

17.9K 797 19
                                    

Caci o las doar sa isi duca la gura si cel de-al treilea pahar, pus inainte sa ma provoace si sa il dea peste cap ca mai apoi sa ma napustesc peste ea, sa o ridic din scaun si sa o arunc pe umar si urc scarile. O pot auzi cum protesteaza ca mai apoi sa dea cu pumnii in spatele meu, lucru ce ma face sa rad. Nu simt nimic.
-Pana aici ti-a mers domnisoara! Spun si inchid usa de la camera mea cu cheia. O las pe pat si aceasta doar rade.
-De ce razi?? O intreb mirat!
-Pentru ca te dai cocos cand tu esti doar un... Cum sa sune mai frumos? Ipotent, da, asta era cuvantul. Ma infurii dar decid sa ii raspund cu aceasi moneda.
-Daca tot te lauzi, incearca sa trezesti tu "ipotentul" la viata! Spun cu un zambet viclean pe buze.
-Ce trebuie sa fac? Intreaba aceasta senina si pot jura ca aburii alcoolului au ametit-o de tot.
-Danseaza-mi in poala si fa un striptise scurt.
-Dans in poala da, striptise nu.
Aprob pentru ca ma multumesc si cu atat.
Ma pune pe un scaun, mai bine zis, ma arunca dupa care se pune in poala mea si incepe sa isi unsuiasca soldurile. Se freaca de mine si ma atinge din cand in cand pe brate si pe piept.Ma inebuneste. Se intoarce cu fata spre mine si ma incaleca,isi pune mainile ba pe piept ba pe umeri miscandu-se ridmat. Nu mai suport atata presiune si ii pun mainile pe fund, strangand. De odata pantalonii sunt prea stransi pe mine.
Se sperie cand simte umflatura din pantalonii mei dar era prea tarziu, ma provocase, iar eu mocneam de dorinta.
-Ar trebui sa ne oprim, spune aceasta un pic speriata.
-Prea tarziu, te-ai jucat cu focul, acum o sa te arzi! Ii replic eu cu o sclipire in ochi si zambind draceste.
O prind de fese si ma ridic de pe scaun, ea fiind nevoita sa imi inconjoare talia cu picioarele. O pun pe pat si ma asez peste ea.
-Ahhh, a dracului de burta ce ma incurca.
Perspectiva Scarllet.
Eram ametita din cauza alcoolului dar tresar cand ii sint erectia din pantaloni. Nu e normal la varsta lui. Il aud cum isi injura burta care il incurca si il vad cum isi scoalte bluza lasand la iveala o perna pe burta, si cateva chesti pe brate pentru a le face sa para mai butucanoase. Isi da perna si chestile jos lasand la iveala un abdomen sculptat si niste brate musculoase. Raman muta de uimire. Urmeaza parul alb care este doar o peruca, dezvelind un par negru si bogat. Nasul pare ca il rupe dar ma insel deoarece era doar o masca. Nu mai pot reactiona. Fac ochii mari la ceeea ce mi se intampla. Barba alba si mustata dispare si ea impreuna cu  toata masca, lasand la iveala un chip tanar si cunoscut. Toata betia mea de acum cateva minute dispare cand il vad pe Ethan in persoana, stand in fata mea la bustul gol.

Perspectiva John-Ethan.

Se pare ca s-a trezit din betie dupa ce a ramas de-a dreptul uimita la ceea ce tocmai s-a intamplat. Se ridica si vine la mine sa ma loveasca in piept cu pumnii dar o prind de maini si o asez in pat cu mine peste ea soptindu-i:
-Ti-am zis ca mai am mult pana sa  mor si ca nu sunt asa de batran. Hai sa vedem ce facem cu ipotentul ala! Spun cu o dorinta ce pana acum nu a fost prezenta pentru nici o alta femeie, si am avut multe.
-Lasa-ma sau tip!
-Tipa! Sa vedem cine te ia in seama.
-Nemernicule! Cum ai putut? Cum indraznesti? Nici macar nu sunt sotia ta, daca stam sa ne luam dupa acte! Casatoria e nula.
-Ooooo... Daca stam sa ne luam dupa acte, tu domnisoara Scarllet Carter, mai nou doamna Scarllet More, esti casatorita cu John Ethan More. Scrie negru pe alb.
Trebuie sa fii atenta cand  semnezi ceva.
O vad cum ma priveste stupefiata ca mai apoi furioasa.
-Nemernicule! Te urasc! Ce vrei de la mine?
-Deocamndata sex ca tot m-ai starnit apetitul.
Si cu asta incep sa o sarut. Nu raspunde, o sarut pe gat, o musc usor, trasez cercuri cu limba si o aud cum geme de placere.
-Nu...o...sa...obtii...nimic! Spune ea cufundata in placere cand mainile mele ii cerceteaza si ii dezmiarda tot corpul. Ma prinde de par doar ca sa traga usor. O simt cum incet-incet se topeste de placere. Stiu ca nu va ceda usor!
O mai sarut odata pe buze, de data asta raspunzandu-mi! Adancesc sarutul pana cand ramanem fara aer, trec din nou la gat, coborand spre clavicula, apoi spre sanii care sunt vizibili prin camasa transpatrenta.
Ii desfac camasa, apoi ii fac semn sa ma lase sa ii scot sutienul. Ea doar zambeste si imi face semn din cap ca "nu". Zambesc la randul meu si ii sarut abdomenul plat pana la betelia pantalonilor. Simt cum corpul ei raspunde atingerilor mele.

Perspectiva Scarllet.

Ma simt ciudat. Imi urasc corpul, ii raspunde tuturor atingerilor lui. Ma saruta din nou dar de data asta flamand. Ma ridica in fund dintr-o miscare ca pe o papusa si imi scoate camasa, degetele lui pricepute gasesc inchizatoarea sutienului si o desfac dupa care il scoate cu totul. Ma simt prea ametita sa il opresc. Ma aseaza pe pat cu grija, eu acoperindu-mi sanii.
-Nu te ascunde de mine! Nu are rost. Imi spune el cu o sclipire in ochi. Imi da mainile la o parte si imi saruta, suge, musca si linge unul din sani, pe celalalt masandu-l usor in palma sa mare care se contureaza perfect pe el. Ii aplica si celui de-al doilea acelasi tratament, eu simtind o dorinta de a vrea si mai mult. Imi deschide blugii mulati, care par ca il incomodeaza. Mi-i trage usor lasandu-ma doar in lenjerie intima roz. Il vad cum se da jos din pat si cand cred ca s-a terminat, isi desface pantalonii care cadeau pe soldurile lui apetisante! Stai, ce tot spun? Cred ca inebunesc. Scapa de acestia, de sosetele albe si de pantofi, ramanand doar in boxeri. Ma sperii la vederea umflaturii din pantaloni, iar el nu face decat sa zambeasca arogant si satisfacut. Vine din nou spre pat dar eu imi iau sutienul pe mine cat de repede pot si fug spre usa care rahat, era inchisa ma intorc usor spre el si il vad plin de dorinta.
-Da-mi cheia Ethan! Spun calma. Dar el parca nu ma baga in seama si imi zambeste.
-Parca esti si mai frumoasa asa. spune el, iar eu nu pot decat sa imi dau ochii peste cap si sa pufan nemultumita.
-Nici eu nu primesc sex, nici tu nu primesti cheia. Spune arogant. Ma duc spre el sa il pleznesc dar imi anticipeaza miscarea.
-Nu e voie! Spune si ma prinde de talie. Ma ridica astfel incat eu sa ii cuprind talia mult mai tonifiata acum si ma lipeste cu spatele de zid. La contactul cu zidul rece un geamat de surprindere imi scapa printre buze, spatele arcuindu-se ceea ce face ca sanii mei sa se lipeasca de pieptul lui tare. Incepe sa ma sarute pe gat, erectia lui impingandu-se intre picioarele mele, ceea ce ma face pe mine sa ma simt excitata. Ii iau capul intre maini si il sarut flamand. Geme cand dintii mei ii musca buza inferioara. Nu stiu de ce dar il vreau doar al meu. Parca citindu-mi gandurile, porneste spre pat!
-Fie ce o fi!  Tot e mai bine decat cu un bosorog! Spun si obtin un suras dulce de la acesta.Sa te vad mosule ce poti! Continui eu.
Ma scapa de ultimele piese vestimentare. Degetele lui imi mangaie lent si provoator zona intima. Un sentiment nou imi invaluie corpul.

Căsătorie Înșelătoare Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum