XXXIII

13.4K 655 1
                                    

Perspectiva Scarllet.

Totul in jur era haos. Imi era teama. Teama pentru mine dar mai ales...pentru el.
Il vad cum rupe manerele scaunului ca pe niste sobitori. Turbeaza de furie. Doua gorile isi fac aparitia. Ethan ia scaunul de care a fost legat si il tranteste in cap unuia dintre ei. Celalalt, speriat, incearca sa il loveasca dar din un pumn in gura, un genunchi in  burta si unul in fata, cade lat langa celalalt.
Alex este infricosat de ceea ce vede. Nu cred ca se astepta la asta. Nici eu nu ma asteptam la asta.
Ethan se indreapta furios spre el.
- Ethan, amice, imi place cum bati. Ce ai zice de o intelegere? Il intreaba incercand sa se linguseasca. Ii era frica, frica pentru ce va pati, frica pentru ca a indraznit sa faca asta, frica pentru viata lui.
-Ti-am spus sa nu te atingi de sotia mea! Maraie cuvintele spre el. Avea o privire demonica.
-Frate nu stiam ca iti place tipa asa de tare! Spune incercand sa scape ieftin.
-Daca imi place? E sotia mea! Nu  imi place, o iubesc, cretinule! Tipa la el ultimele cuvinte.
-Atunci nu o sa o mai ai! Spune si imi aseaza pistolul la tampla insa, postura intimidanta si nervii lui Ethan il fac sa se mai gandeasca, indreptand arma spre Ethan.
-Ce ai de gand sa faci cu jucaria aia? Intreaba Ethan indreptandu-se sfidator de el. Alex face pasi in spate continuand sa tina arma indreptata spre Ethan.
-Ai grija sa nu te ranesti cu aia! Ii spune Ethan si ii ia arma din mana imediat aruncand-o intr-un colt al camerei. Il ia la bataie acoperindu-l de pumni si picioare. Cand aproape il lasa fara suflare se intoarce spre mine. Privirea ucigatoare si demonica se transforma intr-una blanda. Ma privea cu dragoste.
Din doi pasi e langa mine, dezlegandu-ma. Odata eliberata, ii sar in brate, strangandu-l tare.
-O sa ma lasi fara aer! Glumeste el cu mine insa eu prefer sa tac si sa il strang inbrate in continuare. Iesim din camera care mai tarziu am aflat ca era o pivnita si ne indreptam spre iesirea din casa. Deschidem usa dar un zgomot puternic se aude, iar Ethan, ce odata ma tinea de talie, acum da sa se prabuseasca. Era zgomotul produs de o arma. Ma uit in spate si il vad pe Alex cum zambeste satisfacut dar sleit de puteri. Iau vaza de pe masa ce se afla la intrare si i-o sparg in cap, acesta cazand imediat pe podea. Ii scotocesc prin buzunare in cautarea unui telefon. Gasesc unul si sun dupa salvare.
....
Ma plimb de ore intregi pe holul spitalului si inca nimic. Ethan este inca in operatie.
-Doamna More? Se aude o voce din spatele meu, scotandu-ma din transa.
-Da, eu sunt. Cum se simte sotul meu? Intreb panicata.
-Stati linistita. Operatia a decurs bine. Am reusit sa ii scoatem glontul din omoplat. A avut noroc. Daca era impuscat in partea stanga, ii atingea inima. Se pare ca vinovatul nu e un tintas prea bun. Imi spune doctorul zambind.
Dupa o luna...
A trecut o luna de la incident. Ethan si-a revrnit, iar relatia dintre noi a devenit mai buna. Cred ca acel incident ne-a apropiat. In acel incident mi-am dat seama ca ma iubeste cu adevarat si ca nu ar lasa pe nimeni sa ma raneasca.
-Vezi?! Trebuie sa mergem la doctor. Iar vomiti! Imi spune Ethan ingrijorat.
-Sunt bine! Nu am nimic! Stresul e de vina.
-Nu ma intereseaza! Mergem la doctor chiar si daca va trebui sa te iau târâș dupa mine! Imi explica nervos si il cred in stare.
-Offff...bine! Stai sa ma schimb de pijamale. Spun invinsa.
Dupa ce am ajuns la spital, mi s-a facut un set complet de analize. Eu asteptam linistita pe scaunul de pe holul clinicii in timp ce Ethan se invartea incruntat de colo pana colo. Telefonul ii suna.
Dupa cateva minute in care vorbise la telefon, imi spune trist.
-Iubito, imi pare rau dar trebuie sa plec, se pare ca a avut loc un incident la firma!
-E ok! Iau analizele si merg acasa. Ii spun intelegatoare. Ma saruta si pleaca.
Inca mai am cosmaruri noaptea cu acele momente oribile.
Dupa ce i-am dat cu vaza in cap monstrului ala, am sunat la salvare si apoi la politie. Se pare ca acest Alex era "certat" cu legea de dinainte sa fie cu mine. Facea ilegalitati, iar eu nu stiam nimic. Politia l-a arestat si va suferi ani grei de inchisoare chiar daca avocatul sau a incercat sa il scoata pe cautiune.
Sunt scoasa din ganduri de asistenta care imi striga numele.
-Doamna, acestea sunt analizele dumneavoastra! Imi spune imanandu-mi un plic.
-Multumesc! Pot pleca?
-Desigur, sunteti perfect sanatoasa! Acolo aveti si reteta prescrisa de doamna doctor!  Apropo, felicitari!
-Multumesc! Spun uitandu-ma sceptica la ea in timp ce aceasta se intoarce pe calcaie si pleaca.
Ok, a fost ciudat! Ma indrept spre casa insa nu simt nevoia sa desfac plicul. Asistenta mi-a spus ca sunt sanatoasa. Doctora care m-a consultat mi-a dat o serie de vitamine si calciu. Cred ca a fost o simpla anemie.
Ajung acasa insa Ethan nu ajunsese inca. Las plicul pe masa din sufragerie.  Era ora 4 si aveam chef sa ma plimb. Hotarasc sa merg la farmacie pentru vitamine si calciu. Imi iau masina din garaj si pornesc intr-acolo. Dupa 15 minute ajung la farmacie luandu-mi cele necesare. Pornesc masina dar nu spre casa mea ci a parintilor mei. Vreau sa o sun pe mama sa o anunt de vizita dat decid sa ii fac o surpriza. Dupa o jumatate de ora, parchez masina in fata casei si intru pe usa din spate cum obisnuiam sa o fac cand eram mica. Nimic nu s-a schimbat! Aceiasi casa, aceleasi flori frumoase, acelasi leagan. Totul e exact cum imi amintesc. Toate astea ma fac sa zambesc la cat de fericita eram aici cand eram doar o copila. Intru prin bucatarie si dau sa inaintez dar o discutie intre mama si tata, ma face sa ma opresc si sa ascult...

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now