Bir duyuru, bir rica, bir veda🎈

2.9K 314 68
                                    

Esselamu alaykum ve rahmatullah kardeşlerim!
Başlıktan da anlaşıldığı üzere bu bölüm tam bir bölüm sayılmaz, final öncesi heyecanıyla yazılmış birkaç satır diyelim.

Öncelikle duyurumuzdan başlıyorum; Belki görmüşsünüz, belki de farketmemişsinizdir diye şu an yeni çalışmamın reklamını yapmaktayım. ''Peçeliyim ve Gurur Duyuyorum'' Adından da anlaşıldığı gibi bu çalışma peçe ile ilgili bir çalışma, lakin peçe örtmeyen kardeşlerimin de bakmasını çok istiyorum zira bizzat onlar için hazırladım bu çalışmayı.

Cennet Rüzgarı'ndaki gibi bu çalışmamda da yorumlarınızı, sorularınızı benden esirgemezseniz çok mutlu olurum. Hepinizden Allah razı olsun! 

Ricama gelecek olursak;
Bildiğiniz gibi bundan sonraki bölüm Cennet Rüzgarı'nın finali olacak. Sizden ricam, aklınızdaki finali bana özetleyerek anlatmanız. Hepinizin nasıl finaller kurduğunu o kadar merak ediyorum ki! Haydi bu bölümün altına hayalinizdeki finali yorum olarak yazın ve bu kardeşinizin merakını bir nebze de olsa giderin! 

Ve geldik en hüzünlü bölüme, veda. 

Cennet Rüzgarı'nın finalini yapacak olmama seviniyorum çünkü başladığım bir işi bitiriyor olmanın heyecanı var üzerimde. Fakat bir yandan da bu kurguyu yazdığım ilk günleri hatırlıyor ve hüzünleniyorum. Hatta öyleki ilk bölümlere gelen yorumları okumak için tekrar açıp baktığımda dayanamayıp bölümü de okuyor ve özlüyorum.

Kudüs'ün Rabbine emanetsiniz!

Cennet Rüzgarı ريح الجنةWhere stories live. Discover now