Chapter 5

2.2K 90 41
                                    

Ik loop met me koffer achter de jongens aan. Rapmonster opent de deur en we lopen naar binnen. Ik kijk rond en zie dat er maar 3 bedden zijn. 'En waar mag ik slapen?' Ik kijk de jongens vragend aan. 'Je kan in mijn bed ik slaap wel op de bank.' Ik kijk Jin aan en schud mijn hoofd. 'Niets ervan jij hebt de rust veel meer nodig, dus ik slaap wel op de bank.' Jin opent zijn mond om iets te zeggen, maar sluit hem weer als ik heb een waarschuwende blik geeft. Ik open me koffer en pak me pyjama eruit. Het is een tanktop en een trainingsbroek. Ik loop naar de badkamer en trek de kleren aan. Snel poets ik mijn tanden en dan pas zie ik dat ik niet eens make-up op had. Ik loop terug naar de kamer en ga op de bank zitten. 'Euhm is er nog een deken?' Suga loopt naar een kast en pakt er nog een deken uit. Hij geeft het aan me en ik bedank hem. Ik ga eronder liggen en doe me ogen dicht. Meteen doe ik ze weer open als ik het geluid van een camera hoor. Jin kijkt me onschuldig aan. 'Wat? je bent schattig als je probeert te slapen.' Ik voel dat me wangen rood worden en kijk snel weg. Ik doe me ogen weer dicht en schuif de dekens over me hoofd. 'Zorg de volgende keer dat je geluid uitstaat als je foto's van me neemt.' Ik hoor ze lachen en zelf kan ik het niet laten on een glimlach op te zetten.

'Mama waar ben je?' Geen antwoord. 'Liza, Rick?' Geen antwoord. ik zie in de verte een auto op z'n kop liggen. Ik loop erheen en zie dat er een hele grote deuk in zit. Ik loop een rondje om de auto heen en ik zie dat er mensen in zitten. Snel doe ik de autodeur open en ik probeer te kijken of ze nog leven. Ik zie een meisje ademhalen en ik haal haar uit de auto. Ik schrik me rot als ik zie dat het Liza is. 'Liza o my god hoe komt dit?!' Ik krijg geen antwoord. 'Liza wordt wakker!' Niks. Ik ren terug naar de auto en kijk wie er nog meer inzitten. Ik slaak een gil als ik zie dat mijn broer en ouders erin zitten. Ik zie ze niet ademen. Snel pak ik mijn telefoon en probeer de politie te bellen. Geen bereik. 'Verdomme', fluister ik tegen mezelf. Ik hoor getoeter en zie een auto met hoge snelheid mijn kant op komen. Ik gil als ik zie dat het mijn kant op komt. Het raakt me en ik vlieg de lucht in. Ik kom met een klap op de grond en ik voel niks meer. Mijn adem stopt en het word zwart voor mijn ogen.

Ik word wakker door iemand die me wakker schud. Het is Jin. Ik ga rechtop zitten en kijk op de klok. Fijn half 3 's nachts. 'Gaat het wel? Je was aan het schreeuwen en je begon om je heen te slaan.' Ik knikt, 'Het was maar een nachtmerrie.' Hij knikt en loopt naar de badkamer en komt terug met een glas water. Ik neem een slok en zet het op de tafel voor me neer. 'Ga maar weer veder slapen over 6 uur gaat de wekker.' Ik knik en Jin gaat weer in bed liggen. 'Jin mag ik bij jou liggen?' Het is even stil. 'Sure kom maar.' Ik sta op en dan vergeet ik het knuffeltje van Liza te pakken. 'Wacht even ik ben iets vergeten te pakken.' Ik loop naar me koffer toe en pak snel het knuffeltje eruit. Ik loop terug naar Jin en ga bij hem liggen. Ik voel dat er een arm om me heen wordt geslagen en zijn hoofd legt hij in mijn nek. Ik glimlach en doe me ogen dicht. Niet veel later val ik in een diepe slaap.


Ik word wakker door een wekker die afgaat. Ik open me ogen en zie dat ik nog steeds in het bed van Jin lig. Als ik wil gaan zitten word ik tegen gehouden door een arm die om me heen geslagen is. 'Jin? je arm ligt nog steeds om me heen.' Hij mompelt iets in het Koreaans en ik zucht. 'Dan maar zo', zeg ik tegen mezelf, en ik duw hem van het bed af en hij beland met een harde klap op de grond. Hij kreunt van de pijn terwijl ik dood ga van het lachen. 'Jij ook goedemorgen.' Jin komt met een pijnlijk gezicht omhoog. Suga en RapMonster worden ook wakker. Ik zwaai en ze glimlachen. Ik loop weer naar me koffer toe en pak er een setje schone kleren uit.(kijk media) Vervolgens loop ik naar badkamer en draai de deur op slot. Ik draai de douche kraan open en kleed me uit. ik stap de douche in en laat de warme stalen over me huid glijden. Ik sluit me ogen en geniet van de warmte. Ik zeep me in en was me haar. als ik klaar ben doe ik de douche uit en droog me af. Ik doe me kleren aan en probeer iets te zien. Niet dat het lukt, ik bedoel de spiegel is helemaal beslagen en ik heb geen zin om de deur open te doen want dan gaat alle warmte weg. Ik besluit dan toch maar om de deur open te doen aangezien ik me haar moet kammen. ik loop de badkamer uit en pak me borstel.

Als ik terug wil lopen word ik tegengehouden door Suga. Hij heeft Liza's knuffeltje vast en ik kijk hem aan. 'Is deze van jou?' Ik knik voorzichtig. 'Hij lag onder het bed, moet ik hem in je koffer leggen?' Ik knik weer en loop naar de badkamer toe. Als ik me haar gedaan heb, word er op de deur geklopt. Ik doe open en zie dat het de andere jongens zijn. Ik laat ze binnen en doe de deur weer dicht. De jongens praten met elkaar in hun eigen taal, en ik zit op me mobiel. 'Jongens ik heb honger gaan we eten?' Ze kijken me aan en knikken tegelijk. Ik grinnik en we lopen met z'n alle naar beneden. 'Tijd voor voedsel,' zeg ik tegen mezelf.


hey mensen hier is weer een hoofdstuk. Hij was veel langer maar opeens was het weg dus moest ik een heel stuk herschrijven. Dus ja dit is het hoofdstuk, en ik hoop dat jullie het nog een beetje leuk vinden. BYEE

~valesca

My life with BTS [voltooid]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora