Chapter 19

1.5K 77 6
                                    

POV Jill

We lopen naar de andere kamer toe en Jimin kopt aan. Jin doet de deur open en kijkt ons verbaasd aan. 'Heeyy, kan je misschien eten voor ons maken want het was zeg maar Jimins idee, alleen Jungkook is te lui om het te doen en ik kan niet koken.' Jin grinnikt en doet de deur meer open zodat wij naar binnen kunnen. Als we binnen komen, zie ik dat Suga nog slaapt, Jhope doet het zelfde, Namjoon zit op z'n telefoon te kijken en Jin is naar de keuken gelopen. Ik loop naar Jhope en ga gehurkt zitten zodat ik zijn gezicht kan zien. Ik moet zeggen, Jhope slaapt niet echt bepaald schattig. Z'n mond hang wagenwijd open en hij praat in z'n slaap. Geen idee wat maar het lijkt alsof hij boos is of zo iets. En het ziet er heel dom en grappig uit. Opeens word er een kussen naar zijn hoofd toegegooid. Hij schrikt wakker en kijkt dan mij aan. Ik steek me handen in de lucht. 'Ik was het niet ik zweer het je.' Jhope kijkt boos de kamer rondt. 'Wie was het dan?' Ik haal me schouders op. Dan hoor ik Jimin lachen. Ik kijk naar rechts en zie dat Jimin zowat op de grond ligt. 'Jimin dat was niet grappig!' Ik kijk weer naar Jhope die boos naar Jimin kijkt. Ik grinnik en sta op. Ik loop naar Jin toe die in de keuken staat. 'Wat maak je?' Jin die lijkt te schrikken draait zich om. Hij wijst naar het gasfornuis. Waar heel veel pannen op staan. 'Aish Jin je hoeft geen weeshuis te voeden hoor.' Hij grinnikt. 'Je weet dat wij, echte mannen veel eten.' Ik barst in lachen uit. 'Jullie, echte mannen. Ach laat me niet lachen.' Hij kijkt me verbaast aan. 'Hoe bedoel je?' Ik wijs naar de jongens die in de woonkamer zitten. 'Noem
je dat echte mannen? De een slaapt nog met knuffels de ander is zo hyperactief dat ik soms denk dat hij z'n pillen moet slikken, deze twee lijken net broers van elkaar die 8 jaar zijn en de ander wil graag aandacht. En jij heb een Mario collectie. Dus "echte mannen" kan ik jullie niet noemen.' Jin kijkt me quasi boos aan en zet zijn handen in zijn zij. 'Nou het spijt me hoor 16 jarige Jill, maar wij kunnen ons heus wel als echte mannen gedragen.' 'Uhu geloof je het zelf?' Hij knikt vol trots en ik grinnik. 'Als jij het zegt.' Ik draai me om en loop terug naar de woonkamer. Ik ga zitten op een stoel en wacht tot het eten klaar is.

Na het eten is alles op. Echt alles. Alle 4 de pannen zijn leeg en Tae heeft nog steeds honger terwijl ik ieder moment kan ontploffen. Op dit moment ben ik aan het afwassen. Alleen. Want niemand wou me helpen omdat ze zogenaamd andere dingen te doen hebben. Lui zijn dus. Zelfs Jin wilt me niet eens helpen. Ik heb me oortjes in en neurie zachtjes mee met de muziek. Wat ik niet merk is dat ik zachtjes begin te zingen en dat de jongens achter me komen staan. ~only fools fall for you, only fools. Only fools do what i do only fools fall..~ Ik draai me om en schrik me dood als ik de jongens zie staan. Ze kijken me met open mond aan. Ik doe me oortjes uit en kijk ze verbaast aan. 'Wat is er?' 'We wisten niet dat jij zo goed kon zingen.' Ik kijk Suga aan. 'Hoe weten jullie dat ik kan zingen?' 'Nou je had je oortjes in en we hoorden opeens iemand zingen dus we liepen naar de keuken en zag dat jij het was.' Ik knik langzaam. 'Oke, maar nu jullie hier toch zijn en niks te doen hebben gaan jullie me helpen.' Jin wilt iets zeggen maar ik ben hem voor. 'Jullie hebben trouwens geen keus.' De jongens zuchten en ik grinnik.

Na een half uur zijn we eindelijk klaar. Alleen moest ik zelf de keuken schoon maken want alles zat onder het sop. Zelfs in de kastjes zat sop. En nu zit ik naar buiten te staren. 'Hoe laat is het eigenlijk?' Namjoon is de enigste die me gehoord heeft en wijst naar de klok zonder me aan te kijken. Half 4. Ik sta op en loop naar een van de bedden toe en laat me erop vallen. Ik sluit me ogen, want als je 7 jongens moet opvoeden is dat best zwaar. Na een tijdje hoor ik de jongens stemmen vervagen en weet ik dat ik in slaap val.

Heeeyy. Ik wil eerst even zeggen dat ik op vakantie ben en geen WiFi heb. Maar ik kon dit wel plaatsen omdat ik nu ergens ben waar mensen wel weten dat pubers zoals ik WiFi nodig hebben 😂 So yeah, hier is het hoofdstuk en ik plaats een nieuwe als ik WiFi heb ❤️

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now