Chapter 39

1.1K 64 9
                                    

POV Taehyung 

Ik word letterlijk de kamer uitgegooid. De deur wordt voor me neus dichtgegooid en ik zit verbijsterd op de grond. Ik kan niet geloven wat ik zojuist gedaan heb. Ik ga tegen de muur aanzitten en probeer rustig te ademen. Als ik voel dat er tranen opzwellen achter mijn ogen, sta ik op en ren ik naar me kamer. Ik loop langs Jungkook die me verbaasd aankijkt. Ik negeer het en loop naar me kamer toe. Ik gooi de deur achter me dicht en sla tegen de muur aan. Zo hard dat ik al me knokkels hoor knakken. Het boeit me vrij weinig en ga gewoon door totdat ik opeens bij me schouders naar achter wordt getrokken. Ik draai me om en zie Jin staan met een boze en een verdrietig gezicht. Ik barst in tranen uit en laat me vallen in z'n armen. 'I-ik snap niet eens waa-waarom ik het überhaupt gedaan heb.' Hij sust me en gaat zitten op m'n bed met nog steeds mij in zijn armen. Hij pakt me bij mijn schouders vast en veegt mijn tranen weg. 'Het komt door Jimin hé?' Ik knik en nieuwe tranen stromen langs me wangen. 'Ik ha-had hem nog gewaarschuwd, a-alleen hij wou ni-niet luisteren en-' 'Ik snap je Tae.' Ik knik. Jin is de enige die het weet tussen Jimin en mij en ik wil dat graag zou houden. Ik haal diep adem en kijk naar Jin. 'Je moet het goed maken met hun beide.' Ik schud me hoofd, 'die gaan me nooit vergeven. Ik kan net zo goed weglopen.' Jin kijkt me boos aan en gaat staan. 'Het maakt me niet uit wat je gaat doen, maar laat me een ding duidelijk zijn en dat is dat jij NIET wegloopt van dit verdomde huis! Is dat duidelijk?' Ik knik kort en kijk naar me handen die onder het bloed zitten van het slaan tegen de muur. 'Kom laten we je handen verzorgen.' Ik knik en sta op. Geen idee hoe ik het ga goed maken, maar ik ga het wel doen. Denk ik.


POV Jill

Jimin en ik zitten nog steeds op de zelfde positie in mijn kamer. Ik hoor iemand tegen een muur slaan. Waarschijnlijk Taehyung. Ik snap niet dat hij dat gedaan heeft. Natuurlijk wil ik de reden weten, maar ik wil het niet van hem horen. Ik kijk naar Jimin die mijn handen vast heeft. 'Jimin?' Hij kijkt me aan. 'Weet jij waarom Taehyung dat gedaan heeft?' Hij zucht en kijkt naar beneden. 'Ja dus.' Ik haal een keer adem en probeer de tranen binnen te houden. 'Jimin kan je alsjeblieft vertellen wat hier aan de hand is?' Hij zucht opnieuw en gaat naast mij op het bed zitten. 'Een paar jaar geleden begonnen Taehyung en ik een relatie. Alleen was ik niet klaar voor het "echte" werk, dus hadden we afgesproken dat Taehyung Jungkook een soort gebruikte voor de intieme dingen en voor mij was ik het lieve vriendje voor hem. Alleen op een dag kwam Tae dronken thuis en heb ik meegemaakt wat Jungkook al die tijd meemaakte. Ik heb na die dag het uitgemaakt met hem, alleen hij luisterde daar niet echt naar en ging gewoon door met het vriendje zijn van mij. Na een paar dagen gaf ik het op en was zijn vriendje weer. Totdat jij in mijn leven kwam. Hij pikt het niet dat ik met jou heb en hij had me gewaarschuwd, alleen had ik daar scheid aan en ging door met vriendje zijn van jou. En daardoor heeft hij dit gedaan bij jou. Om mij een lesje te leren.' Tranen stromen langs mij wangen. Dat is de reden? De fucking reden dat hij mij bijna verkracht heeft? Ik voel woede in mij opkomen en sta op. Ik loop naar mij kast en pak er een oversized trui uit die tot mijn knieën komt. 'Wat ga je doen?' Ik kijk Jimin aan. 'Naar Taehyung.' Jimin wilt me tegenspreken, alleen ben ik de kamer al uit.

Ik loop naar zijn kamer en gooi de deur open. Geen Taehyung. Ik grom en loop naar beneden. Ik zie de andere jongens op de bank zitten. 'Waar is Taehyung?' Ze wijzen naar de keuken. Ik zeg niks en ren naar de keuken. Ik zie Taehyung daar zitten met Jin. Hij heeft zijn knokkels waarschijnlijk kapot geslagen want ze zijn blauw en ze bloedde. Het boeit mij alleen vrij weinig. 'JIJ!' De twee jongens schrikken op en ik kijk Taehyung aan. Hij heeft rode ogen. Serieus? Heeft hij nou echt serieus gehuild?! 'DE REDEN DAT JE MIJ BIJNA VERKRACHTE WAS OMDAT JE JIMIN EEN LESJE WOU LEREN?!' Ik zie vanuit me ooghoek dat de andere jongens ook naar de keuken zijn gekomen. Jimin staat er ook bij en hij kijkt verdrietig. Taehyung zegt niks, hij kijkt alleen naar Jin. 'Jill laten we nou niet gaan schreeuwen. Laten we gaan zitten en het uitpraten.' Ik trek een wenkbrauw op naar Jin. 'Denk je nou echt dat ik op dit moment wil gaan zitten en het uitpraten met hem als hij me BIJNA verkracht heeft?! Alleen maar zodat hij Jimin terug krijgt of zo iets?!' Ik kijk Taehyung aan die naar de grond kijkt. 'Weet je wat? het hoeft allemaal niet meer. Ik hoef niet met een verkrachter te wonen. Ik ga.' Ik draai me om en zie de jongens met open mond naar me kijken. Ik kijk Jimin aan die tranen in z'n ogen heeft. Ik zeg niks en loop naar boven. Ik kan niet bij iemand wonen die me wil verkrachten alleen zodat hij bij zijn geliefde kan zijn. Als ik weg ben, kan hij met Jimin zijn en heeft hij geen last meer van mij. Niemand meer.



OMFG WAT HEB IK ZOJUIST GEDAAN?! IK HOOP MAAR DAT DAT GOED KOMT WANT EIGENLIJK HEB IK GEEN IDEE WAT IK ZOJUIST GESCHREVEN HEEFT. MAAAAR, IK HEB DIT BINNEN EEN HALF UUR GETYPT DUS IK MAG BEST WEL TROTS ZIJN OP MEZELF. HAHAHAA O

OKE DIT WAS HET VOOR NU. BYEE


~Valesca 

My life with BTS [voltooid]Место, где живут истории. Откройте их для себя