Chapter 48

1K 56 12
                                    

POV Jill

De jongens kijken me niet begrijpend aan. 'Wat bedoel je?' Ik kijk Yoongi aan die zijn handen aan het afdrogen is. 'Nienke was hier net en ze hebben Jimin meegenomen.' 'En hoe weet je dat het Nienke was?' Ik voel me geïrriteerd raken en tel tot tien voordat ik veder praat. 'Ze heeft me drie uur geleden knock-out geslagen. Dus ik weet zeker dat zij het was.' 'Je kon ook iemand zijn, misschien heeft iemand je te hard geslagen. Of je hebt gewoon teveel gedronken.' Mijn irritatie komt nu naar boven en ik ben het zat om rustig aan te doen. 'Godverdomme Yoonig, nee ik heb niet te veel gedronken what the fuck ik ben pas 16 en nee ik heb het me niet verbeeld. Kunnen we alsjeblieft Jimin terug halen?' Yoongi kijkt me aan en knikt. 'Dank je.'

We lopen met z'n alle de wc uit en ik zie een vrouw met grote ogen naar ons kijken. Ik zet mijn hand in m'n zij en kijk haar aan. 'Wat? Mag een orgie niet in de wc?' De jongens achter me schieten in de lach en de vrouw loopt snel weg. We lopen veder en de jongens achter me blijven maar lachen. 'O my god Jill dat kon je echt niet maken.' Ik draai me om en haal mijn schouders op. 'Had ze maar niet zo moeten kijken.' We lopen door naar buiten en ik wijs de schuur. 'Daar zaten we vast.' Ze kijken naar de schuur en knikken. 'En je hebt geen idee waar ze naar toe zijn gegaan?' Ik schud mijn hoofd en Jin knikt. 'We kunnen het best naar de politie gaan en het daar aangeven.' Ik knik en we lopen veder naar de auto.

Als we aankomen bij het politiebureau, stappen we uit en lopen het gebouw binnen. Jin loopt naar de receptie en begint te praten. Ik en de jongens staan achter hem. Het stomme is dat het Koreaans is en ik alleen kan kijken. Na ongeveer hoor ik Jin dankjewel zeggen en ik zie hem omdraaien. 'En?' 'Je moet even meelopen, iemand gaat Nienke en die man naschetsen zodat ze die twee sneller kunnen vinden.' Ik knik en loop met Jin en een politieagente mee.

Na een half uur lopen uit de kamer waar de politieagente Nienke en die man gingen schetsen. De vrouw zegt nog iets tegen Jin en loopt dan weg. 'Wat we nu het beste kunnen doen is naar huis gaan en afwachten.' Ik knik en zucht. 'Hey ze gaan hem heus wel vinden.' Ik glimlach en knik. Ik hoop maar dat ze hem snel vinden.

MERRY CHRISTMAS 🎄🌟 Een beetje laat maar ja

(Sorry voor het korte hoofdstuk)

nienke-irwin

BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now