Chapter 21

1.2K 70 1
                                    

POV Jill

Eenmaal aangekomen bij het hotel stappen we uit. We lopen naar de kamer van mij, Jimin, Taehyung en Kookie. We gaan zitten en ik kijk op de klok. Half 11. 'Jongens ik ga slapen.' Ze knikken en gaan weer veder met het gesprek dat ze aan het voeren waren. Ik zucht en loop naar de badkamer. Ik doe me pyjama aan en loop weer naar de "woonkamer" 'Jin en Jhope kunnen jullie van me bed afgaan?' Ze knikken maar blijven nog steeds zitten. 'JONGENS!' Ze schrikken en de andere kijken me geschokt aan. 'Misschien is het handig als we naar onze kamer gaan.' Ik kijk naar Suga die opstaat en rol m'n ogen. Als Jin en Jhope eindelijk opstaan ga ik in bed liggen en trek de dekens tot aan me schouders. 'Goodnight.' Ik zwaai naar Namjoon en sluit dan me ogen.

Ik word wakker omdat ik het koud heb. Blijkbaar waren de dekens van me bed afgevallen. Ik ga rechtop zitten en kijk hoe laat het is. 23:59. Ik kijk naar de andere bedden en zie dat de jongens nog bij de andere zijn. Opeens hoor ik mijn telefoon trillen. Ik pak hem van het nachtkastje en doe hem aan.

"Gefeliciteerd met Liza 😘🎈"

Ik staar naar het berichtje met een verbaasde blik. En dan dringt het tot me door. Liza is jarig. We zouden het in Korea vieren. Opeens trilt me telefoon weer. Ik krijg allemaal verjaardagsberichten voor Liza. Er loopt een traan langs me wang die ik ruw wegveeg. Ik stap uit bed en zoek een kaarsje. Na 10 minuten zoeken heb ik een klein roze kaarsje gevonden die ergens in een keukenla zat. Gelukkig zaten er ook lucifers bij. Ik loop naar het grote raam toe (weetje wel zo'n eentje die van het plafond tot de vloer komt en  waar je dan het hele uitzicht kan zien) en steek het kaarsje aan. Ik zet het kaarsje op de vloer en ga zitten. "Happy birthday to you, happy birthday to you. Happy birthday dear Liza, happy birthday to you." Als ik klaar ben met zingen rollen de tranen over mijn wangen. 'Het spijt me zo dat je niet bij je eigen verjaardag kan zijn. Dit is allemaal mijn schuld en ik kan niet eens sorry zeggen.' Opeens voel ik 6 paar handen op me schouders. Ik draai me om en zie de jongens met medelijden naar me kijken. Ik veeg de tranen weg en blaas het kaarsje uit. 'Hey.' 'Hey.' Ik kijk de jongens aan. 'Het gaat wel.' Ze knikken en lopen dan naar de badkamer. Ik grinnik zacht. Deze jongens zijn echt raar. Ik ga weer in bed liggen en pak me telefoon. Ik scrol door de berichten heen als ik opeens een onbekend nummer zie. "Och wat jammer nou dat Liza niet eens haar eigen verjaardag kan vieren omdat ze dood is. Ik hoop dat je zo depressief word, dat je jezelf gwn ophangt want jij bent het leven niet waard.
Ps: gefeliciteerd met je dooie zus."
Ik kijk met boos naar het berichtje. Ik blok de persoon en leg mijn telefoon weer weg. Ik pak de dekens die op de grond lagen en trek ze over me hoofd. Ik sluit me ogen en wacht tot ik in slaap val.

Hier hebben jullie twee hoofdstukken omdat ik veel inspiratie had 😂 er komt weer een nieuw als ik weer WiFi heb en een hoofdstuk afheb. BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now