Chapter 29

1.2K 74 30
                                    

POV Jill 

"Jill?"

Hij staart me met open mond aan. Hij zet een stap naar voren en ik heb eindelijk de kracht om me te bewegen. Ik zet een stap achteruit en hij kijkt me verbaasd aan. Ik draai me om en wil weglopen, als ik zie dat Namjoon de keuken binnen komt lopen. Ik stop met wat ik doe, en draai me weer om. De andere jongens komen ook de keuken inlopen, en ik kijk Rick aan die mij met open mond aankijkt. 'Wat is dit? Hoe komen hun hier?' Hij praat in het Nederlands, dus de jongens kunnen alleen kijken naar wat er gebeurt. 'Toen jullie waren aangereden, en blijkbaar dus ook overleden waren hebben hun voor mij gezorgd.' Hij kijkt me nog steeds niet begrijpend aan maar knikt wel. 'Waar was je Rick? Waarom heb je niks gezegd? Waarom heb je je eigen fucking dood gefaked? Tegen wie heb ik verdomme afscheid genomen?' Tranen stromen langs me wangen. Hij wilt ze wegvegen als ik zijn hand wegsla. 'GEEF ANTWOORD!' Ik duw hem tegen zijn borst aan. Hard genoeg zodat hij weer terug in zijn stoel zit. 'Ik- ik weet het niet Jill.' Ik haal een wenkbrauw op. 'Je weet niet.. JE WEET HET NIET?!' Hij schrikt van mijn antwoord en knikt langzaam. 'Wat bedoel je "ik weet het niet", ik heb verdomme afscheid van je genomen. Je lag op het bed samen met Lisa, papa en mama, en jij weet niet waarom je je eigen dood gefaked heb?' Hij schudt zijn hoofd en kijkt naar beneden. Ik kan me zelf niet meer tegenhouden en geef hem een klap tegen z'n gezicht. Ik hoor de jongens achter me duidelijk schrikken. 'IK HOEF JOU NOOIT, MAAR DAN OOK NOOIT MEER TE ZIEN!' Met dat, draai ik me om en loop ik weg. De jongens blijven verbijsterd achter. 


POV Yoongi

*PATS* Een klap vult de kamer. Jill heeft zojuist haar eigen broer geslagen. En het stomme van alles is dat wij niks kunnen volgen, want wij spreken nou eenmaal geen Nederlands. Jill schreeuwt nog iets tegen haar broer, en loopt dan de kamer uit. We blijven allemaal verbijsterd achter. We hebben geen idee wat we moeten doen. Naar Jill toe gaan, of Rick helpen. Namjoon hyung loopt naar Rick toe en gaat naast hem zitten. Hij zegt iets tegen hem en Rick knikt. Ik zie Jimin naar buiten lopen, ik denk naar Jill toe. De rest van ons gaan maar zitten op de bank in de woonkamer. Nu maar wachten.


POV Jimin

Ik loop de kamer uit naar buiten waar Jill op een bankje in de voortuin zit. Ik ga naast haar zitten en zeg niks. 'Ik snap het niet.' Ik kijk naast me en zie dat Jill haar tranen wegveegt. 'Ik snap gewoon niet dat je zoiets kan doen.' Ik haal zachtjes me schouders op. 'Misschien miste hij je gewoon heel erg, misschien had hij gewoon wat aandacht van je nodig.' 'Maar het is dan toch niet logisch als je zoiets doet.' Ik schud me hoofd. Het is weer stil. Opeens legt ze haar hoofd op mijn schoot. Ze gaat op haar rug liggen zodat ik haar gezicht kan zien. 'Jimin?' Ik knik. 'Kan ik bij jullie blijven?' 'Natuurlijk! Waarom zouden wij je weg willen hebben?' Ze haalt haar schouders op. 'Nou omdat Rick nu nog leeft, dus ik dacht dat ik misschien bij hem moest blijven.' Ik schud mijn hoofd. 'Hij verdient het niet om bij jou te blijven.' Ze knikt zachtjes en sluit dan haar ogen. Ik streel zachtjes haar haren en bekijk haar gezicht eens goed. Ik zie nu pas hoe cute ze is. Ik snap echt niet dat haar broer zoiets heeft kunnen doen. Opeens komt Jungkookie naar buiten gelopen. 'Hyung kom je Namjoon hyung is klaar met het gesprek met Rick.' Ik knik. Hij loopt weer naar binnen en ik zucht. Ik schud zachtjes aan de schouder van Jill en ze opent langzaam haar ogen. Ze kijkt me recht aan in mijn ogen en ik voel dat ik rode wangen krijg. Ik kijk snel weg en help haar met rechtop zitten. 'Euhm kom je naar binnen, Namjoon heeft net een gesprek gevoerd met je broer.' Ze knikt zachtjes en we lopen samen naar binnen. Woah, dat was raar. Ik krijg toch geen gevoelens voor haar? Toch... 


DUSS EEN NIEUW HOOFDSTUK. OMG wat als Jimin echt gevoelens zou krijgen voor Jill. Ik denk dat ze een cute koppel zijn! Hoe denken jullie erover? Laat het weten in de reacties, en ik beloof dat ik snel weer een chapter plaats! BYEE


Ps: hier is Jill (en ja ik heb er uit eindelijk voor gekozen om een Aziatisch meisje te kiezen want ja die vind ik gwn het schattigst.) 

~Valesca

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

~Valesca


My life with BTS [voltooid]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora