Chapter 44

1K 60 9
                                    

POV Jimin

*lees na dit hoofdstuk wat er onder staat! (importend)

Ik sta voor de spiegel me das goed te doen. Ik moet naar een feest van de ouders van onze vrienden. Niet dat we die vaak spreken, maar we zijn wel vrienden met hun. Alleen het stomme voor nu is dat ik die stomme das niet goed kan doen. Net als ik mijn das op de grond wil smijten, komt Jin de kamer binnengelopen. Hij ziet dat ik struggle en komt naar me toe gelopen. Hij gaat voor me staan en doet me das goed. 'Heb je er een beetje zin in?' Ik haal me schouders op. 'Het komt wel goed. Als je gewoon hun ouders feliciteert en de jongens ben ik al trots op je.' Ik knik.  We lopen samen naar beneden waar de andere jongens al wachten. Ik glimlach naar ze, behalve naar Taehyung. We lopen naar buiten en ik stap de auto in. Als Taehyung naast mij wil zitten, roep ik Yoongi. Hij gaat naast me zitten en Taehyung kijkt teleurgesteld. Niet mijn probleem.

Het is de hele autorit stil. Ik kijk naar buiten en zie het huis van hun ouders al. Jin zet de auto tot stilstand en we stappen uit. We lopen naar het huis en Jhope klopt aan. Niet veel later gaat de deur open. Een kale man in een pak en witte handschoenen staat voor de deur. Als hij ons ziet glimlacht hij. 'Ah daar zijn jullie, jullie zijn als laatste.' 'Ja sorry daarvoor we hadden wat probleempjes met het omkleden.' Jin kijkt me aan en ik kijk naar de grond. De man knikt. Ik ben er al zo lang niet meer geweest dat ik zijn naam gewoon niet meer weet. Als we binnen zijn loopt de man weg. 'Jin hoe heet hij ook al weer?' 'Eunji, hoe kan je die naam nou weer vergeten?' Ik haal me schouders op. 'Ben hier gewoon lang niet meer geweest.' Jin rolt met z'n ogen en loopt naar de andere jongens die al veder de hal in zijn gelopen. Ik zucht en loop achter Jin aan.

We lopen de hal uit en slaan links af. We komen uit bij een witte dubbele deur. Jungkook doet de deur open, en geluid van mensen en gelach vult mijn oren. We lopen met z'n alle naar binnen en sluiten ons aan bij de andere gasten. Als ik naar de bar wil lopen, word ik opeens aan me arm meegetrokken. Als ik kijk wie het is, is het Yoongi. Ik schrok me dood, ik dacht dat ik verkracht werd of zo! (nee grapje ik schrok gewoon omdat ik niet wist wie het was) Hij stopt met lopen en ik sta voor een man en een vrouw. De ouders van onze vrienden. Ik glimlach zodra de moeder me aankijkt. 'Jimin! ach wat ben je gegroeid!' Ik grinnik. 'Tja, kleine jongens worden groot.' Ze glimlacht en knikt. Ik feliciteer ze allebei en maak nog even een praatje. 'Waar zijn eigenlijk je zonen?' Ze wijst naar een groepje jongens die in een hoekje met elkaar aan het praten zijn. Ik zie er ook een meisje bij staan, alleen kan ik haar niet zien want ze staat met haar rug naar mij toe. Ik knik en loop erheen. 

Als ik dichterbij kom, kan ik haar nog steeds niet zien. Ik tik op de rug van Jackson en hij draait zich om. Hij glimlacht breed als hij mij ziet. 'Jimin!' Ik grinnik. Ik zie het meisje naast hem verstijven. Geen idee waarom. De andere jongens draaien zich ook om, behalve het meisje. Ze groeten me en ik groet ze terug. 'Wie is dat?' Ik wijs naar het meisje die nog steeds met haar rug naar mij toe staat. 'Oh zij, draai je om zodat Ik je aan Jimin kan voorstellen.' Ze reageert niet en Mark draait haar om. Zodra ik haar zie stopt de wereld om me heen. Daar staat ze, voor me. Betraand. 'Jill?' Tranen zwellen op in mijn ogen en ik probeer de brok in m'n keel weg te slikken. 'Jill..?' Haar tranen stromen langs haar wangen en voordat ik nog een keer haar naam kan roepen loopt ze weg. De jongens kijken me verbaasd aan en ik ren weg naar een van de wc's. Ze was daar. Ze ís daar. Hoe..?


Hey hey! Dus dit hoofdstuk duurde langer dan verwacht. Sorry daarvoor!

Maar ik heb iets zieligs mee te delen en dat ik dat ik het andere boek helaas niet online kan zetten omdat ik er 1 geen tijd voor heb en 2 heb ik me handen al vol aan dit boek.. Heeeeeel erg sorry daarvoor. Ook wil ik even mededelen dat dit boek aan een einde komt. Maar nu nog niet! Ik denk dat ik nog 6/7 hoofdstukken schrijf voordat dit boek voltooid is... Het volgende hoofdstuk gaat er zo snel mogelijk op. Dat wilde ik even zeggen.. 

Byee


~Valesca 

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now