Chapter 37

1.2K 65 43
                                    

POV Jimin

Ik loop naar de auto nadat ik dat tegen Jin gezegd heb. Ze is hier pas een uur en het gaan nu al niet goed. En het kan me vrij weinig schelen wat Jin zegt. Ik wil niet dat Jill hier gepest wordt, alleen omdat ze nu bij ons woont. Ik zie dat de jongens en Jill naar de auto lopen. Jin ziet er teleurgesteld uit wat ik ook begrijp. Hij wil gewoon dat Jill naar een goede school gaat. En als we niks kunnen vinden voor haar kunnen we haar altijd nog thuis les geven. Ze stappen de auto in en Jill komt naast me zitten. Ik wil haar hand vastpakken als ze wegtrekt. Ik kijk haar verbaasd aan maar ze kijkt me niet aan. Ze legt haar hoofd op mijn schouder en sluit haar ogen. Ik haal kort me schouders op en kijk naar buiten.

De hele terugreis was het stil. Niemand zei iets tegen elkaar. Zelfs Jin en Namjoon niet. Jill was in slaap gevallen dus moest ik haar naar haar kamer tillen. Ik zit op dit moment op de bank met de andere jongens. Ze zitten allemaal op hun telefoon, terwijl ik maar wat naar buiten staar. Ik sta op en loop naar de keuken om wat drinken te pakken. Als ik terug loop naar de woonkamer zie ik dat Jill naar beneden komt lopen. Ik glimlach als ze mij ziet. Ze gaat zitten op mijn plek en ik ga naast haar zitten. 'Hoe laat is het?' Ik kijk op m'n telefoon. 'Het is half vier.' Ze knikt. 'Gaan we zwemmen.' Ik kijk haar aan en knik. Jill en ik staan op. 'Wij gaan zwemmen, als jullie willen mogen jullie mee.' De jongens zeggen niks. Te druk bezig met andere dingen. Ik haal me schouders op en loop met Jill naar boven. We trekken onze badkleding aan (in onze eigen kamers calm down) en lopen dan naar beneden. 

Ik doe de deur open en laat Jill eerst naar binnen. Ze glimlacht en loopt naar binnen. Ik doe de deur dicht en volg haar naar de ligbedden. Ze legt haar handdoek op een van de bedden en doet dan haar haar los. Vervolgens duikt ze het water in en komt een paar seconden later boven water. Ik glimlach en spring ook het water in. Als ik boven water kom, zie ik Jill naar me kijken. Ik glimlach. Ze glimlacht terug en zwemt naar me toe. Ze slaat haar benen en armen om me heen en legt haar hoofd op mijn schouder. Ik draai rondjes in het water wat haar aan het giechelen maakt. Ze trekt terug maar houd haar benen nog om me heen. 'I love you.' 'I love you to.' Ze kust me lippen nadat ze dat gezegd heeft. Ze slaat haar armen weer om me heen om nog dichterbij mij te zijn. Ik glimlach in de zoen. Ik lik haar onderlip die ze een klein stukje opent zodat mijn tong er gemakkelijk in kan. Ik zoek haar tong en draai mijn tong met de hare. We trekken terug als we geen lucht meer krijgen en kijken elkaar aan zonder iets te zeggen. Ik glimlach naar haar en ze glimlacht terug.

Na een uur gewoon te hebben gezwommen vonden we het wel genoeg voor vandaag. We lopen naar onze eigen kamers om ons om te kleden. Als ik net de badkamer in wil lopen, hoor ik een oorverdovende gil van Jill. 

Ik laat alles vallen en loop in alleen mijn zwembroek de kamer uit. Ik zie dat Jin naar boven komt rennen. 'What the fuck is er?!' Ik haal mijn schouders op. We rennen samen naar de kamer van Jill en ik gooi de deur open. Ik open me ogen wijd als ik zie wat er is. Ik bal me vuisten en loop de kamer in. Ik gooi hem van Jill af en hij beland met een klap op de grond. Ik zie vanuit me ooghoek dat Jin een deken over Jill heen doet en haar gerust stelt. Ik pak hem bij zijn kraag en duw hem tegen de muur, waarna ik hem vervolgens een klap tegen zijn gezicht aangeef. 'WHAT THE FUCK IS JOU PROBLEEM!' Het enigste wat hij doet is een grijns op zetten en wat bloed uitspugen. Hij komt wat naar voren zodat zijn mond bij mijn oor is. 'Ik had je gewaarschuwd. En by the way... Ze zoent niet slecht.' Nadat hij die woorden gezegd heeft, begin ik te koken van woede. Ik sla hem in gezicht en hij beland met een klap op de grond. Ik pak hem bij zijn shirt en duw hem uit de kamer, waar ik hem nog een keer sla. Ik gooi de deur die met een luide klap dicht gaat. Ik loop naar Jill toe die aan het huilen is tegen Jin zijn schouder. Ik pak haar bij haar schouder en trek haar in een knuffel. Ik kijk naar Jin die met een boze blik naar de grond staart. 'Jin kan jij naar hem toe gaan?' Hij knikt en staat op. Hij geeft een kus op Jill's kruin en verlaat dan de kamer. Hoe the fuck kon hij dit maken?! Een ding weet ik zeker. 


Kim Taehyung is nog niet van mij af.



HEY MENSEN. HET SPIJT ME VOOR HET LANGE WACHTEN VAN DIT HOOFDSTUK! IK HEB ER NIET ECHT EEN EXCUUS VOOR... MAAR IK HEB IK HET GELUKKIG NU WEL AF VOOR JULLIE. 

EN OMG HOE THE HELL KON DIT DOEN?! IK HOOP DAT JIN DIT IN EEN NORMALE WEG KAN UITPRATEN ZONDER ZIJN HYUNG TE SLAAN. MAAR JA DAT LEZEN WE WEL IN HET VOLGENDE HOOFDSTUK. NOU EUHM BYEE!

PS: zijn jullie wel eens jaloers? en zo ja waarom dan?


~valesca 

My life with BTS [voltooid]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon