Chapter 15

1.6K 76 12
                                    

POV Jill

Ik word wakker en wil me omdraaien als ik een arm om me heen voel. Ik draai me voorzichtig om en zie dat Jimin nog naast me ligt. Hij is echt heel schattig als hij slaapt. Z'n mond hangt een stukje open en hij brabbelt allemaal woordjes en natuurlijk heb ik geen idee wat hij zegt want het is Koreaans. Ik probeer zijn arm weg te halen, alleen hij houdt me nu strakker vast. 'Jimin, haal je arm weg.' Hij zucht en zegt iets wat ik niet versta. Opeens draait hij zich om en duwt mij van het bed af. Ik beland met een klap op de grond. Fijn nu lig ik op de grond. Ik hoor iemand lachen, en ga rechtop zitten. Ik zie Jungkook in het bed van Tae liggen. Ik sluip er naar toe en spring dan op het bed. 'Goedemorgen deze morgen!' Ze schrikken en Tae gilt zelfs. Ik lach zo hard dat ik voor de tweede keer van het bed af val. 'Dat was niet grappig Jill!' Ik zie Tae over de rand van het bed naar mij kijken met een boos hoofd, waardoor ik nog harder moet lachen. 'Omg Tae stop, ik kom niet meer bij.' Ik hoor Jungkook nu ook lachen. 

Als we beiden zijn uitgelachen, zit ik weer op het bed. 'Dus wat deed jij bij Tae in bed?' Ik kijk Jungkook vragend aan en hij zijn hoofd wordt langzaam rood. 'Nou euhm ik kon niet slapen, en V was nog wakker, dus euhm ik vroeg of ik bij hem mocht slapen.' Ik knik. 'En voor dat antwoord moest je helemaal rood worden?' Hij voelt aan zijn gezicht en wordt nog roder dan dat hij al was. 'Het verbaast me trouwens wel dat Jimin hier doorheen kan slapen.' Ik wijs naar Jimin, die als een 3 jarig kind in zijn bed ligt. Oftewel op zijn rug met zijn voeten tegenelkaar. Het ziet er eigenlijk heel schattig uit maar tegelijkertijd ook echt super dom. Tae loopt opeens met een beker water naar hem toe. Geen idee waar hij die vandaan heeft gehaald. 'Tae wat ga je doen?' Hij zegt dat ik stil moet zijn en ik hou meteen me mond. Hij loopt naar Jimin zijn bed toe en gaat op zijn knieeën zitten. Hij drupt een beetje over zijn voorhoofd. Jimin veegt het weg met zijn hand, en Tae giet de hele beker over zijn gezicht. Jimin schiet voorover en gilt zo hoog dat het net mij kon zijn. We barsten in lachen uit terwijl Jimin alleen maar boos kan kijken. Jimin stapt zijn bed uit en rent naar V. Hij rent naar de badkamer en Kookie en ik komen niet meer bij. 

Even later zien we Tae die helemaal nat is en Jimin die met een glimlach weer zijn bed in duikt. Ik kijk naar V die een grijns op zet. 'Wie wilt er een knuffel?' Ik kijk Jungkook aan. 'Ren!' Jungkook springt letterlijk het bed uit terwijl ik struggel met de deken. Tae komt mijn kant opgelopen en ik probeer nog weg te lopen als ik op de grond val. 'Verdomde denkens!' Tae grinnikt en kom dan op me zitten. Hij geeft me knuffel en ik gil. 'Tae gatver nu ben ik helemaal nat!' Ik zie Kookie achter ons lachen. Ik kijk V aan en die knikt. We staan op en lopen naar hem toe. Nouja lopen, V rent en springt letterlijk op Jungkook. Ze belanden op de grond en ik kom niet meer bij. 

Een half uur later, zitten we met z'n alle in onze kamer. Toen de andere jongens kwamen keken ze ons raar aan, ik bedoel als ik een natte Tae bovenop Kookie zie zitten en een meisje op de grond liggen die geen adem krijgt van het lachen, ja dan zou ik ook raar kijken. 'Jongens ik heb honger kunnen we gaan eten?' Ik kijk Jin aan. 'Jin jij hebt altijd honger, maar ja kunnen we gaan eten?' De jongens grinniken en knikken. We staan op en lopen naar beneden. We nemen de trap aangezien Jimin en ik een soort trauma gekregen hebben van liften. We besluiten om ergens anders te gaan eten dan bij het hotel zelf. De chauffeur staat er al, en ik vraag me soms echt af of hij de hele dag daar staat te wachten op ons. We stappen in en we rijden naar een klein tentje waar "Breakfast" opstaat. We gaan zitten en bestellen ons eten.


Het spijt me echt dat jullie zo lang moesten wachten tot het nieuwe hoofdstuk. Ik had zero inspiratie. Maar nu hebben jullie weer een nieuw hoofdstukje om te lezen, en ik hoop dat jullie het boek nog een beetje leuk vinden, naast dat jullie zo lang moeten wachten soms. BYEE

~valesca

My life with BTS [voltooid]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu