Chapter 33

1.3K 59 54
                                    

POV Jimin

Ik zie dat ze rood word en wil wegkijken, als ik mijn lippen op de hare leg. Ik voel dat ze geschokt is. Ik begin langzaam te bewegen met me mond en ik voel dat ze mee doet. Ik lik haar lippen en ze opent haar mond een klein stukje zodat me tong erin kan glijden. Ik zoek haar tong en begin rondjes te draaien. We trekken terug zodat we adem kunnen halen. Ik zie dat ze wegkijkt en dat haar borst heel erg op en neer gaat. Ik glimlach en pak haar kin voorzichtig vast met mijn duim en wijsvinger. Ik glimlacht en geef een klein kusje op haar neus. Ze glimlacht terug en kijkt naar de deur. Haar ogen worden zo groot als golfballen en ik kijk naar de deur. En daar staat Jin. Met een grijns en zijn handen in z'n zij. 'Nou dat werd tijd zeg, jezus dat duurde lang. We gaan eten.' Jill en ik knikken en we worden allebei zo rood als een tomaat. Hij loopt weg en we barsten in lachen uit. Ik ga van haar af en sta op. Ik pak haar hand en we lopen samen naar beneden.

Beneden aangekomen, heb ik nog steeds de hand van Jill vast. We lopen de eetkamer in en we zien iedereen zitten en naar ons kijken met een grijns. Ik kijk trots naar Taehyung, alleen die kijkt niet echt heel blij. Ik haal me schouders op en ga zitten. Jill komt naast me zitten en kijkt naar haar bord. 'Guys kunnen jullie misschien ergens anders heen kijken dan naar mij en Jimin? Ik krijg er de kriebels van.' De jongens en ik grinniken. Behalve Taehyung. Die blijft maar naar Jill staren. Als blikken konden doden lag Jill allang dood op de grond. Ik schraap me keel, 'Taehyung kan ik jou even op de gang spreken?' Hij zegt niks en staat op. Ik laat Jill en de andere jongens met verbaasde blikken achter. Alleen Jin weet wat er is. Alleen hij negeert het omdat het niet zijn zaken zijn. 

Als we op de gang staan doe ik de tussendeur dicht, zodat de andere niet mee kunnen luisteren. 'Dude what the hell, wat is er met jou?' Hij haalt z'n schouders op. Ik zucht. 'Is het omdat ik met Jill gezoend heb? Is het omdat ik haar nu leuker vind dan jou?' Hij kijkt me aan. Zijn ogen staan donker en hij duwt me tegen de muur aan. 'Je weet dat ík alleen voor bent. Dat weet je toch?' Ik rol met m'n ogen. 'Nou nu niet meer. Ik vind Jill nou eenmaal leuk. Jij hebt Jungkook nog.' Hij geeft een een stoot tegen de muur aan. Het doet mij vrij weinig en dat weet hij. Maar ik weet ook dat dit een waarschuwing is. 'Je weet verdomme heel goed dat ik Jungkook niet als tweede keus gebruik.' 'Dat weet ik maar ik kan er niks aan doen dat ik Jill nu leuker vind dan jij.' Hij houd zijn kaken stijf op elkaar en doorboort zowat mijn ogen. 'Ik zou goed oppassen Park Jimin. Want je weet wat er gaat gebeuren als ik mij niet kan inhouden.' Ik knik en slik. Hij kijkt me strak aan en loopt dan weg. 

Ik blijf achter en zucht. Waarom moet dit mij nou weer overkomen. Ik kan toch er niks aan doen dat ik Jill nou leuker vind dan Taehyung? En vreemd gaan, daar doe ik niet aan en dat weet hij donders goed. Want ik ben nooit vreemd gegaan, en hij wel. Het was een schaamte om te zien dat hij Jungkook gebruikte. Alleen voor intieme dingen. Met mij was hij lief en aardig. Tot hij zich op een dag niet meer kon inhouden. En die dag was de vreselijkste dag van mijn hele fucking leven. 



O MY GOD. Dus iedereen is blij met het feit dat ze bijna iets hebben. Want Jimin heeft het nog niet officieel gevraagd aan Jill of zij zijn vriendin wilt zijn. En dan krijgen we Taehyung die daar helemaal niet mee eens is en er een einde wil maken? Ik ben confused. EN DAT OVER ME EIGEN BOEK! Maar we gaan het snel uitvinden I guess. Tot bij het volgende hoofdstuk en ja oml gewoon. BYEE


PS: (wie shippen jullie eigenlijk van BTS?) 


~valesca 

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now