Chapter 24

1.2K 68 9
                                    

POV Jill

We zijn nu twee dagen veder en Yoongi is nog steeds druk bezig om te achterhalen wie er in mijn huis is. Want het blijkt dat dit persoon er nog steeds is. Ik zit op dit moment op de laptop van Namjoon. Ik ben namelijk een vlucht aan het boeken om naar Nederland te gaan om te kijken wie er in mijn huis verblijft. 'Namjoon kan je even komen?' Hij knikt en loopt naar mij toe. Hij gaat naast me zitten en kijkt naar zijn laptop. 'Kijk deze vlucht gaat overmorgen om half 5 s'middags, maar we kunnen ook deze nemen van half 6 in de ochtend voor overmorgen.' Hij knikt en wijst naar de vlucht die om half 6 gaat. We kunnen beter deze nemen want dan komen we als het goed is in de avond aan.' Ik knik. Ik boek de tickets.

Ik loop naar de jongens die op de bedden zitten en met elkaar aan het praten zijn. Als ik ga zitten, zijn ze meteen stil en kijken me aan. 'Euhm ik heb tickets geboekt voor overmorgen naar Nederland, zodat we naar mijn huis kunnen en zien wie er in mijn huis is.' Ze knikken en kijken me nog steeds aan. 'Wat?' Jimin zucht. 'We weten wie de gene is die in je huis verblijft.' Ik kijk hem verbaast aan. 'En hoezo hebben jullie niks tegen mij gezegd?' 'Nou omdat het een familielid is van je.' Ik kijk hem met grote ogen aan en bedenk wie er met een S begint in mijn familie, alleen kan ik niks bedenken. Ik sta op en loop naar de laptop toe. Ik kijk Yoongi aan, 'nou laat zien wie het is dan.' Yoongi zucht en staat op. Hij gaat zitten en opent zijn laptop. Ik kijk de jongens aan die verdrietig naar me kijken. 'Waarom kijken jullie zo verdrietig? Het is toch juist goed dat we weten wie het is?' 'Ja maar we willen gewoon niet dat je straks in huilen uitbarst.' Ik kijk Jhope verbaasd aan. 'En waarom zou ik dat doen?' Hij zucht en wil net iets zeggen als Yoongi hem voor is. 'Kijk Jill.' Ik draai me om en kijk naar de foto die op het scherm staat afgebeeld. Ik sla me hand voor me mond als ik zie wie het is. Tranen staan op het punt om naar beneden te stromen en niet meer op te houden. Alles om me heen begint te draaien. Dat kan toch niet? De naam begint niet eens met een S. Wie was het dan die op het bed lag? Tegen wie heb ik dan afscheid genomen? Ik voel dat ik word vastgepakt en ergens op wordt neergezet. Ik wijs naar de laptop en kijk Jungkook aan. Hij zucht en knik. Dan houd ik het niet meer. Ik barst in tranen uit en Jungkook slaat zijn armen om me heen. Ik verstop me gezicht in zijn shirt en houd hem goed vast.

Het is Rick?

Hey people. Dus ja Rick is degene die het bericht verstuurd had?! Wat een bitch zeg 😒 Het spijt me trouwens voor het korte hoofdstuk 😂 Er komt snel weet een nieuw aan dus heb even geduld ❤️
BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now