Chapter 31

1.4K 78 17
                                    

POV Jill

We zijn een week later en we zijn terug in Korea. Ik ben echt heel blij dat ik nu officieel bij BTS woon. Ze hebben een groot, maar dan ook een groot huis gekocht zodat we met z'n allen erin kunnen wonen. Ik heb echt een hele grote kamer gekregen, waar ik echt heel blij mee ben. (zie media) Ik ben op dit moment me bikini aan het aandoen, want geloof het of niet maar er zit een zwembad bij het huis. Ik bedoel ín het huis. Er waren nog een paar kamers over dus moest dat gevuld worden. En de jongens wouden er graag nog een zwembad, een studio en een game kamer in hebben. Dus nu hebben we dat.

Ik loop naar beneden met me handdoek en me telefoon en zie dat de jongens al in hun zwembroeken staan. En ik moet zeggen, ze zien er echt heel goed uit. Ze kijken allemaal hoe ik de trap afkom, en ik voel dat ik rood wordt. 'Kunnen jullie het zien?' Ik zet een hand in me zij en kijk ze aan. Ze knikken allemaal vol trots en ik grinnik. 'Nou gaan we zwemmen, of blijven we hier nog staan?' Ik kijk Jungkook aan die naar het zwembad loopt. Ik schud lachend me hoofd, en volg de jongen.

Ik loop het zwembad binnen en kijk met open mond naar de ruimte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop het zwembad binnen en kijk met open mond naar de ruimte. Toen ze aan het bouwen waren, zeiden de jongens dat het een verassing was voor mij. Ook al wou ik niet eens een zwembad! Ik grinnik als ik de glijbaan erbij zie staan. 'Oke, wiens idee was het om een glijbaan hierbij toe te voegen?' De jongens wijzen naar Jungkook die langzaam rood word. 'Wat, weet jehoe leuk glijbanen wel niet zijn?! En ik weet dat jullie ze ook leuk vinden dus wijs niet alleen naar mij maar ook naar jezelf!' We barsten in lachen uit en ik zie dat Jungkook met z'n ogen rolt. Ik loop naar de stoelen die bij het raam staan. Ik leg me handdoek erop en ga op me handdoek liggen. Ik sluit me ogen, en hoor dat de jongens in het water springen en aan het lachen zijn. Ik glimlach. Soms zijn het echt kleuters. Maar wel kleuters met een heel groot hart. Ik voel opeens dat ik word opgetild en over iemand zijn schouder getild wordt. Ik open me ogen, en zie dat Jimin me vast heeft. Ik vergroot me ogen, 'Jimin laat me los!' Hij grinnikt en schud zijn hoofd. Hij rent naar het water toe en springt erin. Ik gil en knijp me ogen dicht. Ik voel dat het water me omringt en dat ik word losgelaten. Ik open me ogen en ik kijk Jimin recht aan in zijn ogen. We kijken lang naar elkaar. Woah, ik had geen idee dat ik zó lang me adem kon inhouden. Als ik voel dat ik geen lucht meer krijg, zwem ik naar boven. Ik haal diep adem. Ik zie dat Jimin ook naar boven komt en adem haalt. Ik kijk rond en zie de jongens rondom de glijbaan staan. Ik kijk Jin aan die mij ook aankijkt. Hij maakt een "you go girl" gezicht en ik voel dat ik rood word en kijk snel de ander kant op. 

Ik klim uit het zwembad en ga terug op me stoel liggen. Ik wikkel de handdoek om me heen en sluit vervolgens me ogen weer. Na een tijdje voel ik dat me oogleden zwaar worden en open me ogen. Ik heb geen zin om te slapen. Ik ga rechtop zitten, en kijk naar de jongens die in het water spelen. Ze zijn heel droog aan het overgooien, maar het ziet er echt heel schattig uit. Ik pak me telefoon, en maak er stiekem een foto van. Ik kijk naar de foto en het ziet er echt heel cute uit.

Na ongeveer 3 uur in het zwembad gezeten te hebben, is het al weer half 5. We lopen met onze spullen uit de "kamer" en lopen naar onze slaapkamers. Ik loop meteen door naar mijn badkamer en zet de douche vast aan. Ik pak een simpele outfit wat bestaat uit een denim jumpsuit met een zwarte crop top. Ik pak ook nog een onderbroek en een bh, en loop dan terug naar de badkamer. Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. Ik was snel me haren en zeep me lichaam in. Ik spoel me haren uit, en was de zeep van me lichaam. Ik doe de douche uit en wikkel me in een handdoek. Ik pak nog een handdoek en droog me haren. Ik doe het setje lingerie aan en vervolgens me kleding. Ik föhn me haren en borstel het dan. Als ik klaar ben met alles loop ik de badkamer uit, pak me telefoon en loop naar beneden. 

Als ik de woonkamer inloop zie ik dat alleen Jin op de bank zit. Ik ga naast hem zitten en pak me telefoon. Ik scrol wat door instagram en kijk op snapchat. Als er niet echt iets belangrijks is, sluit ik me telefoon af en kijk naar wat Jin aan het doen is. 'Wat doe je?' Hij kijkt op van z'n telefoon. 'Ik wil een foto plaatsen op twitter, alleen ik weet niet welke leuk is.' 'Geef je telefoon is.' Hij doet wat ik zeg en geeft zijn telefoon. Ik open de camera en zorg ervoor dat de camera op Jin gericht is. 'Lach eens.' Hij glimlacht, en ik maak een foto. Ik bekijk de foto en schud dan me hoofd. 'Nog eentje, en nu dat ik je tanden kan zien.' Hij grinnikt en knikt. Hij lacht met z'n tanden bloot en ik maak een foto. Ik bekijk deze foto en glimlach. 'Deze is veel leuker.' Ik laat de foto zien en hij knikt. Ik geef zijn telefoon terug en een minuut later hoor ik dat ik een melding krijg van me telefoon. Ik grinnik als ik zie dat het van twitter is. Ik open me telefoon en like het bericht.   "우아아" staat erbij. Ik druk op vertalen en krijg "Wu Ah". Ik barst in lachen uit, en Jin kijkt me verbaasd aan. 'Wat the hell betekend Wu Ah?' Hij kijkt me nog steeds verbaast aan, en ik laat het bericht zien. Hij grinnikt en haalt z'n schouders op. Ik giechel en schud me hoofd. 

Als iedereen na een uur eindelijk beneden zit, beslissen we wat we gaan eten. 'Mij maakt het niet uit, jullie mogen kiezen.' Ik ga onderuitgezakt op de bank zitten en pak me telefoon erbij. 'We kunnen black bean noodles eten.' Ik schiet voorover en laat bijna me telefoon vallen. De jongens kijken me verbaasd aan. 'Gaan we dat eten? Alsjeblieft?' De jongens grinniken. 'Ik dacht dat het jou niet boeide wat we gingen eten?' Ik kijk Jhope aan en ga met me armen over elkaar zitten. 'Nou ik heb dat nog nooit gegeten, en ik wil dat heel graag een keer eten en jullie begonnen erover. Dus gaan we dat eten?' 'Ik vind het goed. Jullie?' Jhope en ik kijken de andere jongens aan en die knikken. Ik spring van de bank en maar een vreugdedansje. Het ziet er waarschijnlijk heel dom uit, want de jongens kijken me aan alsof ik 5 jaar ben. Ik stop met het dansje en ga op terug bank zitten, alsof er niks gebeurt is. De jongens barsten in lachen en ik voel dat ik zo rood word als een tomaat. Ik schraap me keel en open me telefoon.



HEEY! Het spijt me zoooooo erg dat jullie lang moesten wachten. Maar ik heb wel ff 1258 woorden voor jullie getypt. Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden. EN OMG IK HOOP ZO ERG DAT JIMIN EN JILL IETS WORDEN. WANT AAAA ZE ZIJN ZE CUTE. Oke ik heb wel weer genoeg gepraat voor nu. Ik ga snel beginnen met het nieuwe hoofdstuk. BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now