Chapter 12

1.4K 66 1
                                    

POV RM (voor het eerst i know)

We zijn eindelijk boven aangekomen. Volgens mij zijn alle fans gestopt met lopen, want ik hoor geen gegil meer. Ik kijk of iedereen er is. Maar ik zie Jill en Jimin niet. 'Euhm jongens, weten jullie waar Jimin en Jill zijn?' Ze halen hun schouders op. Ik loop een verdieping naar beneden, maar ik zie ze niet. Ik loop weer naar boven en druk op het lift knopje. Als die na 4 minuten nog niet opengaat geef ik het op. Ik pak me telefoon en bel Jimin. Voicemail. Ik zucht. 'Jongens gaan jullie maar alvast de kamer in, ik ga Jimin en Jill zoeken.' Ik gooi de sleutel naar Jin. Ze knikken en ik loop naar beneden.

Als ik eenmaal beneden ben, kijk ik eerst of er nog fans zijn. Gelukkig zijn ze weg want nu had ik echt geen zin om foto's te maken met ze. Ik loop naar de receptie toe en vraag of ze Jill en Jimin gezien heeft. 'Nee sorry, maar wat ik wel weet is dat er 2 mensen in de lift vast zitten op de 38ste etage.' Ik knik. 'Bedankt.' Ze knikt en gaat weer veder met wat ze aan het doen was. Ik ren naar boven en als ik op de 38ste etage aankom, zie ik dat er mensen bezig zijn met de lift. Ik loop naar de 45ste etage en loop onze kamer binnen. Als ik binnen kom, krijg ik 5 vragende blikken naar me toe gericht. 'Er zitten twee mensen vast in de lift en ik denk dat het Jill en Jimin zijn.' Jin lijkt te schrikken, terwijl de rest alleen knikken.

POV Jill

Voor mijn gevoel zitten we echt al uren vast. We hebben beide geen idee want onze telefoon waren uitgevallen. Ik zit in een hoekje van de lift, terwijl Jimin ligt. Ik voel aan de snee in mijn voorhoofd. Gelukkig is het gestopt met bloeden. Ik kijk naar Jimin die vredig ligt te slapen. Geen idee hoe hij in een lift in slaap kan vallen maar oke. Blijkbaar kan hij dat dus. Ik ga naast hem liggen en kijk naar het plafond. Opeens hoor ik een "hey" naast me. Ik kijk naast me en zie dat Jimin zich uitrekt. Ik ga weer naar het plafond kijken. 'Wat doe je?' Hij kijkt nu ook naar het plafond. 'Ik verveelde me dus ik ging maar na het plafond staren.' Hij knikt. Opeens gaat Jimin staan. 'Wat ga je doen?' Ik kijk hem vragend aan. Hij loopt naar een hoekje en wijst naar boven. Ik ga nu ook staan en kijk naar waar Jimin wijst. Dan zie ik dat hij een soort luik heeft ontdekt. Het is een soort luik die een soort onzichtbaar is dus je ziet hem niet heel goed. 'Hoe heb je hem gevonden?' 'Nou ik zag dit dingetje hangen.' Hij wijst naar een goudkleurige koord. Ik knik. 'En hoe gaat het open?' Jimin gaat op zijn tenen staan en komt net bij het koord. Hij trekt eraan en het luik gaat open. Vreemd genoeg valt er ook een heel klein trappetje uit de luik. (hij zit wel zeg maar vast aan die luik) 'Dus hoe gaan we dit doen?' Ik kijk Jimin vragend aan. 'Misschien als jij eerst gaat en kijkt hoe het eruit ziet vanaf daar.' Ik knik. Jimin helpt me op het trappetje en ik klim naar boven. Als ik de luik uit ben, zie ik dat er een kabel bovenop de lift ligt. Blijkbaar heeft iemand de kabel doorgesneden of zo. 'Euhm Jimin?' Ik zie hem in de opening van het luik verschijnen. 'Iemand heeft denk ik een kabel doorgesneden, want er is maar één kabel die de lift en ons vasthoud.' Jimin lijkt te schrikken. Hij klimt naar boven en doet de luik dicht. We kijken om ons heen om te kijken of we ergens iets kunnen vinden zodat we eruit kunnen. Als ik omhoog kijk zie ik dat bij verdieping 38 de liftdeur een stukje open staat. Ik tik Jimin aan en wijs naar de deur. 'Maar hoe moeten we daar heen?' Ik kijk om me heen. Dan schiet me een plan te binnen.

Hey mensen. Hier is weer een hoofdstuk. Ik snap niet dat ik zo lang moet na denken over een hoofdstuk en ik vind het echt heel kut. Maar er komt snel weer nieuwe I promise BYEE ❤️

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now