Chapter 32

1.3K 70 31
                                    

POV Jill

We zijn op dit moment bij een supermarkt. En in Korea is zijn winkels echt super groot. (geen idee of dat echt zo is tho) We lopen met z'n alle door de winkel heen. Sommige mensen kijken me raar aan omdat ik het enigste meisje ben bij zeven jongens. Ik slenter een beetje achter de jongens aan, want ik heb nartuurlijk geen idee waar alles staat. Opeens word ik meegetrokken door Taehyung. Ik word door de halve winkel getrokken tot we bij de snoepafdeling staan. Ik kijk Tae verbaast aan en ik zie hem met een twinkeling in zijn ogen naar het snoep kijken. Ik geef mezelf een face palm en schud me hoofd. 'Oke Jill, kies iets en ik betaal het voor je.' Ik kijk hem verbaasd aan. 'Ik hoef dit niet eens, waarom moet ik iets kiezen?' Hij haalt z'n schouders op, 'nou zodat je dat in je kamer kan houden, we moeten trouwens ook nog kleding voor je kopen en schoenen en-' Ik kap hem af, 'oke, oke ik kies al iets jeez.' Ik pak een doosje waar "pocky" op staat. Ik geef het aan Taehyung en hij houd het vast. Ik pak nog wat chocolade en geef het ook aan hem.

We lopen terug naar de andere en die kijken ons verbaasd aan als ze zien dat Tae snoep vasthoud. 'Rustig guys, dat snoep is van mij. Hij wou dat ik een "voorraad" had voor in me kamer.' De jongens grinniken en knikken. Ik kijk in het mandje en zie dat er al best veel in zit. 'Zijn we klaar?' Ik kijk Jin aan die knikt. We lopen naar de kassa en Jin rekent af. Als we naar buiten willen lopen, worden we tegengehouden door zes meisjes die schreeuwen en giechelen. Ze pakken hun telefoon en geven die aan de jongens. De jongens en ik kijken de meisjes verbaasd aan. De meisjes zeggen niks en komen naast mij staan. Dan begrijp ik het. Ik giechel en ga met de meisjes op de foto. De jongens geven de telefoons weer terug en de meisjes zwaaien naar mij. Ik glimlach en zwaai terug. 'Nou onze Jill wordt ook beroemd!' Ik grinnik en kijk Yoongi aan. Hij glimlacht en we lopen met z'n alle de winkel uit.

We zijn terug bij het huis en Jin en ik lopen meteen naar de keuken. Jin kijkt me verbaasd aan. 'Ik wil meehelpen.' Hij schud zijn hoofd. 'Niets daarvan, jij weet niet eens hoe je instant noodles moet klaar maken. Ik roep je wel als het klaar is.' Hij duwt me de keuken uit en laat me verbijsterd achter. Ik haal me schouders op en loop naar boven. Onderweg hoor ik een schreeuw van Jimins kamer. Ik ren naar zijn kamer en trap zowat de deur in.

 Ik zie Jimin op zijn bed staan en gillen. Ik kijk hem aan en hij wijst naar de grond, waar een inieminie spinnentje over de grond loopt. Ik barst in lachen uit en haal het spinnentje weg. 'Daar was je bang voor?' Hij knikt. 'Wauw, jij bent echt een kleuter Jimin.'

 Ik wil de kamer uitlopen als hij de deur dicht klapt, en gaat ervoor staan. Ik ga met me arme over elkaar staanen trek een wenkbrauw op. 'Wat zei je tegen mij?' 'Dat je een kleuter was, ik bedoel bent.' Ik ga zet een grijns op en kijk hem aan. Opeens trekt hij me op bed en gaat op me zitten. 'AAH Jimin ga van me af!' Hij schud zijn hoofd. 'Pas als je zegt dat ik geen kleuter ben.' Ik grinnik en schud me hoofd. Hij gromt en begint me te kietelen. 'JIMIN HAHA STOP HAHA IK KAN ER NIET TEGEN HAHAHA' Hij grinnikt maar stopt niet. Ik trek aan zijn arm, zodat hij voorover valt en zijn gezicht gevaarlijk dichtbij komt. Ik kijk hem aan en slik. Hij kijkt naar me lippen en dan weer terug naar me gezicht. Hij komt nog dichterbij zodat onze neuzen elkaar raken. Ik voel dat ik rood word en wil wegkijken als hij zijn lippen op die van mij drukt. Een bom van vlinders explodeert in me buik en ik open me ogen zo wijd als ik kan. Ik voel dat hij met z'n mond begint te bewegen en ik sluit me ogen. Ik ga mee in de zoen, en sla mijn armen om zijn nek. Hij likt me lippen en open me mond een stukje. Zijn tong glijd gemakkelijk in mijn mond, en hij zoekt naar mijn tong. Als hij die gevonden heeft, draait hij rondjes met de mijne. Na een tijdje trekt hij terug en kijkt me aan.  Dus dit is wat verliefdheid betekend? Het beste gevoel van de wereld?


AAA omggggg Jillmin is real mensen. EINDELIJK! Ookal vond ik het wel een kuteinde. Ik wou eigenlijk meer schrijven, alleen ik wou dat bewaren voor het volgende hoofdstuk. Dus dat ga ik ook doen. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden, en ik ga snel veder met het volgende hoofdstuk. BYEE


~Valesca


My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now