Chapter 52

1K 54 28
                                    

POV Jill

De hele autorit was het stil. De enige die praten zijn Namjoon en Jin. Logisch want hun zitten voorin. Ik luister niet echt naar het gesprek. Ik zit naast Taehyung die zijn muziek te hard heeft staan want ik hoor het. Ik tik hem aan en trek een oortje uit z'n oor. 'Wat luister je?' Hij zegt niks en geeft me een oortje.

"I met you in California

You told me you loved him in Georgia

Your heart's in the ground, frozen over

My heart's in the sky, supernova

I met you in California

You told me you loved him in Georgia

Your heart's in the ground, frozen over

My heart's in the sky, supernova."

'Welk lied is dit?' 'Supernova van Ansel Elgort.' Ik knik. De rest van de autorit luisteren we muziek, maar zijn voor de rest stil.

Zodra we thuis komen loop ik meteen naar boven. Goodnight zeggen heeft toch geen zin want ik krijg toch niks terug. Ik kleed me om en poets m'n tanden. Ik ga doe het licht uit in de kamer en kruip me bed in. Net als ik m'n ogen dicht wil doen, komt Jin binnen. Hij doet het licht aan en doet de deur dicht. 'Hey.' 'Hey.' Hij gaat op bed zitten en kijkt me aan. 'Kom kleed je aan.' Ik kijk hem verbaasd aan. 'En hoezo dat?' Hij glimlacht. 'Ze hebben Jimin gevonden.' Ik kijk hem vol ongeloof aan. Tranen vormen zich in m'n ogen en ik spring uit bed. 'Echt, m-maar hoe weet je dan?' Hij staat op. 'De politie belde ons net. Ze zeiden dat ze via een anonieme tip iets belangrijks hadden binnengekregen. Ze konden alleen niet vertellen wat, maar het blijkt dus dat Jimin met Nienke in een huisje in het bos zitten. Ze hebben geen idee hoelang ze daar blijven en als ze weggaan, waar ze dan naartoe gaan. Dus ze willen dat wij met hun meegaan naar dat huisje en samen Nienke en die Herman of zo gaan arresteren.' 'Echt? maar hoe willen ze dat gaan doen? Ik bedoel straks heeft Nienke een wapen of zo iets. Ik bedoel je weet maar nooit met haar.' Hij knikt. 'Maak je daar geen zorgen om. Ze hebben een heel plan bedacht zodat als ze een wapen heeft, we niet gewond raken.' Ik knik. 'Oke, nou wegwezen dan ga ik me snel aankleden.' Hij knikt en glimlacht, voordat hij de kamer verlaat.

Ik kan het niet geloven. We krijgen Jimin terug. En als het moet vermoord ik die bitch met m'n eigen handen. Hoe durft ze zomaar MIJN vriendje te stelen. Nou ja ex. Ik hoop dat hij me vergeeft, want ik kan denk ik gewoon niet zonder hem. Een leven zonder hem is als een vis zonder water.

Snel kleed ik me aan en loop dan naar beneden. Jin zit er al met de andere jongens. 'Oke, laten we die bitch arresteren!' Net als Jin iets wil zeggen over mijn taalgebruik, word hij afgekapt door Jungkook. 'FUCK YEAAHH!' We barsten met z'n alle in lachen uit behalve Jin. Die geeft hem een tik op zijn achterhoofd. Jungkook rolt met z'n ogen en staat dan op. 'Laten we gaan!' We knikken en lopen naar de auto toe. Ik ga voorin zitten en zodra ik de deur dicht doe, kijkt Namjoon teleurgesteld. Ik grinnik en hij doet de andere deur open. 'Sowwyy.' Hij lacht en schud zijn hoofd. 'gwiyeobda'(Cute) (sorry dat woord moest er even in. Aangezien hij dat zo vaak zegt en het damn cute is.)

Tijdens de autorit naar het politiebureau hangt er een aangename sfeer. De jongens praten over hoe cool ze het vinden dat ze meekunnen helpen, terwijl Jin nog niks gezegd heeft en zijn ogen geen een seconde van de weg vandaan heeft gehaald. 'Hey gaat het wel?' Hij knikt. 'Ik ben alleen bang dat het misgaat.' Ik leg mijn hand op z'n schouder. 'Er gaat niks mis ik beloof het je. En trouwens, daar is de politie nou eenmaal voor. Hun doen het zware werk terwijl wij er alleen voor zorgen dat Jimin in goede handen terecht komt.' Hij knikt langzaam. 'Het komt goed.' Hij glimlacht en richt zich dan weer op de weg.

We komen aan bij het politiebureau en Jin meld bij de receptie dat we er zijn. Er komt een groepje politiemannen aan gelopen met Jin die waarschijnlijk de mannen zijn die Nienke gaan arresteren. We moeten in een kamer gaan zitten waar alles wordt uitgelegd over wat wel en niet mag, en wat we wel en niet kunnen en mogen doen. Na de uitleg krijgen we alle acht een kogelvrij vest aan die de mogelijke kogels tegenhoud van Nienke of Herman.

Na een half uur is het zo ver. We lopen met de mannen mee naar een politiebusje. Ik ga helemaal achterin zitten naast Jungkook, die zowat van zijn stoel valt. 'Jungkook doe eens rustig.' Hij stopt met hyper zijn en kijk mij aan. 'Hoe kan jij niet hyper zijn? We gaan getuige zijn van een schietpartij!'  'Een mogelijke Jungkook. En als we er getuige van zijn dan piep je wel anders.' Hij rolt met z'n ogen en gaat gewoon zitten. Als het busje begint te rijden voel ik me opeens heel zenuwachtig. Wat als Jin wel gelijk heeft. Wat als het wel mis gaat?

nienke-irwin

Hey Hey. Ik ben wel zenuwachtig eigenlijk voor het volgende hoofdstuk eigenlijk omdat ik weet dat dit boek bijna voorbij is 😭 Maar gelukkig is het nu nog niet zo ver dus daar ben ik blij om. Ik kan alleen nu niet zeggen wanneer het volgende hoofdstuk online komt want ik wil graag dat het een groot hoofdstuk is. Dat kan ik jullie voor nu vertellen. BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now