Chapter 27

1.2K 72 5
                                    

POV Jimin

We zitten in het vliegtuig en ik zit naast Jill. Ik zie dat ze meteen haar oortjes in doet en haar ogen dichtdoet. Het vliegtuig stijgt op en ik voel dat mijn hand opeens word vastgepakt. Ik kijk naast me en zie dat Jill een beetje angstig naar me kijkt. Ik knijp zachtjes in haar hand en glimlach naar haar. Ik zie dat haar wangen een licht roze kleur krijgen, en ze laat snel me hand los. Ze kijkt naar het raam en ik zie dat ze haar ogen weer dichtdoet. Woah, dat was raar. Misschien was ze een beetje geschokt dat ik in haar hand kneep. Ik haal me schouders op en leg me hoofd tegen haar schouder en pak voorzichtig haar hand weer vast. Ze schrikt duidelijk van me actie maar laat me hand niet los. Ik verstrengel voorzichtig mijn vingers met de hare, en sluit me ogen.

POV Jill

O my god hij heeft zojuist zijn vingers verstrengeld met de mijne. Ik probeer rustig te ademen en in slaap te vallen. Ik denk dat ik echt gevoelens voor hem begin te krijgen. Maar dat kan niet. Ik ben 16, hij 21. Maar leeftijd maakt geen verschil. Toch? Ik denk te veel nadenk want ik niet eens door dat Jin tegen me begon te praten. 'Jill.' Ik kijk op en zie Jin met z'n ogen rollen. 'Ik zei of je ook honger heb.' Ik schud mijn hoofd. 'Nee niet echt, ik ben eerder moe.' Hij knikt. 'Dan ga je toch slapen?' 'Was ik ook van plan totdat jij tegen me begon te praten.' Hij rolt met z'n ogen, 'nou welterusten dan hé.' Ik grinnik en sluit dan me ogen.

Ik word wakker door Jimin die zachtjes aan me schouder schud. Ik open me ogen en zie dat er een vrouw staat met een dienblad met eten. 'Hallo wilt u wat te eten?' Ik rek me uit en knik. Ik krijg een bord met een salade met stukjes kip en wat water. 'Dank u wel.' Ze knikt en geeft het zelfde eten ook aan Jimin. Hij bedankt haar en ze glimlacht. Vervolgens loopt ze naar Namjoon om het zelfde te doen.

Als we ons eten op hebben, wordt er iets omgeroepen. 'Het vliegtuig land over 2 uur.' Ik knik tegen mezelf en pak me telefoon. Ik zie dat ik wat berichten heb van instagram en snapchat. Ik open ze en reageer erop en leg dan me telefoon weer weg. Ik kijk naast me en zie dat Jimin weer in slaap is gevallen. Ik doe me ogen ook maar weer dicht en probeer in slaap te vallen. Opeens begin ik heel zenuwachtig te worden. Ik ga zo mijn broer weer zien. Ik ben eigenlijk doodsbang. Ik heb zoveel vragen maar ik weet dat hij de helft niet eens kan beantwoorden. Ik open me ogen weer en besluit maar de rest van de vlucht uit het raam te kijken.

HEY PEOPLE. Dit hoofdstuk vond ik een beetje matig, maar ik hoop dat jullie hem wel leuk vonden. Ik hoop snel weer een nieuw hoofdstuk af te krijgen voor jullie. Ja dat was eigenlijk alles wat ik wou zeggen 😂 BYEE

Ps: HDVHDCSFHSB "DNA" de teaser OML ik ben echt heel benieuwd naar de video!!

My life with BTS [voltooid]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ