Chapter 30

1.3K 78 29
                                    

POV Jill

We zitten allemaal op de bank. Zwijgend. Niemand wilt of durft iets te zeggen. Namjoon is degene die de stilte verbreekt. 'Rick, vertel aan Jill wat je aan mij verteld heb.' De jongens en ik kijken Rick aan, die al de hele tijd naar beneden staart. 'Nou? Zeg op.' Ik ga met m'n armen over elkaar zitten en kijk hem aan. Hij heft zijn hoofd op en als hij ziet dat ik hem aankijk, kijkt hij weer weg. Ik rol met m'n ogen en zucht. En eindelijk begint hij met praten. 'Nou euhm zoals jullie weten was er een ongeluk gebeurt met ons. Alleen ben ik de enige die heeft overleeft.' Na dat gehoord te hebben, moet ik moeite doen om niet te huilen. 'Waarom heb je gelogen?' Hij kijkt me aan, en ik zie verdriet in zijn ogen. Het kan mij alleen vrij weinig schelen. 'Omdat i-ik, ik weet het niet. Ik had gewoon aandacht tekort denk ik.' Ik voel de woede in mij opkomen en ik moet me best om hem niet te slaan. Jimin had dus toch gelijk. Hij deed het alleen maar voor aandacht. Wat een klootzak. 'Dat is je antwoord Rick?' Ik ga staan en loop naar hem toe. 

'Is dat je enige antwoord?! 

Je wou aandacht? 

Is dat het enige wat je wou?! 

Weet je wel niet hoeveel ik gehuild heb?! 

Heb je, je überhaupt gerealiseerd hoe het af zou lopen voor mij?!' 

Het enigste wat hij doet is mij aankijken. Tranen stromen langs onze wangen. 'I-ik, het spijt me Jill.' Ik schud mijn hoofd. 'Dat is niet genoeg Rick. Je hebt mij gebroken en ik snap niet dat je kan zeggen dat je niet weet wat je gedaan heb, ook al weet je verdomde goed wat je gedaan heb. En als je daar geen reden voor op kan bedenken dan hoef ik geen familie meer te zijn van jou.' Zijn ogen worden groot en hij staat op. Hij pakt me arm vast en ik kijk hem boos aan. 'Nee Jill alsjeblieft, ik kan het goed maken. Ik wil niet alleen zijn.' Ik ruk me los en loop naar de tussendeur. 'Ten eerste was je voor twee weken alleen, ten tweede heb je mij gebroken en ten derde, jij hebt het bericht over Lisa gestuurd. Dus ik denk niet dat je het goed kan maken Rick.' Hij begint nog meer te huilen en ik zucht. Ik loop naar de gang en doe de tussendeur achter me dicht. Ik ga op de grond zitten en begin hard, maar dan ook hard te huilen. Het kan me niet schelen of een van de jongens mij hoort. 

Na drie minuten gehuild te hebben, loop ik naar boven. Ik pak me andere koffers en me schooltas. Ik prop al me kleding en make-up in me koffers, en me laptop doe ik in me schooltas. Als ik klaar ben loop ik snel nog even naar de kamer van mama en papa. Ik loop naar de salontafel en trek een lade open. Ik zie mama's sieradendoosje en doe hem open. Er zitten armbanden in en ringen. Ik kiep het doosje leeg en zie een gouden ketting eruit vallen. Het heeft een klein hartje die je open kan maken. Ik maak hem open en zie een foto van papa en mama samen. Ik glimlach en veeg de tranen weg die weer naar beneden zijn gelopen. Ik doe hem om en leg de sieraden netjes weer in het doosje en leg het doosje weg. Ik loop terug naar me eigen kamer en pak me spullen. 

Als ik beneden kom, zie ik dat Namjoon met Rick aan het praten. De andere jongens zijn met elkaar aan het praten. Ik denk over wat er net gebeurt is. Ik zie dat Jimin mijn kant opkijkt en hij staat op. Hij loopt naar me toe en kijkt me verbaast aan als hij me koffers ziet. 'Wat ga je doen?' Ik zeg niks en loop naar buiten. Blijkbaar staat de chauffeur er nog. Ik doe de spullen in de achterbak en draai me om naar een verbaasde Jimin. 'Je zei toch dat ik bij jullie kon wonen?' Hij knikt. 'Nou en dat is precies wat ik nu ga doen.' Zijn verbaasde gezicht verandert in een klap in een vrolijke. Hij kust me wang en trekt me in een knuffel. Ik voel dat ik rood aanloopt en als hij me loslaat ziet hij het ook. Hij grinnikt en ik glimlach. Is er toch nog iets goeds aan deze dag.



AAAA omgggg ik ship hun zo erg he. En Rick jij verdient het echt niet om nog samen met Jill te wonen. O HELL NO. Ik ben echt blij dat Jill bij BTS kan wonen. En ugh wat zou ik dat graag zelf willen. Maarja we kunnen niet alles in de wereld krijgen. Helaas.. Maar ik kom snel weer met een nieuw hoofdstuk. BYEE

Ps: weten jullie maybe een leuke shipnaam voor Jill en Jimin? Want ik weet er geen.

~valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now