Chapter 14

1.5K 79 6
                                    

POV RM

We lopen naar de 38ste verdieping als Jk opeens schreeuwt. We stoppen met lopen en kijken Kookie aan. Hij wijst naar de liftdeuren waar iemand staat met zijn rug naar ons toe. Jhope schreeuwt naar de jongen. De jongen draait zich om. O my god het is Jimin! We rennen naar hem toe. 'Waar is Jill?' We kijken Jimin aan. Hij wijst naar de lift. We kijken in de liftschacht en zien Jill hangen aan een kabel. Ze heeft tranen in haar ogen en klamt zich goed vast aan de kabel. Ze kijkt angstig naar boven en als ze ons ziet, lopen de eerste paar tranen als langs haar gezicht. 'Help.' Dat is het enige wat ze kan uitbrengen. Jungkook gaat op zijn buik liggen en probeert Jill te helpen. Hij zegt iets in zijn eigen taal en Jill kijkt naar mij. 'Hij zegt dat je ons moet vertrouwen en dat we gaan helpen.' Ze knikt.  Jhope gaat naast Jungkook liggen en strekt ook zijn hand uit naar Jill. Als ik opeens gesnik hoor, kijk ik wat er gebeurt. Ik zie Jill huilen en ze ziet er heel bang uit. Ze kijkt me aan en de tranen glijden langs haar gezicht. 'Ik durf niet, anders val ik.' Ik zucht. 'Jill me moet ons vertrouwen, je valt niet.' Ze schud haar hoofd. Tae gaat nu ook naast Kookie liggen. 'Kijk Jill wij helpen je, je hoeft niet bang te zijn. Wij zijn hier.' Ze kijkt Tae aan die haar een glimlach geeft. Ze glimlacht licht terug en knikt dan. Ze laat een hand los en probeert de hand van V te pakken. Tae gaat nog mee de liftschacht in, en komt dan net bij haar hand. Hij trekt haar omhoog met behulp van Kookie en Jhope. Als ze uit de liftschacht komt, knuffelt ze V.

We zijn weer terug bij onze kamer en we zitten op dit moment allemaal bij elkaar. Jill staart voor zich uit en de jongens zijn aan het praten. Ik ga naast Jill zitten. Ze kijkt op en glimlacht als ze mij ziet. 'Hey, gaat het een beetje?' Ze knikt. 'Euhm als er iets is je weet ons te vinden.' Ze glimlacht. 'Weet ik.' Ik knik en ga weer bij de andere zitten. 'Dus gaan we haar nog vertellen waar we zijn of niet?' Ik kijk de jongens vragend aan. Jhope knikt. 'Maar niet nu. Laten we het morgen zeggen als we bij de dierentuin zijn.' De jongens knikken, en ik loop weer naar Jill toe, die nu op haar mobiel zit. Ik tik haar aan en ze kijkt op van haar telefoon. Ik ga weer naast haar zitten. 'We morgen iets leuks doen.' Ze knikt. 'Gaat het wel? Je kijkt zo sad.' Ze knikt. 'Het gaat echt.' Ik knik. 'Oke. Misschien is het handig als je bij Jimin, Tae en Jungkook gaat slapen.' 'Oke is goed.' Ik knik 'Als er iets is, je weet mij en de anderen te vinden.' Ze knikt. Ik sta op en geef haar een kus op haar kruin. 'Welterusten Jill.' Ze glimlacht. Ik loop naar de andere toe en zeg dat ze dat Jill bij Kookie, Jimin en Tae gaat slapen. Ik loop met Jhope, Jin en Suga naar onze kamer toe en zeg de andere welterusten.


POV Jill

Als Rm, Suga, Jin en Jhope de kamer uit zijn, ga ik bij de anderen jongens zitten. Ze zijn aan het praten en ze proberen zo goed mogelijk Engels te praten en het is zo schattig dat ik moet lachen. Ze stoppen met praten en kijken mij aan. 'Sorry hoor jongens maar jullie hoeven echt niet voor mij in het Engels gaan praten.' Ze grinniken. Ik sta op en loop naar mijn koffer toe. Gelukkig had de bodyguard onze koffers al naar onze kamers gebracht. Ik pak me pyjama en me tandenborstel uit me koffer en loop naar de badkamer toe. Als ik klaar ben met tandenpoetsen trek ik me pyjama aan, en loop weer terug naar de jongens. Ik ga zitten op een stoel en kijk de kamer rond. 'Euhm jongens?' Ze stoppen met praten en kijken me vragend aan. 'Er staan maar 3 bedden en we zijn met z'n vieren.' Ze kijken nu ook de kamer rond en zien het ook. 'Dan moet 1 van ons bij iemand anders gaan liggen.' Ik kijk Jungkook aan en knik. 'En gaat dan bij wie?' Ik kijk de jongens aan die naar elkaar kijken en dan naar mij. Ik rol met me ogen. 'Oke niemand praat dus ik ga wel bij Jimin, dan kunnen jullie in een eigen bed slapen oke?' De jongens knikken langzaam. Ik kijk op de klok en zie dat het al half 1 's nachts is. 'Jongens laten we gaan slapen, want Rm zei dat we morgen iets zouden gaan doen.' Ze knikken en we gaan liggen in onze bedden. Ik ga met me rug tegen Jimin aan liggen. Hij doet het licht uit we zeggen allemaal tegelijk welterusten. We grinniken en dan is het stil. Ik voel Jimin's arm om me heen en een kus op me achterhoofd. 'Welterusten Jill.' Ik glimlach. 'Welterusten Jimin.' Hij trekt me dicht naar zich toe en ik wacht totdat ik hoor dat hij regelmatig ademt. Ik glimlach en doe me ogen dicht. Niet veel later wordt ik in me slaap getrokken met Jimin naast me.


Oke mensen hier is een hoofdstuk voor jullie. Sorry dat het steeds zo lang moet duren maar ik heb steeds geen inspiratie voor een nieuw hoofdstuk. Maar ik ga me best doen. Ik hoop trouwens nog wel dat jullie dit boek nog leuk vinden. BYEE

~valesca

My life with BTS [voltooid]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن