Chapter 49

1.1K 45 15
                                    

POV Jimin

We zitten al meer dan een uur in de auto en ik heb geen idee waar we heen gaan. Het enige wat ik weet is dat we in de middle of nowhere rijden. M'n handen zitten vastgebonden en er zit tape op mijn mond. De man rijd en Nienke zit naast hem. Soms kijkt ze achter zich naar mij. Ik kijk het raam uit en zie dat we in een bos rijden. Na een kwartier naar bomen gekeken te hebben, zie ik licht in de verte. Ik neem aan een huisje waar we zo waarschijnlijk stoppen.

En gelijk had ik. De auto stopt en de man stapt uit en sleurt me de auto uit naar het huisje waar Nienke al heen was gelopen. Het is een klein huisje waar hoogstens acht mensen in kunnen.

Hij sleurt me mee naar binnen en we komen aan in een veel te kleine hal waar die man nog niet eens in kan. Gosh ik moet hem een naam geven. Hij duwt me een trap op die naar boven leid.

Zodra we boven komen word ik in een kamer gegooid waar een bed, een kapotte kast staat en een lamp die aan een draadje hangt. Ik beland op de grond en kreun van de pijn. De man grijnst alleen maar en loop weg. Ik hoor dat hij de deur op slot draait en dat hij van de trap af loopt. Fijn nu zit ik hier in een veel te koude kamer met te weinig licht en vastgebonden.

POV Jill

We zitten momenteel in de woonkamer. Iedereen staart naar het scherm van hun telefoon terwijl ik naar buiten staar. Ik snap het niet. Hoe heeft Nienke ons gevonden? Hoe heeft ze dit mij kunnen aandoen? Ik zucht en sta op van m'n stoel. 'Ik ga naar bed goodnight.' Ik hoor een zachte "Hmm" van Jin, de rest reageert niet. Ik rol mijn ogen en loop naar boven naar mijn kamer.

Als ik boven aankom loop ik langs de kamer van Jimin. Ik kijk naar beneden en veeg een traan weg. Ik loop naar m'n badkamer en trek mijn pyjama aan. Ik poets m'n tanden en loop terug naar mijn kamer waar ik m'n telefoon pak en een kussen die op het bed ligt. Ik loop de kamer uit en loop naar Jimin's kamer. Als ik de kamer wil binnenlopen hoor ik Taehyung achter me praten. 'Hey wat ga je doen?' Ik draai me om zodat ik hem aan kan kijken. 'Ik euhm ik ga in Jimin's kamer slapen.' Hij knikt. 'Goodnight.' Ik glimlach. 'Goodnight.' Hij loopt naar zijn eigen kamer wat naast die van Jimin is. Ik zucht en stap zijn kamer binnen. Ik ga in z'n bed liggen en staar naar het plafond, maar mijn zicht wordt al snel wazig door de vele tranen die langs mijn gezicht stromen. Hoe kon ik dan ook zo stom zijn om weg te gaan bij hun? Om weg te gaan bij hem? Ik ben ook zo'n idioot! Ik schreeuw, nee gil al mijn woede uit.

Taehyung komt de kamer binnengerend en springt het bed op en knuffelt me. 'Het is oke Jill ze vinden hem wel ik beloof het je.' De tranen stoppen niet met stromen en woorden kan ik niet uitspreken. 'M-maar ma-maar w-wah-wat als hij nie-niet te-terugh komt?' Hij zucht. 'Ze vinden hem wel. Echt. Dat doen ze nou eenmaal, mensen vinden.' Ik knik. Door het huilen voel ik me moe. Ik sluit m'n ogen en ik voel dat Taehyung mij neerlegt op het bed. Hij geeft een kus op mijn hoofd en ik hoor hem dan nog net de kamer uitlopen voordat ik in diepe slaap val op het bed van mijn vriendje.

nienke-irwin

Dus euhm, sorry voor het lange wachten. Ik was het een beetje vergeten 😅

Maar dit keer beloof ik dat het volgende hoofdstuk in minder  dan een week erop staat.

En helaas zijn wel al bijna aan het einde van het boek..
MAAR NU NOG NIET THO
maar ja dat wou ik even kwijt BYEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now