Chapter 22

1.4K 75 12
                                    

POV Jungkook

'Jongens ik ga naar bed, komen jullie of niet?' Het is 12 uur en ik ben al best moe geworden. 'Ja we komen.' Jimin en Taehyung staan op en lopen achter mij aan naar de kamer. Ik wil de deur open doen, als ik Jill hoor praten. Het lijkt alsof ze aan het huilen is. Ik draai me om en gebaar naar de jongens dat ze stil moeten zijn. Ze knikken, en ik doe voorzichtig de deur open. Jill zit bij het raam en ze praat tegen iemand. Het is Nederlands, dus wij kunnen enkel kijken naar wat ze aan het doen is. Jimin loopt langzaam naar haar toe, maar stopt als Jill harder begint te huilen. Ik loop naar haar toe en leg mijn handen op haar schouders. Taehyung en Jimin doen het zelfde. Ze draait zich om, en droogt haar tranen als ze ons ziet. Ze blaast het kaarsje uit. 'Hey.' 'Hey.' Ze staat op. 'Het gaat wel.' We knikken en lopen naar de badkamer. Ik hoor Jill achter me grinniken en ik glimlach. Jimin doet de deur op slot en gaat op de bad rand zitten. 'Ze is niet oke.' Tae en ik knikken. 'Maar wat is er dan waardoor ze aan het huilen was?' Ik haal me schouders op en zucht. 'Daar komen we maar op 1 manier achter.' Jimin en ik kijken V verbaasd aan. Hij loopt de badkamer uit en komt even later terug met Jill's telefoon. 'Hyung we kunnen niet zomaar door haar telefoon kijken, en trouwens we weten haar code niet eens.' Ik knik en wil de telefoon uit zijn handen pakken, als het scherm oplicht. Ik staar naar de telefoon. 'wat staat er?'  Ik pak de telefoon en laat het zien aan de andere jongens.  Ze staren met grote ogen naar het scherm. 'Het is Liza's verjaardag?' Ik knik en geef de telefoon weer terug aan Taehyung. 'Dat was dus de reden dat ze het kaarsje had, en aan het praten was.' Jimin en V knikken. 'Wat moeten we nu doen?' Ik haal me schouders op. 'Ik denk dat het handiger is als we morgen met haar gaan praten. Als ze dat tenminste wilt.' De jongens knikken en we lopen de badkamer uit. Taehyung legt de telefoon weer terug en we trekken onze pyjama aan. We gaan in onze bedden liggen en zeggen elkaar welterusten.


POV Jill

De volgende ochtend word ik wakker met hoofdpijn. Blijkbaar heb ik mezelf in slaap gehuild. Ik loop naar de badkamer en schrik me dood als ik mezelf zie in de spiegel. Ik heb rode ogen van het huilen en er lopen opgedroogde traansporen langs mijn wangen. En me haar lijkt net een vogelnest. Ik zucht en was me gezicht.  Ik poets snel me tanden en loop dan de badkamer uit om me kleding te pakken. Dan merk ik dat de jongens niet in kamer zijn. Ik haal me schouders op en pak me kleding (zie media). Ik loop terug naar de badkamer en kleed me snel aan en loop dan weer de badkamer uit.

Ik loop naar de andere kamer toe. Misschien zijn ze daar. *klop *klop 'jongens ik ben het doe even open please.' Na een paar seconden hoor ik dat het slot word opengedraaid en de deur geopend word. Namjoon kijkt me met medelijden aan. 'Gaat het, ik hoorde van Jungkook wat er met je is en-' 'het gaat vertrouw me.' Hij knikt en laat me in. Ik loop naar binnen en zie de jongens kijken naar me met een verdrietig gezicht. 'Jongens het gaat alsjeblieft maak het niet moeilijker dan dat het is, ik wil er gewoon niet aan denken.' De jongens knikken langzaam en ik zucht. Ik loop naar de keuken en trek de koelkast open. Leeg. 'Jin de koelkast is leeg.' Jij komt naar me toe gelopen en kijkt ik de koelkast. 'Dat word eten kopen.' Ik knik. 'Ik ga wel mee ik heb toch niks te doen.' Hij knikt en staat op. 'Jongens wij zijn naar de winkel wilt er iemand mee?' Jimin springt letterlijk van zijn stoel en steek zijn vinger op alsof hij het antwoord van een vraag weet. Ik grinnik en we lopen met z'n drieën de kamer uit.

'Nee ik wil die!' We zijn naar de winkel gegaan die het dichtstbij het hotel was. We staan op dit moment bij de snoepafdeling en Jimin wil per se de chocolade reep met marshmallow alleen Jin wil degene met witte chocolade. Dus nu staan we al 10 minuten bij de chocolade. 'Guys neem ze gewoon allebei zo moeilijk is het niet.' ze kijken me aan en knikken tegelijk. Ik rol met m'n ogen en loop veder met het karretje waar nu alleen de chocolade in ligt.

Na een uur zijn we eindelijk klaar met boodschappen. We lopen terug naar het hotel en we stappen de lift in. Als de liftdeuren opengaan, stappen we uit en lopen naar de juiste kamer. Jin doet de deur open en we schrikken ons dood als we binnenkomen. Overal ligt water, er liggen kapotte glazen en uit de badkamer loopt badschuim de kamer binnen. De jongens zitten drijfnat op de vloer. Zelfs Yoongi! 'Jongens what the hell is hier gebeurt!' Jin laat de tassen los en al het eten valt op de grond. Hij is boos. Maar dan ook echt heel boos. Hij stapt op Namjoon af en pakt hem bij zijn arm om hem omhoog te duwen. 'Euhm, nou we verveelde ons en toen liep Jungkook naar de keuken en pakte een glas water die hij over Suga heen gooide en die werd boos en pakte ook een glas water en probeerde die op Jungkook te gooien alleen het glas viel uit zijn handen dus dat ligt nu daar op de grond.' Hij kijkt beschamend naar beneden. 'En de schuim dat uit de badkamer komt stromen?' Ik wijs naar de badkamerdeur. 'Oh dat ja euhm Taehyung die wou gaan douchen alleen jhope en ik waren een beetje melig dus wij zijn de badkamer in gerend en hebben het bad aangedaan. Alleen om hem vol te laten lopen, maar Hobi wou er een beetje schuim bijdoen alleen de fles viel in het bad en hij had de dop er al af gedaan, daarom is er nu zoveel schuim.' Ik knik. 'En jullie denken niet, ja Jin Jimin en Jill komen er zo weer aan misschien moeten we het even opruimen?!' Jin kijkt de jongens aan die allemaal zitten te frunniken aan hun shirt. 'Jullie zijn echt ongelofelijk!' Ik zie Jimin bukken om het eten bij elkaar te rapen en ik help hem. Ik hoor Jin achter mij praten. 'Jungkook en Suga jullie ruimen de kapotte glazen en het water op en Taehyung, Namjoon en Hobi ruimen de badkamer op! Zonder ook maar enkel een word te zeggen is dat begrepen?!' Ik hoor ze allemaal ja zeggen. Jin komt naar ons toe gelopen om ons te helpen. 'Zouden jullie mij dan willen helpen met het eten?' We knikken. 'Deze jongens zijn echt niet te geloven.' Ik grinnik. 'Ach ik weet zeker dat jij ook niet de liefste bent hoor.' Jin zet zijn handen ik zijn zij. 'Pardon? Ik ben hier de oudste natuurlijk ben ik hier de liefste ik bedoel iemand moet toch op hun letten?' Jimin en ik barsten in lachen uit. 'Uhu als jij het zegt.'

HALLOOOOO!! Het spijt me echt dat jullie zoooooo lang moesten wachten voor een nieuw hoofdstuk maar dat kwam omdat ik niet echt goede WiFi had en ik had niet veel inspiratie daarom moesten jullie wat langer wachten. Maar ik heb er wel voor gezorgd dat ie wat langer is dan normaal.

Ik hoop trouwens wel dat jullie dit boek nog leuk vinden 😅

BYEEE

~Valesca

My life with BTS [voltooid]Where stories live. Discover now