hoofdstuk 2

3.1K 85 0
                                    

~Edited 20-11-2018~

Voor mijn ogen, precies tussen de laatste twee villa's in, zijn twee auto's gestopt. Het rechterportier van de bestuurder zwaait open en een donkergeklede man stapt uit de auto. Ook uit het andere voertuig komt een man. Deze stapt dreigend, voor zo ver ik kan zien, op de ander af.

Ze hebben beide geen oog voor de omgeving. Ik sluip dicht langs de donkere bosrand, totdat ik op drie meter afstand van de auto's ben. De spanning is voelbaar. Mijn brein vertelt me om door te lopen maar mijn voeten blijven koppig staan. En dat.. dat had ik niet moeten doen...

Mijn adem stokt in mijn keel als de dreigende man een pistool uit zijn jasje trekt. Ik had het al gevoeld toen ik de auto's zag stoppen. Foute boel.
Ineens lijkt alles sneller te gaan. Nog twee mannen komen uit de auto en nemen net zo'n intimiderende houding aan als hun handlanger. Wat gaat hier gebeuren?! Ik houd mijn hart vast.

De donkergeklede man wordt door de twee laatste mannen vast gepakt. Ik kan hun gezichten niet zien doordat ze gemaskerd zijn. 
'Waar is het geld? Ik moet het nù hebben', gromt de boss. (Ik ga er tenminste vanuit dat hij de leider is.)
'Darkman' beeft als een rietje. 'Welk geld?' Probeert hij nog, maar ik hoor zijn stem trillen.
De leider lacht sarcastisch. Ik huiver om zijn sinistere lach. 'Niet stoned, niet high, niet dronken? Je weet heel goed waar ik het over heb. Coke, bro.'
Met dat geeft hij een verschrikkelijk harde klap tegen de neus van 'Darkman'. Maar het is niet 'Darkman' die gilt. Nee dàt ben ik.

GekidnaptOù les histoires vivent. Découvrez maintenant