-6 J'nin Elektro Şoku

731 55 9
                                    

                      Harley'in Ağzından

      Gözümü açtığımda, beni havada tutan kaslı kolları hissettim. Dokunuşlarından hissedebiliyordum, Joker'di bu! O eminim.. Kafamı ona doğru çevirdimğimde uyandığımı henüz fark etmemişti. Kocaman bir evin içine sokuyordu beni. 

Sonrasında ise yavaş yavaş merdivenleri çıkmaya başladı. Bir kapıdan içeri girdiğimizde beni yavaşça yatağa bıraktı. Evet! İşte onun yatağıydı bu, onun kokusuyla doluydu her zerresi yatağın. Gözlerimin açık olduğunu fark etti. 

''Saat çok geç, uyumaya çalış. Yarın seni zor şeyler bekliyor olacak..'' dedi. Elleri saçlarımda biraz oyalandıktan sonra odadan çıktı. Zor şeyler mi? İçime biraz korku tohumu ekmişti. Birazcıkta merak duygusu.. Pek düşünmemeye çalıştım. Onun kokusuyla gözlerimi örttüm.

                  SABAH

        Ufak bir dürtülmeyle uyandım. Bu Joker'in adamlarıydı herhalde. ''Kalkın, Mr.J sizi bekliyor.'' dediğinde heyecanlanmıştım. Hızla yataktan kalktım ve adamları takip ettim. Bodrum kat gibi bir yere geldiğimizde bir kapı açıldı. 

Dişçi koltuğu vardı içerde, birde ışık. Sonrasında ise bir sürü değişik eşya.. Korkmuştum, hemde çok. Beni zorla koltuğa yatırmaya çalıştılar. ''Bırakın beni!'' diye bağırdım. Onlardan kurtulamıyordum, en sonunda beni dişçi koltuğuna yatırıp bağladılar. 

İçeri yeşil kralım girince sevinmiştim. Beni kurtaracağını düşünürken, elindeki elektro şok aletini görünce sevincim kursağımda kalmıştı ve yanıldığımı anlamıştım. Bana doğru yavaş adımlarla geliyordu. Elindekinin korkusuyla titrerken, üstü olmadığı için ortaya çıkmış kaslarını görünce dikkatim dağılıyordu. 

''Bakın burada kimler varmış..'' dedi alayla. Neredeyse yanıma ulaşmıştı. ''Doktor Harleen Quinzell'' dedi fısıldayarak. Artık başımda dikiliyordu. Korkudan titriyordum ve o kadar gergindim ki anlatamam.. 

''Sana yardım ettim, istediğini yaptım.'' diyebildim sadece. İlk önce alaycı bir kahkaha attı sözlerimle, sanki hiçbir anlamı yokmuş gibi.. Belki de hiçbir anlamı yoktu onun gözünde.. Beni sadece kullanmıştı?

''Bana yardım mı ettin?'' dedi alaycı bir şekilde. Ben bu haldeyken, bu kadar alaycı davranması beni içten içe kırıyordu aslında. Onu çok seviyordum çünkü.. Bana zarar vermesi önemli değildi, ama beni sevmemesi beni öldürür! ''Beynimdeki herşeyi silerek, beni karanlığın içinde bıraktın!'' diye bağırdı elini dişçi koltuğuna vurarak. 

Sonrasında ise önüne gelen birkaç saç tutamını eli ile geriye yatırdı. Az sonra beni canımdan edecek bu adamı hala o kadar seviyor ve karizmatik buluyordum ki. Kendimden tiksinmiştim bir süreliğine. ''Napacaksın? Beni öldürecek misin Mr.J?'' dedim.

Bu sorumun cevabını aslında çok merak ediyordum. Beni gerçekten öldürecek miydi? Ölümden korkmuyordum, ancak ben onu bu kadar çok severken.. Niye? Bunları düşünürken, gözlerimi onun gözlerine dikmiştim. ''Yo, seni öldürmeyeceğim.'' dedi. Napacaktı bana? ''Sadece canını çok yakacağım. Hemde gerçekten çok.'' dedi gülerek. 

Canımı zaten beni sevmeyerek yakmıştı, farkında değildi sadece. Kendimden emin bir şekilde ''Dayanabilirim.'' dedim. Sonrasında ise ağzıma bir kemer geçirdi. Ve elindeki elektro şok aletlerini şakaklarıma dayadı. Beynimin içinden elektrik geçiyordu resmen. Titriyordum. Ama kendimi bırakmayacaktım. Tırnaklarım avuç içlerimi yara etmişti, hatta kanadığına emindim. 

Yaklaşık üç dakika böyle acı içinde geçti. Artık gücüm tükenmek üzereydi ki, aleti şakaklarımdan çekti. O tarifi imkansız acı bir anda geçip gitmişti. Göz kapaklarım kapanıyordu, ama izin vermedim. Bana baktı ve kahkaha attı. İçeride sadece ikimiz vardık. Ağzımdaki kemeri çıkardı, ipleri çözdükten sonra beni kucağına aldı. 

Az önce beni bu hale getiren kişi, şimdi beni kucağına alıyordu. Çok yorgundum artık sorgulamadan pes ettim ve göz kapaklarımı kapattım..

                      Joker'in Ağzından

       Bu şoka bu kadar güçlü dayandığına şaşırmıştım. Kucağımda, artık dayanamayıp bırakınca kendini, ufak bir tebessüm ettim. Bu elektro şok sadece benim hastanede kaldığım zamanların bir ödeşmesiydi. Onu yarın ölüme terk edecektim.. Hatta çok güzel planlarım vardı. İçimdeki şu aşk denen şey daha fazla kabarmadan onu silecektim! 

Onu yatağa yatırdıktan sonra üstünü örttüm. Sonra ellerim onun saçlarına gidecekken, ellerimi çektim. Sonrada odadan çıktım.. 

Psychopath+Angel (JARLEY)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ