-39 Acı

323 20 777
                                    

            Harley'in Ağzından

       Gözlerimi açtığımda gördüğüm yer hiç yabancı değildi... Joker'in odasında ve hatta onun yatağındaydım. Bunun nasıl olduğunu anlamazken aklım çok karışmıştı. Hızla yan tarafa döndüm. Joker yanımda uyuyordu... Her şey bir rüya hatta kabus muydu? Ben komaya mı girmiştim yada? Ellerimi dağınık olan saçlarımın arasından geçirdim ve olanları düşünmeye başladım. En son... en son Jerome'un yanındaydım, onunla uyuyordum.

Buraya nasıl geldiğimle ilgili hiçbir fikrim yoktu ama ben gitmek istiyordum. Eğer Bay J. uyanırsa işimi çok zorlaştırırdı. Bunu bildiğim için oldukça yavaş ve sessiz hareketlerle yataktan kalkıp kapıya yöneldim. Kapalı olan kapının kulbunu tutmuş ve aşağıya indirmiştim ama beklediğimin aksine kapı açılmamıştı...

Cama yöneldim bu kez de. Bu evin yüksek olduğunu unutmamıştım ama camdan inmek için şansımı zorlayacaktım. Usulca camı açtım ve kenara oturup bacaklarımı aşağıya doğru sarkıttım. Fazla yüksekti ve eğer atlarsam Joker'in adamlarından kaçamazdım çünkü bu en iyi ihtimalle ayak bileğimin kırılmasına sebep olurdu. Derin bir nefes alarak sağıma ve soluma bakmıştım. Tutunacak hiçbir şey yoktu... Başka şansım olmadığını anladığımda atlamaya karar vermiştim ve oyalanmayacaktım. Tam atlayacağım sırada beni belimden yakalayıp içeri çeken kişiye döndüm, Joker'e.

"Bu hareketinden, yanımda kalmaktansa kendini öldürmeyi tercih ettiğini mi anlamalıyım?" demişti kısık sesiyle. Oldukça yakın duruyor ve benim de uzaklaşmama izin vermiyordu. "Jerome'a ne yaptın?" diye sormuştum. Evet, beni onun yanından alırken ona bir şey yapmış olmasından endişeliydim çünkü Joker'e hiç güvenmiyordum. Zedelenmiş egosu yüzünden Jerome'a her şeyi yapmış olabilirdi.

Göz devirmesinin ardından beni havada tutmayı kesip ayaklarımın yere değmesini sağlamış ve zaman kaybetmeden camı kapatmıştı. Cevap vermiyor olmasından iyice korkuyordum. "Sana bir şey sordum." demiştim sertçe. Bana yapabileceklerinden korkmuyordum artık. Ona eski duygularım olmadığına göre canımı eskisi gibi de yakamazdı.

Gözleri gözlerimi bulduğunda hala anlam veremediğim bir tuhaflık vardı bakışlarında, bana bir başka bakıyordu. Evet, Bay J. çok iyi bir oyuncuydu ama ben eskisi gibi saf bir kız değildim. Bakışlarımı ondan çektiğimde eliyle çenemi tutmuş ve başımı kendisine çevirip yüzüme yaklaşmak üzere biraz eğilmişti aramızdaki boy farkı yüzünden. O bu kadar yakınken kokusunu soluyordum yine. Onun kokusu daha başkaydı benim için... Jerome'un kokusu kadar tarif edilemez bir koku değildi belki ama benim hayatım boyunca huzur bulmayı başardığım ilk koku Joker'in kokusuydu.

"Özlemedin mi beni?" diye sormuştu sakince. Normalde çoktan canımı yakmaya başlamış olması gerekirdi ama bu kez bunu yapmıyordu. Aksine oldukça sakindi ama onun sakinliğine de güven olmazdı... her an bir volkan gibi patlayabilir ve çevredeki her şeyi saçtığı lavlarıyla yakıp kül edebilirdi.

Sorduğu sorunun derin bir cevabı vardı. Aramızdaki dar mesafeye aldırış etmeden onun gözlerine dikmiştim gözlerimi. "Başlarda evet... çok özledim ama sonra geçti. Benim aşkım da sandığın gibi sonsuz değilm-", sözümü kesen dudağıma bastırdığı parmağı olmuştu. "Bunu sakın söyleme, Harley." dediğinde anlamadığımı belli edercesine kaşlarımı çatmış ve gözlerine bakmaya devam etmiştim. "Aşkının bitmeyeceğine ikna olduğum tek kişisin ve bunu bozma. İnancımı yitirmeme sebep olma." demişti. Utanmadan bunu söyleyebilmişti!

Anlık gelen hırsla onu göğsüne sertçe vurarak itmiştim. Normalde milim oynamazdı ama bu kez onu boşluğunda yakalamış olmalıydım ki gerilemesine sebep olmuştum. "Bunu benden isteme hakkına sahip değilsin!" diye bağırmaya başlamıştım ama bu daha çok başıydı. Gözlerime sakince bakmaya devam etmesi benim öfkemi dindirmeyecekti. "Sen benim tüm inançlarımı aldın elimden! Seninle tanıştığım ilk günden beri bana ait hiçbir şey kalmadı! Başta kalbim olmak üzere her şeyimi sana verdim ve sahip olmadığım halde benden istediğin şeyleri de! İstediğin ne varsa senin olmasını sağladım! Sen her şeye sahip ol ve ben de sana sahip olayım istiyordum çünkü!" diye bağırmaya devam etmiştim.

Psychopath+Angel (JARLEY)Kde žijí příběhy. Začni objevovat