-15 Şimdilik

428 30 23
                                    

Harley'in Ağzından

Eşyalarımı misafir odasına taşımıştım. Saat 00.00 olmuştu ve ben yaklaşık yarım saattir odada bir başıma oturuyordum, sıkılsam bile çıkmıyordum. Zaten yemek falan da yememiştim ve yavaş yavaş karnım acıkıyordu. Onun kadını olmak isterken, çırağı olduğuma hala inanamıyorum!

Kapım tıklanmadan içeri Joker'in adamlarından biri girdi. ''Yarın sabah erkenden Mr.J ile bir işin var, hazır ol.'' dedi ve kapıyı kapatıp çıktı. Tanrım! Çıraklıktan kurtulduğum anda bu adamı işinden kovduracağıma yemin ederim! Tabi çıraklıktan kurtulabilirsem... bu çok uzak bir ihtimal gibi geliyordu. Mr.J beni tamamen unutmuştu.

Erken kalkacağım için gece lambasını yakıp, diğer ışığı kapattım. Böylesi daha az göz alıyordu, fazla düşünce aleminde gezmeden uyumaktı tek gayem. Yatağın içine girdim ve gözlerimi yumdum. Birkaç gözyaşı peşi sıra gelen hıçkırıktan sonra kendimi uykunun kollarının arasına, rüyalar alemine yani en huzur bulacağım yere bıraktım...

Joker'in Ağzından

Harley'den bayadır ses yoktu. Çalışma odasından çıkıp, yatak odama geldiğimde eşyalarını toplamış ve misafir odasına gitmiş olduğunu gördüm. Normalde asla benden uzak durmaya gelemezdi, benim emrim olsa dahi. Ancak bu kez o da kabullenmiş gibiydi. Onu hiç bu kadar kolay benden ayrı kalırken görmemiştim. Üstümdeki tişörtten kurtulup kendimi yatağa attım. Uyumaya çalışsam da olmuyordu. Harley'in kokusunu özlüyordum, dokunuşlarını... O benim için her şeyi yapabilirdi. Benim için benden uzak durmaya çalışabilirdi... Belki de bunu yapmamalıydı. Ben ne dersem diyeyim o yanımda durmalı, başımı ağrıtmalı ve dikkatimi dağıtmalıydı. Bu işin sonunda canının yanacağını bilsede yapmalıydı. Eskiden onun yattığı yastığa biraz yaklaşıp derin bir nefes aldım.

Nefes aldığım anda yastıktan burnuma gelen buram buram kokusu beni baştan çıkarmaya yetmişti ve şuanda ona sahip olabilirdim. Ancak yapamazdım, çünkü kendime bir söz vermiştim. Ona sarılmak hiç yeterince özel bir his gibi gelmemişti şimdiye dek. Ancak uyuyamıyordum. Onun yastığını alıp yere attım ve böylece kokusunun burnuma gelmesini engelledim biraz olsun. Belki de onu daha öncesinde yatırmamalıydım bu yatakta. "Aptal Joker." demişti Yeşil. Şimdi onu dinlemek isteyeceğim en son şey olabilirdi. "Seni bir daha Harleen'i düşünürken yakalamak istemiyorum, duyuyorsun değil mi?"

Sözleri yeterince sinir bozucuyken birde Harley'e Harleen diyordu. Bu da beni çileden çıkarmak için yaptığı yeni bir hamle olmalıydı. Üstelik bunda başarılı da olmuştu. Beni bu kadar kolay yönetmesinden iğreniyordum. Basit bir varlık değildim ben... kendi iç sesimle bile savaş halinde olduğumu başkaları bilemezdi. Yada... bilebilirler miydi? "Harleen değil, Harley! Seni sokuk kafa!" gücüm yettiğince bağırmıştım. Harley'in duymayacağından emindim. Misafir odası oldukça uzaktı. Ona Harleen diyemezdi, benim iç sesim olsa bile. Kimse diyemezdi. Onu ben yaratmış, başka biri yapmıştım. O bir psikolog parçası değildi... benim sayemde. Benim eserimdi.

"Sen sandığımdan daha ucubesin. O ucuz kızı kendi eserin olarak tüm Gotham'a sun istersen? Bu espiriye Batman bile gülecektir! Rezil olduğunla kalırsın anca." diyordu ve asla kahkaha atmayı kesmiyordu. Haykırışları bile kahkaha doluydu... benden daha çok gülüyordu. Sinir bozucu. "Söylediklerini umursamayacağım. Harley her şekilde benim eserim." Kendimden emin konuşmam onu susturmaya yeter miydi? Ama o aklımdan geçenleri biliyordu, onu kandıramazdım. Yeniden sesi duyuldu... daha korkunç bir ton ile dedi ki; "Şimdilik öyle olmasına izin veriyorum, uzun sürmez."

!Önemli... okumanızı rica ediyorum. Bildiğiniz gibi Jarley kitapları yazıyorum. Bir tane tamamlanmış Jarley kitabım var, bu da ikincisi. Bu çifti fazlasıyla sevmem bir yana; beni keşfetme, tanıma sebebinizin de Jarley kitapları olduğu yönünde fikrim. Beni Jarley üzerine yazılan kitaplarımla tanıdınız. Ben bunu düşünerek bir süre daha Jarley üzerinden gitmeyi düşündüm. Demek istediğim, bu kitap bittiğinde yeni bir Jarley hikayesine başlama niyetindeyim. Üstelik dün bir bölümü hakkında çalışma yapmaya bile başladım. Sizden öğrenmek istediğim şey, daha fazla Jarley kitabı isteyip istemediğiniz hakkında fikir belirtmeniz. Daha fazla Jarley kitabı görmek istemiyorsanız bu kitaptan sonrasında başka hikayeler üzerinde çalışacağım. Lütfen fikir belirtmeden geçmeyin. Teşekkür ederim hepinize.

Psychopath+Angel (JARLEY)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz