1.évad 7.rész

26.3K 1.1K 79
                                    

Reggel az ébresztő ricsajára keltem. Azt hittem kidobom a telefonomat az ablakon.

-Ahj, kussolj már! - azzal fogtam és kinyomtam. Kómásan felültem az ágyon, majd belebújtam a mamuszomba és lementem csinálni magamnak kávét és popcornt, mielőtt még elkezdődik az interjú.

Igazából fogalmam sincs, hogy azokban miket kérdeznek, de hát majd kiderül.

Felkészülten huppantam le a kanapéra, egy pokróccal a hátamon. Bekapcsoltam a tv-t és a 23-as csatornára tettem. Épp időben kapcsoltam oda, mert már láttam is a feliratot a tv képernyőjén: Boyce World magazin.

Egy 30 év körüli nő sétált be a helyszínre, majd helyet foglalt a székben.

-Üdvözlünk minden kedves nézőt a Boyce World magazinnál. Helen Boyce vagyok és ezt minden egyes alkalommal elmondom, hogy itt nem egy újságról van szó, hanem ez a sorozatunk címe. - felnevetett, vele együtt pedig sok ember. "De vicces, haha". - A mai napon különleges vendégeink vannak. Köszöntsük nagy tapssal a 5 Seconds of Summerst!

A nézők elkezdtek hujjogni és tapsolni. Nem sokkal később besétáltak a fiúk is. Elől Michael ment, utána Calum és Ashton, majd végül Luke; így foglaltak helyet a kanapén is.

Helen: Sziasztok fiúk! Már régóta vártuk ezt a pillanatot, legalábbis én már nagyon régóta várom, hogy 2 év után újra meginterjúvoljalak titeket. Azóta gondolom sok minden történt köztetek és a háttérben is, de erre később térünk rá. - keresztbe tette a lábát - Szóval, Michael, hogy érzed magad a próbákon?

Michael: Tudja Helen, egy próba sem megy el úgy, hogy ne baromkodnánk, így persze elég nehéz is koncentrálni, ha például Ashton banánnak öltözve jön be a stúdióba. - elkezdett nevetni, majd a kamera Ashre irányult, ő pedig elvigyorodott. - De alapjáraton jól szoktam magam érezni.

Helen: Örömmel hallom. - mosolygott. - És mikorra várhatóan fog kijönni a következő album?

Calum: Próbálunk a rajongóinknak most valami újabb és jobb színvonalat hozni, amihez ugye idő kell, de annyit mondok, hogy nem kell sokáig várniuk. - kacsintott.

Az interjú további részében az új albumról kérdezgetett, mígnem elérkezett Helen a magánéletükhöz kapcsolódó kérdésekhez.

Helen: Sokan látták és posztoltak róla, hogy egy lány érkezett a házatokba. Michael megerősítenéd vagy cáfolnád ezt,kérlek?

Michael: Megerősítem, hogy egy lány lakik velünk, de nem nagyon szeretném, hogy a papparazzik prédája legyen.

Helen: És lehet tudni, hogy ki ez a lány?

Elfogyott a popcornom és szomjas is vagyok, de a kávémat már megittam. Ekkora pechet. Kicsit felhangosítottam a tévét, majd visszatértem az interjú nézéséhez.

Michael: A húgom. - a bátyám belemosolygott a kamerába - Egyelőre legyen ennyi elég.

Jajj, egyem a szívét.

Helen: Köszönöm a válaszodat, de most tartsunk egy kis szünetet, mielőtt visszatérek a további kérdésekkel.

Beszaladtam a konyhába, és öntöttem magamnak narancslevet.

Meghallottam a Hornst. - vagyis a csengőhangomat - Odaszaladtam a telefonhoz, amin Michael képe villogott.

-Szia. - köszönt bele. - Minden oké?

-Persze, miért ne lenne?

-Hát mert eddig még nem nagyon hagytalak egyedül és aggódok tudod.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now