3.évad 9.rész

16.8K 813 116
                                    

Egy hangos sóhajtással jeleztem a felkeltésem nem tetszését, majd lerúgtam magamról a takarót és letrappoltam a földszintre a többiekhez egy szál pólóban, amit igazság szerint fogalmam sincs, hogy honnan szereztem.

De mindegy is.. Lent csak Michael és Luke volt, de ez most mellékes.

-Mi van? - kérdeztem a tőlem megszokott reggeli kedvességgel.

-Húha, rossz lábbal kelt fel a kisasszony? - kérdezte röhögve a bátyám.

-Ha most a semmiért keltettél fel, akkor esküszö....

-Na, nyugodjál meg. Jött egy csomagod. - biccentett az ajtó felé, ami előtt egy doboz volt. - Gondolom te rendelted valami márkátlan oldaltól, mert semmi nincsen rajt. Se cím, se feladó. - felhúztam a szemöldökömet, mert, hogy én nem rendeltem semmilyen oldalról, az egyszer biztos.

Odasétáltam a dobozhoz, majd bevittem azt a nappaliba.

Mielőtt még kibontottam volna, alaposan megnéztem az oldalait, hogy tényleg nincs-e rajta semmi feladó vagy ilyesmi, de nem volt.

Fogtam egy ollót, majd felvágtam a ragasztás mentén. Kinyitottam a csomagot, majd meglepve tapasztaltam, hogy egy csokor rózsa van benne, egy levéllel.

Kivettem a levelet, majd olvasni kezdtem, magamban.

Szeretett Lilim!
Remélem, hogy minél előbb odaér hozzád ez a kis ajándék, amit puszta kedvességgel és szeretettel küldök, bocsánat kérésem jeléül. Tudom, hogy egy fasz voltam és nagyon sajnálom, hogy megütöttelek, de egyszerűen képtelen voltam elviselni azt, hogy azzal a szemét alakkal látlak. Lukeról van szó, igen. Mert, hogy ő az. Csak kihasználja az érzéseidet, és lopva kap az alkalmon, ha egy kisebb jelét is látja a felé irányuló vonzalmadnak. Higgy nekem, mert ezt letagadni nem tudod, ugyanis még a vak is látja, hogy ez így van. Na de elkalandoztam. Szóval a lényeg, hogy nagyon megbántam, amit tettem, és ha még nem késő, akkor szeretném veled újrakezdeni ezt az egészet. Kérlek hívj fel, ha ezt megkaptad.

Szeretettel: Daemon

Na most. Az első reakcióm: MIVAN?! A második, és a harmadik is szintén ez. A negyedik reakcióm az volt, hogy szinte azonnal tárcsáztam Daemont.

-Szia. Tudtam, hogy hatott a levelem. - szólt bele a telefonba elégedett hanggal. Oh, hogy mennyire meg fog hamarosan változni a véleménye ezzel kapcsolatban.

-Igen, ami azt illeti. - kezdtem bele lassan. - Ráeszméltem arra, hogy te mégnagyobb seggfej lettél. Már ha ez lehetséges.

-Nem értelek.

-Tudod, én sem téged. Mégis mi a jó büdös francot hittél?! Hogy küldesz egy csokor rózsát meg egy szaros levelet, amiben leginkább Lukeot szidod ALAPTALANUL? Hol élsz ember? Azt hitted, hogy ezzel az egész meg lesz bocsátva? Hogy megütöttél, meg hogy olyanokat mondtál nekem, amik szinte belevésődtek a fejembe? Na álljon meg a menet.

-De most miért csinálod mindezt? Kérlek, hallgass már végig és ki ne merd nyomni, különben...

-Oh szóval már fenyegetsz is! Hogy te mekk.....

Hirtelen csak annyit fogtam fel a történtekből, hogy Luke kiveszi a telefont a kezemből, majd elkezd beszélni a vonalban levő Daemonhöz.

-Na idefigyelj te faszfej. - kezdett bele - Ha mégegyszer.. érted? Ha mégegyszer hívni, keresni vagy egyáltalán csak gondolni mersz Lilire, akkor esküszöm neked, hogy megkereslek és rálépek a nyakadra. Világos voltam? - csend lett - Mondom VILÁGOS VOLTAM?! - kérdezte hangosabban, mire hallottam, hogy a telefonban Daemon elkezd motyogni valamit. - Na ez a beszéd. Nem vagy te olyan hülye. - mondta Luke, majd kinyomta a telefont és visszaadta a kezembe.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now