2.évad 5.rész

19.6K 881 365
                                    

Luke szemszöge

-Srácok, ne már! Ez nem nagy dolog! Ez csak egy szaros újság. - magyaráztam a fiúknak, közben pedig a kezemben lévő cikket pásztáztam.

A nagy Luke Hemmings megint becsajozott?

A hetekben halhattunk róla, hogy a hírhedt 5 Seconds of Summer éppen az Amerikai Egyesült Államokat hódítja, kitűnő zenéjével.
És ugyebár ha jó a zene, akkor a csajozás sem maradhat ki.
Napjainkban többször látták Lukeot(21), egy bizonyos Arzaylea Rodriguez(22) nevezetű lánnyal különböző bárokban és szórakozó helyeken, ahol eléggé egymásba voltak gabalyodva.
Kitudódott ezzel az is, hogy Luke valószínűleg szakíthatott Lili Clifforddal(17), a bandából Michael(22) húgával, ezzel véget vetve egy lehetségesen virágzó kapcsolatnak.

Vajon Luke és Arzaylea kapcsolata meddig fog tartani?

-Oh persze! Egy szaros újság egy olyan nővel, akivel együtt leszel 1 hétig! - kiabálta Clifford.

-Honnan veszed, hogy csak egy hétig? Haver elhiszem, hogy szarul érint, mert dobtam a húgod, de fogadd el, hogy nem működött. - mondtam neki higgadtan.

-Nem működött? NEM MŰKÖDÖTT? Ember! Végre valahára boldog voltál! És ne tagadd, mert az voltál! Látszott rajtad, hogy szereted! És csak a jó Isten, vagy még az se tudja, hogy mi a jó fészkes fenéért dobtad az egyetlen olyan lányt, aki magadért, és nem a hírnévért szeretett! - üvöltötte Michael. Az előbb elhangzottakon egy pillanatra elgondolkodtam, majd idegesen belevertem a falba.

-Na idefigyelj Clifford. - kezdtem bele, de Ashton lefogott.

-Luke. Elég lesz. Menj és szellőztesd ki a fejed. - mondta, majd megpaskolta a hátam.

-Az már így is eléggé szellős. - szólt oda Michael. Összeszorítottam a számat és megpróbáltam a lehető leghiggadtabban kisétálni a bejárati ajtón.

Ahogy kiértem a hotelből, már tárcsáztam is Arzyt.

-Luke baba. - szólt bele a készülékbe. - Nem számítottam rá, hogy most fogsz hívni.

-Oh, dolgod van szivi? - kérdeztem.

-Hááát... tudok helyet szakítani neked, ha nagyon szeretnéd. - mondta nyújtottan.

Egy hirtelen ötlettől vezérelve, úgy döntöttem, hogy csak azért is megmutatom a bandának, hogy őt is ugyanúgy szeretem, mint Lilit.

Mármint, ahogy Lilit szerettem.

Múlt időben.

-Érted megyek. - mondtam, majd letettem a telefont.

Leintettem egy taxit, majd elmentünk Arzaylea házához. Mikor megérkeztünk, írtam neki egy sms-t, hogy jöjjön ki, mert elmegyünk hozzánk a hotelbe.

-Elnézést. - mondta a visszapillantó tükörbe nézve a sofőr. - Maga nem abból a fiú bandából az énekes? Hogy is hívják... Meg van! Lucas, igaz?

A név hallatán, még a hideg is kirázott. Utálom, ha így hívnak, mert apám hívott mindig így. Történetesen anyám, apa miatt lett egy idegroncs akkoriban, de hála Istennek azóta nem láttam és anya is már jól van az új barátjával Johhnyval.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now