2.évad 13.rész

18.8K 787 122
                                    

-És én már ott éreztem iránta valamit. - folytatta. - Miután hazaérkeztünk, én átjöttem, megbeszélni a dolgokat és háát... azóta együtt vagyunk. 

Ez komoly?

Vissza kellett magam fognom, hogy ne röhögjem képen a gyereket. Konkrétan alig ismeri Lilit. Ez látszik rajta. Én jobban ismerem, mint ez a nyálgép. A mi kapcsoltunknak rengeteg idő kellett, hogy kibontakozzanak az érzelmek. Ez meg idejön és két hét vagy mennyi idő után együtt vannak? Ez röhejes és hihetetlenül nevetséges is egyben.

-És kapott tőlem születésnapjára egy karkötőt, amibe az van belevésve, hogy 'Mindennél jobban' és én.....

Oh nem fognád már be végre? Kezdesz az agyamra menni ezzel a sok nyálzással. Gondolatelterelésképpen felhívtam Arzyt.

-Szia drágám. - szóltam bele - egy kicsit a kelleténél hangosabban - a telefonba. 

-Szia baby. - szólalt meg a barátnőm. - Mizu?

-Áh semmi dög unalmas ez a szar. - ránéztem Lilire, aki pont akkor kapta el a tekintetét rólam. Hallgatózik, a kis sunyi. 

-Maradtál volna itt velem. Tudtunk volna mit kettesben csinálni. - nevetett fel. - Vettem bilincset, meg szalagot. - mondta, mire éreztem, hogy szűkebb lett a gatyám. Basszus.

-Persze baby. Majd kipróbáljuk, ha visszamentem. 

-És tudod mi lenne még jó? Ha esetleg............

Nem figyeltem tovább Arzayleára, mert azt vettem észre, hogy Daemon feláll a kanapéról, gúnyosan rám néz úgy, hogy a kicsi Clifford ezt ne lássa - majd magával húzva Lilit, felmennek az emeletre.

-Baby! Baby! - iszonyat nagy düh fortyogott bennem. Mármint nem féltékeny voltam, hanem,...hanem,.... jó inkább hagyjuk.

-Most le kell tennem. - mondtam, majd kinyomtam a telefont. Elindultam az emelet felé, de Ashton megállított.

-Eszedbe ne jusson haver. Ennél szánalmasabb már nem is lehettél volna. - nézett rám komolyan, majd a karomat megfogva húzott be a konyhába, ahol csak Calum és az ismeretlen csaj volt.

-Nem értem miről beszélsz. - támaszkodtam neki a pultnak.

-Oh dehogynem. Nagyon is tudod jól. Féltékeny vagy arra, hogy ő előbb megkaphatta vagy megkaphatja Lilit, mint te. Ezt elbasztad, haver. Eldobtad magadtól az egyetlen olyan lányt, aki...

-Önmagadért szeretett. - folytattam nyálas hangon.

-Na, tudod te ezt magadtól is, látom. - paskolta meg a vállamat. - Mit szeretnél Luke? Neked barátnőd van, hahó! De mondjuk ezt is jó embernek mondom. - sóhajtott.

-Te miért nem vagy meglepődve, hogy ők együtt vannak? Mármint basszus, rajtam kívül sen.... ácsi... Ti mindvégig tudtatok róla, hogy Lilinek van valakije? - háborodtam fel.

Ashton hitetlenkedve rám nézett, majd elröhögte magát.

-Hát nem látod magad Luke? Szánalmasan viselkedsz... Mondd csak.. Min változtatott volna, hogyha tudsz róla? Egyáltalán miért szeretted volna tudni? Azt mondtad hogy már nem érdekel. Mi ezt csak tiszteletben tartottuk. Egyszerűen nem tudok rajtad már kiigazodni Hemmings. Tudod, hogy az egyik legjobb barátom vagy. De ezt még én sem nézhetem el neked. Gondolkodj el nagyon azon, hogy mire vágysz, és hogy mit akarsz valójában.. Mert a kettő rohadtul nem ugyanaz. - mondta Irwin, majd otthagyott engem a konyhában.

Ránéztem Calumra és a csajra....

-Kérlek, mondd már meg a nevedet. Idegesít, hogy nem tudom. - néztem rá a lányra.

Sign of the times /lrh.ff/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now